باحضور مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مازندران ، معاون فرمانداری ویژه آمل ، معاون میراث فرهنگی ، گردشگری وصنایع دستی مازندران ، بخشدار مرکزی آمل ، مسئولین ، اعضای شورای اسلامی بخش همایش تجلیل از شورهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی آمل درروستای کلاصفا برگزارشد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ دراین همایش پس از اجرای برنامه های فرهنگی وبازدید مسئولین از نمایشگاه صنایع دستی سرکار خانم زینب سلطانی بخشدار مرکزی آمل با بیان اینکه برگزاری این همایش با چهار هدف من سپاهی هستم، کمک به سیل‌زدگان، گرامیداشت روز شورا و به استقبال نشاء بوده است، افزود: این همایش در کنار گرامیداشت روز شورا و قدردانی از این تلاش‌گران سعی شده با برپایی نمایشگاه صنایع دستی و جشنواره غذاهای سنتی چون پختن آش و نان تنوری بخشی از فرهنگ بومی و محلی استان مازندران احیا شود.

وی با بیان اینکه 250 روز مسئولیت بخشداری مرکزی را برعهده گرفتم چیزی جز همدلی  ومشارکت چیزی مشاهده نکردم گفت : خوشبختانه همدلی که بین اعضای شورای اسلامی ودهیاران روستاهای بخش وجوددارد باعث که با همت نماینده مردم آمل درمجلس ، فرماندار ویژ ه آمل ودیگر مسئولین اقدامات خوبی رادراین بخش انجام بدهیم .

 بخشدارمرکزی آمل یادآورشد : در 40 سال انقلاب اسلامی اقدامات خوبی برای عمران وآبادانی درروستاهای کشور صورت گرفت که خوشبختانه شاهد رشد پیشرفت 68 درصد در اجرای طرح هادی درروستاهای بخش هستیم

سلطانی درخصوص ثبت بازی محلی عمو سرتاش درآمل  افزود: با اجرای بازی بومی و قدیمی با کمک اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آمل بازی محلی عمو سرتاش رادرروستای کلاضفا در ردیف ثبت استانی میراث معنوی قرار دهیم.

خسرو طالبی مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مازندران با بیان اینکه بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مصوباتی بر اجرایی شدن شورا در دستور کار قرار گرفت، افزود: اما به دلیل مسائل جنگ تحمیلی این مصوبه به تعویق افتاد تا اینکه بعد از آن نهم اردیبهشت به عنوان روز شورا نامگذاری شد.

طالبی با اشاره به اینکه برای رسیدن به یک روستای آباد و توسعه یافته باید به اصل وحدت توجه داشته باشیم، تصریح کرد: با تلاش شوراها و دهیاران قرار است اتفاقات جدیدی در توسعه و آبادانی روستاها بیافتد بنابراین نیاز به این وحدت و همدلی مردم و مسئولان است.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مازندران با اعلام اینکه هر یک از روستاها باید با یک برنامه سازمان‌یافته و در سه دوره کوتاه، میان و بلند مدت به اجرای آن پرداخت، گفت: در اجرای این برنامه‌ها حفظ شان و منزلت مردم باشد در این نظام به جایگاه مناسبی می‌رسیم در غیر اینصورت با بی‌توجهی به شان آنها و عدم رسیدگی به خواسته‌هایشان در نظام جایگاهی دست نمی‌یابیم.

مهدی ایزدی معاون میراث فرهنگی مازندرانبیان اینکه فرهنگ مجموعه‌ای از رفتارها، عقاید، باورها، آداب و رسوم از سوی جامعه‌شناسان تعریف می‌شود، اظهار داشت: این آداب و رسوم با برپایی مراسمات در مناطق مختلف، متفاوت است که در آن مناطق به شکل و جایگاه ویژه‌ای قرار می‌گیرد

وی ادامه داد: با پیشنهاد بخش مرکزی و معرفی بازی بومی "عمو سرتاش" که در گذشته به در مراسم‌های عروسی و جشن به اجرا درمی‌آمد پس از بررسی لازم در فهرست آثار استانی قرار گیرد.  

ابراهیم شیخ پور رئیس شورای بخش مرکزی آمل با تبریک نهم اردیبهشت روز شوراها گفت : شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی با همکاری دهیاران ومشارکت مردمی توانستند اقدامات خوبی را انجام بدهند که رضایت مندی مردمی رادرپی داشته است .

 وی باقدردانی از حمایت های بخشدارمرکزی با شورای اسلامی بخش ادامه داد : خوشبختانه با تلاش وپیگیری بخشدارمرکزی و بازدید از سطح روستا تاحدودی توانستیم مشکلات را برطرف کنیم .

 رئیس شورای بخش مرکزی آمل درپایان از افزایش مبلغ 16 هزارتومانی حق جلسه اعضای شورای اسلامی روستا خبرداد .

 دراین همایش از تلاش های بخشداری مرکزی ، اعضای شورای بخش، شوراهای نمونه ومعلمان عضو شورای اسلامی بخش مرکزی آمل بادادن لوح وهدایای قدردانی بعمل آمد