مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور گفت: در امنیت غذایی دچار مشکل نیستیم و می‌توانیم با قدرت در برابر دشمنان بایستیم.

 
کمال آنلاین ؛ اولین محصول مزرعه ملی ترویج و توسعه کشاورزی در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در سایت مرکز تحقیقات روستای بایع‌کلا شهرستان نکا با عنوان  "برنج ارگانیک" با حضور مسؤولان ملی و استانی برداشت شد.
 
☘️مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور در این مراسم گفت: کشاورزی بحث نو و جدیدی نیست و در تمام دنیا اگر کشوری خواهان این است که به جایگاه بلندی دست یابد، در نخستین قدم باید به ارتقاء کشاورزی بیاندیشد.
 
☘️حجت‌الاسلام حسین سعیدیان ادامه داد: معتقدم اگر کشوری در امر کشاورزی موفق شود و خواهان این باشد به جایگاه بلندی برسد و از بیگانگان بی‌نیاز شود، باید در همه زمینه‌ها فعالیت داشته باشد.
 
☘️وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی و استقلال بنیانی در امر کشاورزی است، گفت: می‌توان گفت کشوری مستقل است اما در صنعت یا سایر بخش‌ها ضعیف باشد، اما نمی‌توان گفت کشوری مستقل باشد و در کشاورزی ضعیف باشد.
 
☘️مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه در شرایط تحریم بسر می‌بریم اما اگر نمی‌توانستیم نان خود را تامین کنیم، مقاومت در برابر تحریم برایمان سخت می‌شد اما به دلیل اینکه در امنیت غذایی دچار مشکل نیستیم، می‌توانیم با قدرت در برابر دشمن بایستیم.
 
☘️سعیدیان با اشاره به اینکه امروزه به جایی رسیدیم که ابرقدرت‌ترین کشورها نمی‌توانند به ما چپ نگاه کنند، ادامه داد: در اقتصاد مقاومتی که یکی از شاخصه‌های آن رونق تولید است می‌توانیم جایگاه بلندی را در دنیا و کشور داشته باشیم.
 
☘️وی بیان کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید کشور جمهوری اسلامی را به جایی برسانیم که تمام دنیا زبان فارسی یاد بگیرند و از نظر علمی، علم را از ایران ببرند.
 
✴️کاهش 4 میلیون کیلوگرمی مصرف سموم
 
🍀رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز گفت: نزدیک به 6 دهه است کشاورزی ایران به صورت ماشینی شد و ماشین‌ و ابزارآلات مکانیزه وارد مزرعه شد و فراز و نشیب‌های فراوانی را هم به دنبال داشت.
 
🍀عزیزاله شهیدی‌فر افزود: از آغاز دهه 40 تا اواخر دهه 60 محققین، مروجین و مسؤولان اجرایی و فرهنگی کشور تلاش کردند همراه با تولید غذای بیشتر به کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی توجه بیشتری داشته باشند و به همین دلیل بحث استفاده از کود مطرح شد.
 
🍀وی ادامه داد: از آن زمان به بعد بحث سمپاشی آغاز شد به گونه‌ای که اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70  مصرف سموم به 12 میلیون کیلوگرم رسید و اکنون این میزان به کمتر از 4 میلیون کیلوگرم کاهش یافت و این امر نشان دهنده این است به کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی توجه بیشتری شد.
 
🍀شهیدی‌فر با بیان اینکه وظیفه ذاتی وزارت جهاد کشاورزی بر امنیت غذایی همراه با کمیت، کیفیت و سلامت است، گفت: امروز شاهد برداشت مزرعه 10 هکتاری برنج ارگانیک هستیم و طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران سلامت 99 درصدی محصولات کشاورزی مازندران بر روند رو به رشد محصولات ارگانیک افزوده است.