بخشدار بخش مرکزی آمل : خوشبختانه با تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص پیاده کردن اقتصاد مقاومتی در تمام بخش های جامعه، فاز اول طرح در 10 روستای بخش مرکزی با انجام کار مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی به عنوان شناسنامه روستا بزودی تهیه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛  روستاها از کانون های مهم مولد در اقتصاد مقاومتی می باشند که امنیت غذایی جامعه در گرو تولیدات این قشر زحمت کش است.

مهاجرت روستاییان به دلایل گوناگون به شهرها سبب کاهش جمعیت بسیاری از روستاهای کشور و استان شده است و حتی در برخی از موارد روستاها خالی از سکنه شده اند که در صورت توجه نکردن به این موضوع، خطری بزرگ جوامع روستایی را تهدید می کند.

شناخت ظرفیت ها و قابلیت های هر روستا و برنامه ریزی های دقیق و مدون در جهت شناساندن این توانایی ها می تواند در افزایش درآمد روستاییان و بالا بردن اشتغال و ماندگاری جمعیت روستایی در روستاها و حتی در مواردی مهاجرت معکوس و بازگشت جوانان به روستاها موثر باشد.

سرعت کارها در بخش مرکزی آمل رو به پیشرفت می باشد

زینب سلطانی بخشدار بخش مرکزی آمل در جلسه طرح شبکه اقتصاد مقاومتی که با حضور رییس شورای بخش، شرکت دانش بنیان و دهیاران برگزار شد با اشاره به اینکه سرعت کارها در بخش مرکزی آمل رو به پیشرفت است گفت: خوشبختانه با همکاری اعضای شورای بخش، شوراهای اسلامی و دهیاران شاهد اقدامات خوبی در بخش هستیم که می توانیم به عنوان الگو به دیگر بخش ها معرفی کنیم.

اجرای فاز اول طرح شبکه اقتصاد مقاومتی در10 روستای بخش مرکزی

 وی ادامه داد: خوشبختانه با تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص پیاده کردن  اقتصاد مقاومتی در تمام بخش های جامعه، فاز اول طرح در 10 روستای بخش مرکزی با انجام کار مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی به عنوان شناسنامه روستا بزودی تهیه خواهد شد.

بخشدار مرکزی آمل تاکید کرد: ما به دنبال این هستیم که با شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل هر روستا بتوانیم شغل پایداری بوجود آوریم که این امر با کمک سرمایه گذاری توسط شرکت دانش بنیان و یا توسط خود روستاییان محقق شود.

 خانم سلطانی درخصوص انعقاد تفاهم نامه بین شرکت دانش بنیان و دهیاران بخش مرکزی خاطرنشان کرد: فرم هایی توسط شرکت دانش بنیان درجهت شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل هر روستا توسط افراد خبره پر می شود که پس از جمع بندی نسبت به سرمایه گذاری بر روی هر پروژه ای با شرایط همان روستا اجرا خواهد گردید.

اجرای طرح شبکه اقتصاد مقاومتی برای اولین بار درکشور در بخش مرکزی

 وی یکی از اهداف مهم اجرای طرح شبکه اقتصاد مقاومتی در روستاها را داشتن دهیاری پویا عنوان نمود وگفت: برای اولین باردر کشور این طرح در روستاهای بخش توسط شرکت دانش بنیان اجرایی خواهد شد.

 بخشدار مرکزی آمل با تاکید بر اینکه همه روستاییان باید در طرح شبکه اقتصاد مقاومتی سهیم باشند عنوان داشت: خوشبختانه در اولین گام توانستیم با شرکت چرم مشهد وارد مذاکره شویم که این شرکت بصورت رایگان آموزش های لازم رابه روستاییان انجام می دهد تا تولید چرم با مشارکت در منازل صورت گیرد.

 سلطانی با اشاره به اینکه در طرح شبکه اقتصاد مقاومتی تمام سعی و تلاش مان بر این است که زنجیره های تولید را بهم وصل کنیم تصریح کرد: در روستاها تولید فراوان توسط دستان روستاییان عزیز داریم اما در فروش محصولات دچار مشکل هستیم.

پیشرفت و تعالی هر روستا همراه با تکنولوژی روز دنیا باشد

وی اضافه کرد: پیشرفت و تعالی هر روستا همراه با تکنولوژی روز دنیا باشد که بتوانیم با برنامه ریزی حرکت کنیم و بدون برنامه ریزی و بدون مطالعه اگر حرکت نداشته باشیم شکست خواهیم خورد.

قدردانی از تلاش خانم سلطانی بخشدار مرکزی آمل درجهت پویایی و تقویت روستاها

ابراهیم شیخ پور رییس شورای اسلامی بخش مرکزی آمل باقدردانی از همت و توجه سرکار خانم سلطانی بخشدار مرکزی درخصوص اقدامات بسیار مهم و موثردر جهت پویایی روستاییان بخش گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در بخش درحال انجام می باشد که می تواند در توسعه پایدار روستاهای بخش مثمرثمر باشد.

شناسایی ظرفیت و پتانسیل روستاها در طرح شبکه اقتصاد مقاومتی

 وی تاکید کرد: بخش مرکزی دارای پتانسیل های مهمی می باشد که هنوز شناخته شده نشده و امیدواریم که با اجرای طرح شبکه اقتصاد مقاومتی بتوانیم ظرفیت ها و پتانسیل های بخش را شناسایی و برنامه ریزی کنیم.

جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر با اجرای طرح شبکه اقتصاد مقاومتی

 رییس شورای اسلامی بخش مرکزی آمل گفت: با اجرای طرح شبکه اقتصاد مقاومتی در روستاها علاوه بر ایجاد درآمد پایدار در روستاها در اشتغال هم تاثیرگذار باشد تا از این طریق بتوانیم از مهاجرت روستاییان به شهر جلوگیری کنیم.

 درپایان تفاهم نامه ای بین شرکت دانش بنیان و 10 دهیاری روستاهای ورکاده، تمسک، قجر محله، مرانده، آهن کتی، آهنگرکلا هرازپی، درکاپی، کته پشت، زیارو و حسین آباد امضا شد.