مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران: نمایشگاه به مدت 4 روز کاری از 21 تا 23 خرداد ماه از ساعت 10 صبح تا 10 شب در شرکت " آرین سینا " واقع در شهرک صنعتی ساری برای بازدید عموم دایر است و زمان افتتاح آن ساعت 17 روز 20 خرداد است.

کمال آنلاین ؛  مهدی گلچوب، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با اشاره به برگزاری قریب الوقوع نمایشگاه توانمندی های صادراتی مازندران در ساری، اظهار کرد: در این رویداد مهم، بیش از 120 واحد برتر استان در 4 حوزه صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری و فنی مهندسی در فضایی به وسعت بالغ بر 6 هزار مترمربع آخرین تولیدات صادراتی خود را به نمایش می‌گذارند.
وی افزود: با توجه به اینکه دو رویداد دیگر شامل همایش فرصت های تجاری و سرمایه گذاری و اجلاس شورای بین المللی همکاری های تجاری اتاق بازرگانی ICBC را نیز در این ایام داریم، لذا بازدیدکنندگانی در سطوح مختلف از 15 کشور همسایه نیز برای مراسم افتتاحیه و بازدید از نمایشگاه دعوت شدند.
دبیر ستاد راهبری نمایشگاه و همایش فرصت های سرمایه گذاری و تجاری مازندران بیان کرد: پیش بینی می شود که 120 میهمان خارجی در افتتاحیه حاضر باشند.
وی گفت: نمایشگاه به مدت 4 روز کاری از 21 تا 23 خرداد ماه از ساعت 10 صبح تا 10 شب در شرکت " آرین سینا " واقع در شهرک صنعتی ساری برای بازدید عموم دایر است و زمان افتتاح آن ساعت 17 روز 20 خرداد است. 
گلچوب ادامه داد: سرمایه گذاران و فعالان مازندرانی ساکن در استان، خارج از استان یا خارج از کشور نیز به این همایش و نمایشگاه اقتصادی دعوت شده اند، از 20 مقام بلند پایه کشوری نیز دعوت کردیم تا توانمندی های مازندران بهتر و بیشتر معرفی شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران درباره اهداف همایش و نمایشگاه توانمندی های مازندران بیان کرد: معرفی محصولات صادراتی استان به فعالان اقتصادی در کشورهای هدف آن هم در این شرایط جنگ اقتصادی و توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری حائز اهمیت است و این پیام را دارد که جمهوری اسلامی ایران و تمامی استان های آن از جمله مازندران روند توسعه اقتصادی را همچنان در پیش گرفته‌اند.
وی با اشاره به اینکه همایش فرصت های سرمایه گذاری و تجاری مازندران در این سطح برای نخستین بار برگزار شده است، اظهار امیدواری کرد که قطعا این قدم مهم، برای شناساندن قابلیت های استان مازندران با استعدادهای فراوان کشاورزی، صنعت، معدن، گردشگری، مهندسی و زیرساخت تاثیرگذار است.