/ اختصاص 3 هزار متر زمین توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل برای ساخت کتابخانه مرکزی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛  -برای بررسی ایجاد زیر ساختارلازم به منظور ساخت کتابخانه عمومی آمل جلسه ای با حضور رییس شورای اسلامی شهر آمل، مدیرعامل و اعضای انجمن خیرین کتابخانه ساز آمل و رییس اداره کتابخانه عمومی شهرستان آمل برگزار شد.

مهمترین شاخص فرهنگی یک کشور کتابخوانی می باشد

عطاء اله حیدرزاده مدیرعامل انجمن خیرین کتابخانه ساز آمل مهمترین شاخص فرهنگی یک کشور را کتاب‌خوانی بیان و عنوان کرد: با توجه به بررسی یک کشور پیشرفت آن به میزان دانش ‌افزایی و فضیلت در گسترش مطالعه آن برمی‌گردد.

مدیرعامل انجمن خیرین کتابخانه ساز آمل تعداد کتابخانه‌های عمومی، سالن مطالعه، تعداد ثبت ‌نام شدگان و مراجعین به کتابخانه‌ها را از شاخص ‌های مهم توسعه به ویژه توسعه فرهنگی دانست و عنوان کرد: زمانی که فضای مطالعه مناسب وجود ندارد، چگونه می‌توان انتظار افزایش سرانه مطالعه و بالا رفتن آمار قبول شدگان کنکور را داشته باشیم.

حیدرزاده از تشکیل انجمن خیرین کتابخانه‌ ساز در این شهرستان خبرداد و یادآورشد: این انجمن برای توسعه فرهنگی و فضای زیرساخت‌ های کتاب‌خانه‌ای بسیار مصمم است.

وضعیت کتابخانه شهر آمل رضایت ‌بخش نیست

وی با بیان اینکه فرهنگ کتابخانه‌ای دومین امر مهم است که باید از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط مورد توجه واقع شود، تصریح کرد: متاسفانه با توجه به فضای سرانه آمل وضعیت آن در این شهرستان رضایت‌بخش نیست.

مدیرعامل انجمن خیرین کتابخانه ساز آمل گفت: شهرستان آمل که از دیرباز مهد علمای دینی، دانشمندان، فلاسفه و... بوده است زیبنده این شهر نیست که دارای چنین کتابخانه ای در مرکز شهر باشد و باید همه همت و تلاش کنیم تا مکان مناسبی برای ساخت کتابخانه مرکزی آمل از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل درنظر گرفته شود که در شهرستان آمل 7 کتابخانه وجود دارد.

مجید صادقی راد رییس اداره کتابخانه عمومی شهرستان آمل با اشاره به اینکه در شهرستان آمل 7 کتابخانه وجود دارد گفت: این کتابخانه ها در شهر رینه، شهر امام زاده عبداله، شهر دابودشت، کتابخانه روستایی در وسطی کلا، کتابخانه دانشجو، کتابخانه شهیدان عباس زاده و کتابخانه دانش پژوه در شهرک مروارید که جمعا 12 هزار و 900 عضو فعال دارند.

 وی با اشاره به اینکه از لحاظ اعضا رتبه اول استانی را داریم ادامه داد: متاسفانه از لحاظ فضای فیزیکی رتبه سوم استان را دارا هستیم.

اختصاص یک میلیارد و650 میلیون تومان برای ساخت کتابخانه مرکزی آمل

صادقی راد با تاکید بر اینکه در افق برنامه 1404 در شهرستان آمل بایستی 25 کتابخانه وجود داشته باشد گفت: باپیگیری های صورت گرفته و با همت و تلاش فرماندار ویژه آمل در کمیته برنامه ریزی امسال برای ساخت کتابخانه مرکزی آمل بالغ بر یک میلیارد و650 میلیون تومان اعتبار درنظر گرفته شده است.

رییس کتابخانه مرکزی آمل با بیان اینکه روزانه بیش از 200 نفر به کتابخانه های شهرستان مراجعه می کنند، عنوان کرد: کتابخانه، نهادی است خدماتی، اجتماعی و فرهنگی که برای همه اقشار جامعه جدای از طبقه اجتماعی و جایگاه خواهد بود و باید در معماری شهرسازی به حوزه فرهنگی نیز توجه داشت.

اساس پیشرفت هر کشوری فرهنگ آن ملت است

خسرو ابراهیم زاده رییس شورای اسلامی شهر آمل اساس پیشرفت هر کشوری را فرهنگ آن ملت دانست و عنوان کرد: زیر بنا و شالوده پیشرفت هر کشور به معنای عام کلمه، فرهنگ آن ملت است و هنگامی که می‌گوییم کشوری پیشرفت کرد، این پیشرفت شامل همه زمینه‌های اقتصادی، کشاورزی، صنعت، سلامت و از همه مهمتر فرهنگ آن جامعه می شود.

وی بالا رفتن آمار کتاب‌خوانی را با پایین آمدن بزهکاری مرتبط دانست و تصریح کرد: در جامعه هر چقدر تعداد افراد کتاب‌خوان بیشتر شود، به مراتب از بزهکاری و ناهنجاری کم می‌شود چرا که اگر شخصی به چیزی علم داشته باشد سراغ آن نمی‌رود.

اختصاص 3 هزار متر زمین در بهترین نقطه شهر آمل برای ساخت کتابخانه مرکزی شهر

رییس شورای اسلامی شهر آمل توسعه فیزیکی کتابخانه‌ها را عاملی برای ارتقای آمار کتاب‌خوانان عنوان کرد و گفت: معماری ‌های زیبا برای ساخت کتابخانه، مکانی با دسترسی آسان برای رفت و آمد اعضا و قرارگیری کتابخانه‌ها در بهترین نقاط شهر می‌تواند به افزایش سرانه کتاب‌خوانی کمک کند و امیدواریم بتوانیم با اختصاص 3 هزارمتر زمین در بهترین نقطه شهر آمل شاهد ساخت کتابخانه مرکزی شهر آمل باشیم.