مهندس علیرضا ایران دوست مدیر مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل در گفتگوی اختصاصی با آوای کمال با بیان اینکه هدف اصلی مجمع عالی نخبگان توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر است گفت: نخبه کسی است که برای کشور خود ارزش افزوده و اشتغال ایجاد نماید و در سالی که بنام جهش تولید می باشد نقش نخبگان در پیشرفت جامعه انکارناپذیر است.

مهندس علیرضا ایران دوست مدیر مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل در گفتگوی اختصاصی با آوای کمال با بیان اینکه هدف اصلی مجمع عالی نخبگان توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر است گفت: نخبه کسی است که برای کشور خود ارزش افزوده و اشتغال ایجاد نماید و در سالی که بنام جهش تولید می باشد نقش نخبگان در پیشرفت جامعه انکارناپذیر است.

وی ادامه داد: شناسائی نخبه می تواند در تولید و پیشرفت کشورمان بهره کافی را بهمراه داشته باشد  و برای محقق شدن شعار سال مهمترین آن توجه به نخبگان درجامعه می باشد.

رئیس مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل اشاره کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که نخبه ایرانی پاره تن ایران است لذا برای پیشرفت جامعه نخبه گرائی نکته حائز اهمیت است و نخبگان شتاب دهنده در توسعه پیشرفت و تکنولوژی هستند و برای اینکه به جهش تولید برسیم نقش نخبه ها بسیار تاثیر گذار است.

ایران دوست اظهارداشت: تمام نخبگان جامعه نیاز به امکانات دارند که متاسفانه علیرغم وجود نخبگان در شهرستان آمل و با وجود اینکه شهرستان آمل بیش از 46 درصد صنعت استان را در خود جای داده است شاهد تعطیلی بعضی از کارخانجات هستیم و اگر نخبگان حمایت بشوند می توانند با طرح و ایده خود به فعال شدن صنعت کمک شایانی نمایند.

وی با انتقاد از اینکه بعضی از مسئولین نسبت به طرح ها و ایده های نخبگان کم توجه هستند گفت: باید زمینه را طوری آماده کنیم تا از این عزیزان حمایت کنند تا نخبگان بتوانند طرح ها و ایده های خود را پیاده کنند.

وی با اشاره به فراخوان طرح ها ومقالات پژوهشی توسط مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل عنوان داشت: فراخوان براساس 7 آیتم از قبیل 1-بکار گیری ظرفیت های زیر ساخت درحوزه فضای مجاری در همه گیری کرونا 2-آسیب های همه گیری بر کسب وکارهای کوچک وچگونگی ترمیم آن 3-کسب وکارهای اینترنتی وکرونا 4-کرونا و محیط زیست 5-کرونا و مدیریت بحران 6-مدیریت پسماندهای پلاستیکی در دوران کرونا 7-تاثیر همه گیری بر گردشگری استان مازندران و راه های خروج از آن می باشد.

وی یادآورشد: طرح های برتر علاوه بر دریافت جوایز، جهت اجرائی شدن به مراجع ذیصلاح معرفی خواهندشد.

وی تاکید کرد: از تمامی اندیشمندان، محققین، کار آفرینان، دانشجویان و دانش آموزان برای ارائه طرح ها ومقالات و همچنین شرکت دراین فراخوان دعوت بعمل می آید و این عزیزان می توانند طرح ها ومقالات پژوهشی را به آدرس دبیرخانه: آمل ، خیابان امام رضا علیه السلام، رضوان ۱۴/۱، ساختمان توکل، طبقه دوم واحد 4 و یا از طریق ایمیل: GSAMOL@GMAIL.COM و اینستاگرام mana_amol ارسال کنند.

رئیس مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل اشاره کرد: مهلت ارسال مقالات تا تاریخ 10/9/99 واعلام نتایج 20/9/99 و روز برگزاری همایش 25/9/99 و بصورت مجازی برگزار می شود.

ایران دوست  با اشاره به راه اندازی این دفتر در آمل خاطرنشان کرد: هیچ انگیزه ای جز خدمت خالصانه به جامعه علمی و نخبه شهر ندارم و معتقدم به ظرفیتهای بالقوه علمی در این شهر توجه شایانی نشده و نخبگان می بایست با قدرت وارد عرصه های مدیریتی و تصمیم ساز کشور شده تا سازندگی روال معقول تری پیدا کرده و زمینه تجاری سازی ایده ها فراهم شود.

وی خاطر نشان کرد در همه جای دنیا افکار و ایده ها بیشترین خریدار و بالاترین قیمت را دارند اما متاسفانه درکشور تحقیق، فکر و ایده خلاقانه نه خریدار دارد و نه حمایت می شود .

وی درخصوص عملکرد مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل اشاره کرد: از زمان شروع بکار این مجمع در آمل اقدامات خوبی ارقبیل همایش جذب نخبگان در سالن دانشگاه شمال آمل، انجام تفاهم نامه بین مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل با پدافند غیر عامل کشور و تفاهم نامه با آموزش و پرورش شهرستان آمل، برگزاری همایش مجمع عالی نخبگان مازندران به میزبانی آمل با حضور مدیران دفاتر استان و مسئولین شهری، معرفی 7 نفر از نخبگان شهر به واحدهای صنعتی، بازدید منظم وهفتگی با نخبگان شهر جهت پیشبرد اهداف مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل، برگزاری جلسات با هیئت رئیسه و کار گروههای مرتبط، هدایت نخبگان جوان جهت ثبت اختراع به اداره ثبت اختراع کشور ، معرفی و مقالات مرتبط با کرونا به همایش کشوری، برگزاری همایش پژوهشی مرتبط با کرونا درآمل، تجلیل از پیشکسوتان نخبه ادارات شهرستان آمل، تجلیل از خبرنگاران پیشکسوت در هفته خبرنگار، تجلیل از نخبگان مدرسه طالب آملی و معرفی مخترعین به بانک جهت تجاری سازی طرح و غیره را انجام داده است.

وی در پایان تاکید کرد: اگر حضور و توانایی نخبگان علمی و دانشگاهی در جامعه تاثیری نداشته باشد، حضورشان یا عدم حضورشان در جامعه تفاوتی نخواهد داشت، وظیفه مجمع عالی نخبگان شهرستان آمل شناسایی و بهره مندی از استعدادهای نخبگان برای حل مشکلات می باشد.