مدیرعامل آب منطقه ای مازندران : کمبود اعتبارات باعث کندی پروژه ها می شود و اگر زمانی توقفی در اجرای عملیات در سد مشاهده می شود بخاطر عدم نقدینگی می باشد و تاکنون تونل های انحراف آب و نیروگاه، حفاری های کف بستر اصلی و خاک ریزی های فراز بند و نشیب بند این سد انجام شده است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ دکتر محمد ابراهیم یخکشی مدیرعامل آب منطقه ای مازندران در جریان بازدید از مراحل اجرایی بدنه سد و جاده جایگزین جاده هراز که با حضور نماینده مردم آمل درمجلس و فرماندار ویژه آمل انجام شد با بیان اهمیت و نقش سد هراز در تامین آب شرب و کشاورزی جمعیت یک میلیون نفری 5 شهرستان، پیشرفت سد هراز را 38.5 درصد و جاده جایگزین آن را حدود 20 درصد اعلام کرد و گفت: سد هراز علاوه بر تأمین آب آشامیدنی حدود یک میلیون و 200 هزار خانوار شهری مناطق مرکزی مازندران آب مورد نیاز حدود یکصد هزار هکتار زمین کشاورزی شهرهای آمل، بابل، محمودآباد، فریدونکنار و بابلسر را نیز تأمین خواهد کرد.

وی ادامه داد: سد هراز به عنوان بزرگترین پروژه سد سازی در مازندران محسوب می شود که در سال 97 با پیگیری هایی که از سوی مدیریت استان و نماینده مردم آمل درمجلس صورت گرفته است 120 میلیارد تومان دولت اختصاص داده بود یعنی تقریبا 10 برابر بودجه بوده که هر ساله تخصیص داده می شود.

 مدیرعامل آب منطقه ای مازندران اشاره کرد: علاوه بر بودجه تخصیصی هر ساله اعتبار پیوستی هم مدنظر قرار می گیرد که در سال 98 برای سرعت بخشیدن به عملیات پروژه بعضی از اعتبارات بصورت تهاتر با نفت صورت خواهد گرفت که با قرارگاه خاتم الانبیا صحبتی شده که امیدواریم گشایش کاری باشد و با اراده جمعی دراستان وجود دارد این پروژه به اتمام برسد و مردم استفاده کنند.

 یخکشی عنوان داشت: کمبود اعتبارات باعث کندی پروژه ها می شود و اگر زمانی توقفی در اجرای عملیات در سد مشاهده می شود بخاطر عدم نقدینگی می باشد و تاکنون تونل های انحراف آب و نیروگاه، حفاری های کف بستر اصلی و خاک ریزی های فراز بند و نشیب بند این سد انجام شده است.

وی درخصوص گرفتن مشاور برای جلوگیری و امحا زباله در منطقه عمارت ادامه داد: منطقه عمارت، محل دپوی زباله آمل و شهر‌های اطراف در فاصله‌ای از رودخانه و در خارج از دریاچه قرار دارد و حل مشکل عمارت و زباله امل اولویت نخست شرکت آب منطقه‌ای مازندران است.

وی با اشاره به انتخاب مشاور برای مدیریت امحا و کنترل دپوی زباله عمارت گفت: خوشبختانه مشاوره انتخاب و مشغول کار می باشد و با حوصله کار در حال انجام است و به عنوان یک پروژه اولویت دار پسماند در مازندران برخورد می شود.

مدیرعامل آب منطقه ای مازندران گفت: وجود زباله و شیرابه در منطقه عمارت بر روی سد و آبگیری اثر خواهد گذاشت و در بودجه سال 98 در پسماند استان به عنوان اولویت اول استان می باشد. 

یخکشی با اشاره به 9 مجتمع آبرسانی به شهرها و روستاهای استان مازندران در طرح جامع آب شرب استان قرار دارد گفت: با پیگیری‌ های به عمل آمده و عنایت دولت طرح آبرسانی به شهرستان‌های آمل، محمودآباد، نور و فریدونکنار با جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر در300 روستا دارای ردیف اجرایی شد که امیدواریم با تخصیص اعتبار مناسب و همچنین انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی آن را شروع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا پایان سال 98 عملیات اجرایی آن شروع شود.