کبری اسفندیاریان رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل در این رابطه اظهارداشت: به همت خیران خیریه محب حدود 350 بسته لوازم‌التحریر، نوشت افزار، کیف وکفش به ارزش هر بسته ۳۵۰ هزار تومان بین دانش آموزان نیازمند در طول سه روز توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین  -ماه مهر، ماه مهربانی، ماه آغاز سال تحصیلی و یا به تعریف دیگر دغدغه نو پوشیدن کیف و کفش و لباس های یکدست برای حضور در مدرسه و نمایش بین دوستان و همکلاسی ها...
همه ما دوست داریم، فرزندانمان سال تحصیلی جدید را با بهترین کفش و لباس و کیف و لوازم التحریر شروع کنند و پیش همکلاسی هایشان، کم و کسری نداشته باشند.
اما واقعیت این است که فرزندان دیگری، درست مانند فرزندان ما و با همان آرزوها و رویاها وجود دارند که تنگدستی پدر و مادرهایشان اجازه نمی دهد مهر را با خوشحالی آغاز کنند.
امسال باهمت خیریه محب ( مجمع حمایتی بهزیستی ) می خواهیم دست به دست هم دهیم بخشی از هزینه تحصیل تعدادی از این دانش آموزان تحت پوشش بهزیستی آمل را تأمین نماییم تا سایه فقر خانواده هایشان بر تحصیل و آینده آنها، کمتر سنگینی کند.

کبری اسفندیاریان رییس اداره بهزیستی شهرستان آمل در این رابطه اظهارداشت: به همت خیران خیریه محب حدود 350 بسته لوازم‌التحریر، نوشت افزار، کیف وکفش به ارزش هر بسته ۳۵۰ هزار تومان بین دانش آموزان نیازمند در طول سه روز توزیع شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه امسال و با حضور متعهدانه خیریه محب (مجمع حمایتی بهزیستی) در این امرخداپسندانه که با مشارکت و تخفیف های ویژه از سوی فروشنده های کیف وکفش و نوشت افزار همراه شده، شرایط متفاوتی در مقایسه با آغاز سال تحصیلی سال های گذشته برای دانش آموزان نیازمند رقم زده بود.

رییس اداره بهزیستی آمل ادامه داد: با توجه به شرایط سخت اقتصادی، مبلغ مستمری کفاف زندگی روزمره مددجویان را نمی‌دهد. به همین دلیل به ویژه در آستانه مهرماه و آغاز سال تحصیلی، باید کاری کنیم تا زمانیکه این دانش‌آموزان به مدرسه می‌روند، نسبت به سایر همکلاسی‌هایشان احساس کمبود و ضعفی نداشته باشند.

پشتیبانی وحمایت خیریه محب ازدانش آموزان درطول سال تحصیلی

اسفندیاریان یادآورشد که اداره بهزیستی و خیریه محب در طول سال و تحصیل دانش آموزان نیز در مقاطع مختلف با حمایت و پشتیبانی خیران، در کنار این عزیزان خواهد بود.

مهندس حسام اردشیر بانی محب در سال 1398 در گفتگوی اختصاصی با اشاره به اهداف این مجمع در راستای گردهم آوردن و تجمیع موسسات خیریه بزرگ وکوچک در شهرستان آمل در قالب چند خیریه با زمینه فعالیت تخصصی  اظهار داشتند: محب با تأسی از سیره انبیاء الهی و ائمه معصومین و در راستای دغدغه های شهروندان نیک اندیش جهت شناسایی و مساعدت به خانواده های آبرومند و آسیب دیده جامعه با حفظ کرامت ایشان و با تدبیر فرماندار محترم و دلسوز شهرستان آمل مبنی بر تجمیع کمک های خرد و کلان فردی و گروهی خیرین در قالب حمایت از بهزیستی به منظور هدفمند نمودن فعالیت های نیکوکاران عزیز بصورت سازمان یافته و منسجم تر، با عزمی راسخ و اراده ای مشترک، با حضور افراد خیّر و خداجوی تشکیل گردید.

بانی محب اشاره کرد: مردم باید بدانند پولی که به خیریه های مختلف  می دهند برای چه کارهایی خرج می شود و به دست چه کسانی می رسد و صرف بازکردن چه گره ای از مشکلات مردم می شود.

مهندس اردشیر همچنین با اشاره به اهداء عیدانه مهر خاطرنشان کرد: خیریه محب بمناسبت های مختلف از جمله ماه مبارک رمضان، دهه کرامت و قربان تا غدیر، گامهای بسیار خوبی برای کمک به  افراد تحت پوشش بهزیستی برداشته است که از جمله می توان به توزیع حدود 600 بسته سبد مواد غذایی، اهداء چندین ویلچر، انجام امور عمرانی و ساختمانی برای خانواده های آبرومند و...  اشاره کرد لذا امیدواریم که با حمایت مسئولین عزیز و نیکوکاران نیک اندیش، اقدامات خوبی با همدلی ارائه دهندگان خدمات و عرضه کنندگان اقلام، به قشر آسیب دیده جامعه صورت پذیرد . انشاا...

مهندس اردشیر همچنین اهم اهداف مجمع حمایتی بهزیستی (محب) را بدین شرح بیان نمودند:

  1. شناسایی نیازمندان واقعی که از حمایت سایر موسسات خیریه بی نصیب مانده ا ند در راستای ارائه خدمات مطلوب به این قشر آبرومند

2- جلوگیری از موازی کاری موسسات خیریه مختلف در ارائه خدمات مشابه نظیر خدمات درمانی، پرداخت وام، ارائه پکیچ تحصیلی، تهیه جهیزه، اطعام و...

3- اعطای بسته های حمایتی به خانواده های آبرومندی که تحت پوشش موسسات خیریه نیستند و اشتراک گذاری اسامی مددجویان جهت عدم تخصیص مزایا به بعضی از افراد که از چندین موسسه خدمات دریافت می کنند

4- راه اندازی سامانه الکترونیک متمرکز و نظارت مستمر به منظور جلوگیری از سوء استفاده برخی افراد

5- ایجاد وفاق و همدلی بین موسسات خیریه در راستای برنامه ریزی، تصمیم گیری و ارائه خدمات بهینه به آبرومندان

6- ایجاد مشاغل ساده وکوچک خانگی و یا کارگاهی کوچک برای بانوان سرپرست خانواده جهت حفظ شان افراد و درآمد مستمر مثل آشپزی، آماده سازی و بسته بندی مواد غذایی، خیاطی و...

7- پیداکردن کار و یا کارآفرینی برای افراد سرپرست خانواده از طریق ایجاد کارگاههای کوچک

وی درپایان تاکید کرد: این اهداف محقق نمی شود مگر با خواست خداوند و تجمیع موسسات خیریه درراستای منسجم تر نمودن و تخصصی شدن خدمات رسانی موسسات به گونه ای که هر موسسه یک نوع حمایت را عهده دار شود.