سوالاتی وجود دارد که ستاد تسهیلات سفر شهرستان آمل باید به آن پاسخ دهد که در حوزه جذب سرمایه گذار به منظور توسعه ظرفیت های گردشگری این شهرستان چه اقداماتی انجام داده است؟

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ بهمني رییس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان آمل در جلسه ستاد تسهیلات سفر شهرستان آمل ضمن تقدير و تشکر از معاون فرماندار و خيرمقدم به حاضرين در جلسه گزارشي از عملکرد دستگاه مربوطه و اقدامات انجام شده در رابطه با ستاد تسهيلات سفر و مصوبات جلسه قبلي را به جلسه ارائه داده و اظهارداشت: با عنايت به اهميت موضوع جلسه، همه دستگاههاي ذيربط و اعضاء جلسه نسبت به تشکيل کارگروه وپيگيري مصوبات جلسه اقدام نمايند.

اين مسئول در ادامه اظهارداشت: با عنايت به مصوبات جلسه قبلي ادارات نسبت به پيگيري مصوبات و تشکيل کارگروه هاي فرعي اقدام کنند و نسبت به انجام وظايف و تعهدات خود اقدام نمايند و گزارش عملکرد خود را بصورت کتبي به دبيرخانه ستاد تسهيل سفر ارائه نمايند.

وي بيان داشت: مساجد بين راهي و نمازخانه استراحتگاهها در طول مسير مسافران نسبت به مسائل بهداشتي از قبيل سرويس بهداشتي و... از سوي دستگاههاي ذيربط مورد بازديد قرار گرفته و رستورانها و مراکز اقامتي نيز شامل رعايت بهداشت و برخورد مناسب با مسافران و گردشگران داشته باشند.

در ادامه قدرت اله نائيج نژاد معاون سياسي و اجتماعي فرمانداري ويژه شهرستان آمل ضمن خيرمقدم به حاضرين جلسه و تقدير و تشکر از حضور همه اعضاء و ارائه گزارش از سوي دبير جلسه اظهارداشت: باعنايت به نزديک شدن به عيد نوروز و حضور مسافران و گردشگران از سراسر کشور به مناطق زيبا و ديدني شمال کشور و عبور از جاده مواصلاتي هراز و شهرستان آمل، همه دستگاهها و ادارات ذيربط بايد هماهنگي هاي لازم را جهت آماده سازي بستر حضور مسافران و گردشگران مهيا نمايند تا آنها با خاطره خوبي از شهرستان آمل عبور و در صورت اقامت در اين شهرستان دچار مشکل و کمبودي نشوند.

اين مسئول اظهارداشت: باتوجه به گزارش دبير جلسه کليه نمازخانه ها، مساجد بين راهي، رستورانها و... بايد آماده پذيرايي و استراحت مسافران و گردشگران باشند و کارگروه ستاد تسهيل بازديد از مکانهاي اقامتي و رستورانها و مساجد بين راهي را در دستور کار خود قرار داده و گزارش عملکرد و بازديد را به دبيرخانه اعلام نمايند.

معاون سياسي و اجتماعي فرمانداری ویژه آمل گفت: تهيه بروشور و انجام کارهاي فرهنگي براي آشنايي و اطلاع رساني مسافران بايد از سوي ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداريها،  ميراث فرهنگي، سازمان تبليغات، اوقاف و... بصورت يکنواخت در يک مجموعه و بسته فرهنگي آماده و تحويل مسافران و گردشگران قرار گيرد.

ناییج نژاد بيان داشت: رؤساي کميته ها حضور فعال داشته و با برگزاري جلسات فرعي بصورت مستقر اقدام نموده و گزارش عملکرد را جهت طرح در جلسه ستاد تسهيل به دبيرخانه ستاد (ميراث فرهنگي) ارسال نمايند و ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران نوروزي بايد در دستور کار همه مديران قرار گرفته و همچنين ستاد تنظيم بازار با همکاري اداره صنايع و معادن و فرمانداري و ديگر ادارات جهت رفاه حال مسافران و گردشگران با حضور اعضاي ستاد تسهيلات سفر انجام شود تا مسائل و مشکلات پيش روي مسافران حل شود و بخشداري ها نيز با تشکيل کميته هاي فرعي جلسات را به صورت مستقر برگزار نمايند و گزارش عملکرد را به فرمانداري ارسال نمايند.

گفتنی است؛ ما در برگزاری جلسات ستاد تسهیلات سفر استاد هستیم اما انتظارات و خواسته هایی وجود دارد که نمی توانیم آنها را برآورده کنیم زیرا امروز گردشگری به عنوان یک امری مهم تبدیل گردیده و باید با ابزارها و راههای جدید به دنبال جذب توریست باشیم نه اینکه با همان برنامه های چندین سال گذشته بخواهیم فعالیت های ستاد تسهیلات سفر را پیش بریم.

سوالاتی وجود دارد که ستاد تسهیلات سفر شهرستان آمل باید به آن پاسخ دهد که در حوزه جذب سرمایه گذار به منظور توسعه ظرفیت های گردشگری این شهرستان چه اقداماتی انجام داده است؟

چه فعالیت هایی در حوزه توسعه گردشگری مذهبی و تاریخی با توجه به پیشینه این دیار کهن صورت پذیرفته است؟

چه برنامه هایی در حوزه برگزاری تورهای معرفی ظرفیت های گردشگری و اماکن تاریخی شهرستان آمل برگزار شده است؟

چه برنامه ای برای استفاده از روش های نوین جذب گردشگر در ستاد تسهیلات سفر تدوین شده است؟

منتظر پاسخ دبیر ستاد تسهیلات سفر شهرستان آمل خواهیم بود.