نخستین خودروی برقی با پنل خورشیدی با نام دماوند، به همت دانشجویان مهندسی مکانیک خودرو دانشکده فنی وحرفه ای علامه حسن زاده آملی شهرستان آمل با موفقیت تولید و رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین، خودروی خورشیدی دماوند در محل دانشکده فنی وحرفه ای علامه حسن زاده آملی با حضور صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشور وبا حضور جمعی از مسئولان استانی و دانشجویان رونمایی شد.

همه مراحل طراحی تا ساخت این خودروی خورشیدی که ۶ ماه برای آن زمان برده است، توسط سه دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مکانیک خودرو دانشکده فنی وحرفه ای علامه حسن زاه آملی به نام‌های " مهدی میرابی، سیدمحمد سیدی " و " حسین قبادی ارفه ای" و دو استاد راهنما انجام شده است.

ماشین این دانشجویان آمل با پنل‌های خورشیدی به عنوان موتور پوشانده شده و می‌تواند با نیروی انرژی خورشیدی که این صفحات ذخیره می‌کند و با حدود ۴ ساعت شارژ با حداکثر ۷۰ کیلومتر بر ساعت مسافت ۸۰ کیلومتری را پیمود.

وزن خودروی خورشیدی دانشجویان آملی ۱۲۰ کیلوگرم است و تا ۲۰۰ کیلوگرم بار را نیز می‌تواند حمل کند.

رئیس دانشکده فنی وحرفه ای علامه حسن زاده آملی گفت: این دانشگاه در راستای اهداف بلند دانشگاه فنی وحرفه ای و رسیدن به ساخت وتولید طرح‌های تولیدی، از ایده ارزشمند دانشجویان فعال وخلاق گروه مهندسی مکانیک خودرو با حمایت استادان این دانشکده در طراحی و تولید خودروی برقی حمایت همه جانبه داشته است.

حشمت الله بهزادی افزود: برای مراحل طراحی و ساخت این خودرو که از لوله‌های پلیمری بوده و سوخت مورد نیاز آن از انرژی الکتریکی است، حدود ۱۴ میلیون تومان هزینه شده که نیمی از آن توسط دانشکده و نیمی دیگر نیز توسط خود دانشجویان تأمین شده بود.

وی با اشاره به اینکه تغییرات جزئی در مراحل طراحی و اصلاح استیل ظاهری خودرو در برنامه پیش بینی شده است، گفت: برای تولید انبوه نسل جدید خودروهای برقی وسبک وزن با شرکت‌های ایساکو و ایران خودرو صحبت‌هایی شده است.

رئیس دانشکده فنی وحرفه ای علامه حسن زاده آملی ادامه داد، با پیگیری‌هایی که توسط این دانشکده با دانشگاه فنی و حرفه‌ای انجام شده از سوی معاونت پژوهشی این دانشگاه به عنوان طرح مصوب پژوهشی مطرح وتصویب و حمایت کامل در تولید خواهد شد.