مهندس علوی قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل (فــذا) در جریان بازدید رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آمل از مرکز رشد واحدهای فناور آمل با بیان اینکه مجموعه فولادین ذوب و در راس آن حاج حبیب ا... اردشیر دیدگاههای خوبی برای تعالی این مرکز دارند گفت: متاسفانه در کشورمان سیاست گذاری برای حمایت از نخبگان داریم ولی برای پیاده کردن این سیاست ها دچار مشکل می باشیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ مهندس علوی قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل (فــذا) در جریان بازدید رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آمل از مرکز رشد واحدهای فناور آمل با بیان اینکه مجموعه فولادین ذوب و در راس آن حاج حبیب ا... اردشیر دیدگاههای خوبی برای تعالی این مرکز دارند گفت: متاسفانه در کشورمان سیاست گذاری برای حمایت از نخبگان داریم ولی برای پیاده کردن این سیاست ها دچار مشکل می باشیم.

 وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص رستاخیز علمی در کشور افزود: خوشبختانه در بخش نانو حمایت های خوبی در کشور صورت گرفت که ایران جزو کشورهای پیشرفته دنیا در این رشته می باشد.

شرکت های دانش بنیان ایده های خوبی در تمام زمینه ها دارند

قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل (فــذا) تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان ایده های خوبی در تمام زمینه ها دارند و برای چگونه پردازش کردن به این ایده ها نیازمند حمایت هستند تا بتوانند وارد بازار کسب و کار شوند.

 مهندس علوی با اشاره به اینکه با حمایت از شرکت های دانش بنیان و ایده های نو شاهد بازگشت جوانان به کشورمان خواهیم بود ادامه داد: مسئولین، خیرین و همه کسانی که قصد شکوفایی کشور دارند باید جوانان را حمایت کنند و هرجا بحث علم و حمایت می شد شاهد بازگشت کسانی که به خارج از کشور رفتند بودیم.

مجموعه بزرگ شرکت فولادین ذوب آمل جزء 5 شرکت اول مازندران می باشد

 وی اشاره کرد: مجموعه بزرگ شرکت فولادین ذوب آمل جزء 5 شرکت اول مازندران می باشد و نگاه بلند حاج آقا اردشیر که خودشان از خیرین هستند برای رفع نیازهای مجموعه اقدام به راه اندازی این مرکز رشد نمودند که جوانان بیایند و کارهای علمی انجام دهند.

 وی با اشاره به اینکه پرسنل شرکت را وادارکردیم به دنبال ایده های نو بروند گفت: با حمایت از شرکت های کوچک می توانیم در کشور 500 هزار شغل ایجاد کنیم.

در مرکز رشد واحدهای فناور آمل بیش از 13 شرکت دانش بنیان دانشجویی مشغول به فعالیت هستند

مهندس علوی خاطرنشان کرد: در مرکز رشد واحدهای فناور آمل بیش از 13 شرکت دانش بنیان دانشجویی مشغول به فعالیت هستند و در راستای سیاست گذاری در کنار مرکز رشد ، مرکز علمی کاربردی فــذا وهنرستان کارودانش را راه اندازی کردیم تا دانشجویان بتوانند تئوری و عملی را خوب یاد بگیرند و برای جامعه مفید باشندکه بعضی ازاین دانشجویان  فارغ التحصیل جذب مجموع فولادین ذوب آمل  ومابقی دردیگر شرکت ها جذب ومشغول بکارمی شوند .

 قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل با اشاره به حمایت از برگزاری همایش وقف و حمایت از نخبگان اظهارداشت: حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه درجهت ایجاد بستر برای بنگاههای اقتصادی در این شرایط بسیار پسندیده است.

قدرشناسی از حاج  آقا اردشیر در حمایت از شرکت های دانش بنیان

 حجت الاسلام محمد هادی بهرامی رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آمل با قدرشناسی از حاج  آقا اردشیر که در تمام امور بخصوص در حمایت از شرکت های دانش بنیان و ایجاد چنین مرکزی برای حمایت از نخبگان اهتمام ویژه ای دارند گفت: موقوفات می توانند در حوزه های دانش بنیان و علوم جدید ورود کرده و فعالیتی بارز در این زمینه داشته باشند.

