امروز همگان وظیفه دارند با تبیین ارزنده حماسه های ماندگار انقلاب اسلامی هم چون 6 بهمن سال 60 آمل از داشته های گران قدر خود که می تواند نقش بی بدیلی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد بهره گیری نمایند.

حماسه 6 بهمن سال 60 آمل به عنوان افتخار درخشان دیار علویان و سند ماندگار ولایت مداری و انقلابی بودن مردم این سامان است که توانستند حماسه ای بزرگ و به یاد ماندنی را در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت و ضبط کنند.

انقلاب اسلامی ایران شاهد حوادث و وقایع گوناگونی بوده است که دشمنان به منظور مقابله با نظام اسلامی تدارک دیدند و یکی از آن ها حادثه 6 بهمن سال 60 بود.

در 6 بهمن سال 60 که به عنوان برگ زرینی بر تاریخ پر افتخار ایران اسلامی به ثبت رسید، مردم ولایت مدار آمل با عشق به آرمان های والای انقلاب اسلامی و دلدادگی به رهبرشان به مقابله با منافقان پرداخته و با ایثار وصف ناپذیرشان درس مناسبی به آنان دادند و به همگان آموختند که مردم ایران اسلامی هیچ گاه در برابر توطئه های دشمنان تسلیم نشده و با اراده و ایمانی استوار در راستای تثبیت ارزش های ارزنده انقلاب اسلامی ثابت قدم، استوار و پایدار هستند.

در روز 6 بهمن سال 60 حضور آحاد مردم در میدان دفاع از حریم ارزش های انقلاب و مقابله با منافقان سبب گردید تا نامی ارزنده چون هزارسنگر برای مردم این خطه به یادگار ماند و سندی از مقاومت مردم ایران در دیار علویان شکل گیرد.

مردم آمل با فدا کردن 41 شهید در این حماسه ماندگار، درس ایثار و فداکاری را برای همگان تداعی کردند و به این مساله تاکید نمودند که به منظور حفظ و حراست از آرمان های والای انقلاب اسلامی حاضر به فدا نمودن جان های خود هستند.

نقش حماسه اسلامی مردم آمل با درج در وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی(ره) به اوج خود رسید که معمار کبیر انقلاب اسلامی از شهر آمل و مردم فداکار آن به نیکی یاد کردند و مقام معظم رهبری نیز در دیدار مردم استان مازندران به مناسبت سالروز حماسه 6 بهمن فرودند: شهر هزارسنگر؛ اين تعبير كمى است؟ حرف كوچكى است؟ قضيه‌ ششم بهمن آنقدر اهميت داشت كه امام بزرگوار ما آن را در وصيت نامه‌ تاريخى خود هم مندرج كردند، آن را يادگار گذاشتند؛ يعنى فراموش نشود. حالا چرا فراموش نشود؟ براى اينكه حوادث تاريخى، هم درس است، هم عبرت است. قضاياى جارى بر يك ملت، قضايایى است كه در برهه‌ هاى مختلف غالباً تكرار می شود.

امروز همگان وظیفه دارند با تبیین ارزنده حماسه های ماندگار انقلاب اسلامی هم چون 6 بهمن سال 60 آمل از داشته های گران قدر خود که می تواند نقش بی بدیلی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد بهره گیری نمایند.

ضرورت دارد بنیاد 6 بهمن به منظور ساماندهی و برنامه ریزی دقیق و منسجم با هدف اجرای برنامه های شاخص فرهنگی، هنری و علمی در حوزه تبیین این حماسه بزرگ صورت پذیرد که تشکیل این بنیاد اهمیت و ارزش ویژه ای دارد و باید مسئولان استانی و شهرستانی با جدیت بیشتری تحقق آن را دنبال نمایند.

حماسه 6 بهمن آمل از چنان اهمیتی برخوردار است که در وصیت نامه امام راحل ذکر گردید و نقش مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی داشته است اما همچنان برنامه های بزرگداشت این حماسه به صورت شهرستانی برگزار می شود که نیاز است پاسداشت حماسه 6 بهمن را به صورت استانی و ملی داشته باشیم و حمایت های ویژه ای در راستای ماندگاری و تبیین ابعاد آن انجام شود.