اجلاس عمومی شوراهای اسلامی استان مازندران با حضور نماینده مردم آمل در مجلس، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران، رئیس و اعضای شورای عالی مازندران در سالن اجتماعات استانداری مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ اجلاس عمومی شوراهای اسلامی استان مازندران با حضور نماینده مردم آمل در مجلس، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران، رئیس و اعضای شورای عالی مازندران در سالن اجتماعات استانداری مازندران برگزار شد.
 
دکتر عزت اله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل درمجلس با اشاره به طرح احداث فرودگاه در آمل عنوان کرد: زمین مدنظر اجرای این طرح ۷۱۰ هکتار بود که ۳۰۰ هکتار آن مورد تجاوز قرار گرفت و اکنون ۴۰۰ هکتار آن مانده است.
 
وی با بیان اینکه اولین قدم برای گردشگری توسعه راه است افزود: متاسفانه راه، ریل و فرودگاه مناسب در استان نداریم و برای توسعه زیرساخت ها در استان تلاش و برنامه ریزی کنیم.
 
یوسفیان ملا با تاکید بر اینکه مازندران را باید یکپارچه دید گفت: تمام راههای کشور چهار بانده است اما راههای هراز، فیروزکوه و کندوان همانند راه روستایی است.
 
نماینده مردم آمل در مجلس با بیان اینکه هزینه اجرای پروژه های راهسازی و ریلی در مازندران بالا است گفت: دو هزار و ۹۰۰ کیلومتر خط ریلی در کشور وجود دارد اما حاضر نشدند خط ریلی شمال را در مازندران بازسازی کنند.
 
وی با تاکید اینکه نباید نگاه جزیره ای به مازندران داشته باشیم درباره پروژه چهاربانده شدن هراز گفت: از ۶۵ میلیارد تومان اعتبار ۲۳ میلیارد تومان به ۱۸ پیمانکار این پروژه داده شده است و طلب دارند.
 
نماینده مردم آمل در مجلس با اشاره به وظایف شوراهای اسلامی عنوان کرد: طبق قانون شوراهای عالی استان های اختیار ارائه لایحه به مجلس را دارند و باید اعضای شورا از این قدرت قانونی خود استفاده کنند.
 
فرزین محمودی پاتی رئیس شورای عالی مازندران با بیان اینکه مازندران با تراکم شهری و روستایی بسیار بالا برخوردار است گفت: پتانسیل های مازندران باید به صورت بالقوه درآید و مشکلات آن را حل کنیم.
 
وی با اظهار اینکه زیرساخت های حمل و نقل نقش مهمی در توسعه استان خواهند داشت تاکید کرد: برای تقویت این زیرساخت ها در استان باید همکاری و تعامل مطلوبی صورت گیرد.
 
وی با بیان اینکه شهرداری ها با مشکلات عدیده ای مواجه هستند یادآور شد: باید برای رفع مشکلات فراروی برنامه ریزی کرد تا بتوانند خدمات قابل قبولی به مردم ارائه کنند.
 
محمودی پاتی، تخصیص نیافتن بودجه کافی برای شورای عالی استان را از دیگر چالش ها برشمرد و گفت: کمتر از یک بیستم بودجه شورای عالی در استان ها در حال توزیع شدن است و این مسئله باید برطرف شود.
 
رئیس شورای عالی مازندران یادآور شد: یکی از مسائل مهم فراروی شوراهای استان ها، تخصیص نیافتن حقوق و مزایای اعضای شوراها است و حق جلسه شورا مربوط به سال ۸۴ بوده و هنوز افزایش نیافته است.
 
وی تعامل بین شوراها و استانداری را برای توسعه امور مهم برشمرد و گفت: بیش از هشت هزار و ۱۴۰ عضو شورا وجود دارد که ۳۱۶ نفر در شورای شهر و بقیه در شوراهای روستایی فعالیت دارند و می توانند به عنوان شبکه اجتماعی به توسعه استان کمک کنند.