وقف علم و فناوری برای ارتقای سطح علم، فناوری و رفاه کشور موثر است.

وی افزود: وقف علم و فناوری برای ارتقای سطح علم، فناوری و رفاه کشور با استفاده از تفکر نیروهای خلاق، مبتکر و کوشا در تحقق عدالت اجتماعی، رشد و توسعه اقتصادی کشور، پیشرفت های علمی و رضایت مندی محققان موثر است.

وی با بیان اینکه باید فضلیت علم و علم آموزی برای مردم بیان شود تا خیرین ترغیب به وقف در این حوزه شوند، افزود: مخاطب اصلی وقف علم و فناوری، جامعه علمی و دانشگاهی است و باید ترویج وقف علم و فناوری در این قشر از جامعه انجام شود.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آمل با اشاره به برگزاری نخستین همایش وقف، علم و فناوری مازندران به میزبانی آمل در سال گذشته خاطرنشان کرد: امیدواریم با کمک و همکاری مرکز رشد و شرکت فولادین ذوب آمل، دومین همایش را به نحو احسن و با حضور مسئولین، اساتید، خیرین، دانشجویان و شرکت های دانش بنیان برگزار کنیم.

ظرفیت بالای مرکز رشد واحدهای فناور آمل در جذب شرکت های دانش بنیان قابل تقدیر است

 وی با اشاره به ظرفیت بالای مرکز رشد واحدهای فناور آمل در جذب شرکت های دانش بنیان ادامه داد: باید برای تحقق نیازهای جدید جامعه فرهنگ سازی شود که خیرین و کسانی که قصد دارند اموالی وقف کنند به این سمت وسو هدایت شوند.

حجت الاسلام بهرامی از راه اندازی دبیرخانه این همایش در آمل خبرداد و خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم کشوری قدرتمند و توانمند داشته باشیم باید در حوزه‌ های دانش بنیان و تولید علم با همکاری خیران در حوزه وقف را به ارتقای علمی مطلوب برسانیم.

استفاده از خیرین درعرصه علم و فناوری

وی با بیان اینکه دانشجویان و جوانان ما از لحاظ فکر و ایده در جایگاه مناسبی قرار دارند و باید توانمندی آنان به تولید یک علم دانش بنیان توسعه یابد، ابراز امیدواری کرد: شهرستان آمل که در زمینه خیریه زبانزد خاص و عام در استان می باشد تا بتوانیم به عنوان پیشگام در عرصه وقف علم و فناوری، اقدامات قابل توجهی را انجام دهیم.

ابراهیم اسمعیلی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور آمل به نحوه شکل گیری مرکز اشاره کرد وگفت: پارک علم و فناوری مازندران با همکاری شرکت فولادین ذوب آمل (فــذا) اولین مرکز رشد همجوار صنعت کشور را در سال 1394 در بزرگترین شهرک صنعتی شمال کشور راه اندازی نمود و این مرکز با مجوز وزرات علوم، تحقیقات و فناوری تحت عنوان مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان آمل  شروع به کار کرد.

اشتغال 95 نفر در مرکز رشد واحدهای فناور آمل

وی همچنین از اشتغال 95 نفر در واحدهای فناور خبرداد و گفت: یکی از اهداف اصلی تاسیس مراکز رشد فناور در کشور، اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، مخترعین و نخبگان در قالب واحدهای فناور می باشد که برای مرکز رشد شهرستان، 95 نفر در 12 واحد فناور اشتغال دارند که میزان تحصیلات افراد پرسنل؛ دکتری 13 نفر، ارشد 22 نفر، کارشناسی 33 نفر، کاردانی 7 نفر و دیپلم 20 نفر می باشند.

در این دیدار قسمت های مختلف مرکز رشد مورد بازدید قرار گرفت.