دکتر عزت اله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس باتفاق سید جعفر رسولی فرماندار ویژه آمل، دکتر علی معتمدزادگان رییس پارک علم و فناوری مازندران، مهندس علوی قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل، مسئولین دانشگاه علمی کاربردی فذا و دیگر مهمانان، مرکز رشد واحدهای فناور آمل را از نزدیک مورد بازدید خود قرار دادند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ دکتر عزت اله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس باتفاق سید جعفر رسولی فرماندار ویژه آمل، دکتر علی معتمدزادگان رییس پارک علم و فناوری مازندران، مهندس علوی قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل، مسئولین دانشگاه علمی کاربردی فذا و دیگر مهمانان، مرکز رشد واحدهای فناور آمل را از نزدیک مورد بازدید خود قرار دادند.

دکتر علی معتمدزادگان رییس پارک علم و فناوری مازندران باقدردانی از حضور مسئولین شهر در این مرکز گفت: مرکز رشد فناور آمل در سه سال قبل به همت و حمایت های حاج حبیب اله اردشیر در شهرک صنعتی آمل راه اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه مرکز رشد واحدهای فناور آمل به عنوان شعبه ای از پارک علم و فناوری مازندران می باشد افزود: این مرکز توانسته است با تلاش مهندس اسماعیلی مدیریت این مرکز به جایگاهی در کشور برسد که در اکثر مسابقات استارت آپ ها رتبه های خوبی را کسب می کنند.

رییس پارک علم و فناوری مازندران ادامه داد: این مرکز با یک شرکت کارش را شروع کرد ولی الان شاهد حضور متعددی از  شرکت های دانش بنیان هستیم که واقعا این مرکز  گنجایش شرکت های دیگر را ندارد که نشان از ظرفیت بالای این مرکز است‌.

معتمدزادگان خاطرنشان کرد: این مرکز تسهیل کننده فرآیند کاری از بخش تامین فضای فیزیکی، آموزش های لازم و... خدماتی به شرکت ها داده می شود تا ضمن اعتماد بخشی بتوانند وارد بازار شوند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور گفت: باتوجه به مشکلات اقتصادی، ضریب رشد بسیارخوبی را شاهد هستیم  اگرچه مشکلات اقتصادی هم گریبانگیر این شرکت ها می شود.

وی تاکید کرد: شرکت های دانش بیان مستقر در این مرکز بخشی از توانمندی شهر در امر اقتصاد را نشان بدهند چراکه استارت آپ ها آینده اقتصاد دنیا را رقم خواهند زد.

مهندس علوی قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل با اشاره به دیدگاه بلند حاج حبیب اله اردشیر که درجهت حمایت از این شرکت ها پیشقدم بوده و هستند گفت: قطعا با حمایت های ایشان و دیگرمسئولین سبب شد که این مرکز در استان و کشور به جایگاه ویژه ای دست پیدا کند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درجهت حمایت از شرکت های دانش بنیان ادامه داد: این شرکت ها می توانند نقش بسیار بزرگی در اشتغالزایی داشته باشند.

قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل خاطرنشان کرد: مدل هایی که در کشورهای توسعه یافته وجود دارد نشان داده است این نوع شرکت های بنیادین می توانند سطح اشتغالزایی خوبی را ایجاد کنند.

مهندس علوی تاکید کرد: مرکز رشد واحدهای فناور آمل در جوار شرکت فولادین ذوب آمل می تواند راهگشایی برای حل مشکلات در بخش صنعت باشد که درشهرک صنعتی مشغول به فعالیت هستند و هم مسائل مرتبط با شرکت فولادین ذوب آمل را مرتفع و زمینه اشتغالزایی جدید شود.

وی اشاره کرد: در این مرکز بیش از 12 شرکت دانش بنیان مشغول به فعالیت هستند که می توانند در زمینه اشتغالزایی نقش موثری داشته باشند.

 قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل ضمن تشکر از حضور مسئولین خواستار حمایت از این مرکز شد و ادامه داد: همه باید همت و تلاش کنیم تا این درخت نوپا به بار بنشیند و ثمره بدهد که مجموعه شرکت فولادین ذوب آمل با تمام توان حامی این گونه حرکت ها می باشد و انشاله به اهدافی که تعریف کردیم برسیم.

دکتر عزت اله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل درمجلس با ابراز خرسندی از وجود چنین مرکزی در شهرستان آمل گفت: در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم  قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش‌ بنیان و تجاری‌ سازی نوآوریها و اختراعات با عنوان لایحه حمایت از شرکتهای دانش‌ بنیان و تجاری‌ سازی نوآوریها و اختراعات مورد تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان گردید.

وی با اشاره به اینکه توسعه کشور در سایه حمایت از شرکت های دانش بنیان و تبدیل علم به فناوری تحقق می یابد افزود: ایده پردازی برای توسعه در زمینه های مختلف راه گشای مشکلات اقتصادی است و در همین راستا حمایت جدی از شرکت های دانش بنیان باید مورد توجه قرار گیرد.

ابراهیم اسمعیلی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور آمل به نحوه شکل گیری مرکز اشاره کرد وگفت: پارک علم و فناوری مازندران با همکاری شرکت فولادین ذوب آمل (فــذا) اولین مرکز رشد همجوار صنعت کشور را در سال 1394 در بزرگترین شهرک صنعتی شمال کشور راه اندازی نمود و این مرکز با مجوز وزرات علوم، تحقیقات و فناوری تحت عنوان مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان آمل شروع به کار کرد.

وی همچنین از اشتغال 95 نفر در واحدهای فناور خبرداد و گفت: یکی از اهداف اصلی تاسیس مراکز رشد فناور در کشور، اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، مخترعین و نخبگان در قالب واحدهای فناور می باشد که برای مرکز رشد شهرستان، 95 نفر در 12 واحد فناور اشتغال دارند که میزان تحصیلات افراد پرسنل؛ دکتری 13 نفر، ارشد 22 نفر، کارشناسی 33 نفر، کاردانی 7 نفر و دیپلم 20 نفر می باشند.