تجربه انتصاب محمد اسلامی در سمت استاندار مازندران نشان داد مازندران مدیری می خواهد تا با روحیه جهادی، عزم شبانه روزی و به دور از هرگونه سیاسی بازی تنها به فکر خدمت باشد که اگر بومی هم نباشد اشکالی نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ در آبان ماه 96 بود مهندس محمد اسلامی به عنوان استاندار مازندران معرفی شد که عده ای از این انتصاب خوشحال بودند یک مدیر باسابقه قوی در سمت استاندار فعالیت خواهد نمود و عده ای نیز مدعی بودند اسلامی یک مازندرانی نیست و این ویژگی غیربومی بودن سبب خواهد شد نتواند مدیریت خوبی بر استان داشته باشد.

محمد اسلامی باکوله باری از تجربه در سمت هایی مانند معاون مهندسی و طرح‌های توسعه سازمان صنایع دفاع بزرگ1374 ـ 1366،‌ مدیرعامل شرکت هواپیماسازی ایران1382 ـ 1374،‌ قائم ‌مقام سازمان صنایع هوافضا 1384 ـ 1383،‌ رئیس موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی 1386 ـ 1383، ‌معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع 1396 ـ 1386،‌ معاون مهندسی پدافند غیرعامل وزارت دفاع و همزمان دبیر ستاد توسعه سواحل مکران 1393،‌ عضویت در شورای برنامه‌ریزی بنیاد مستضعفان به مدت 3 سال،‌ عضویت در ستاد مرزهای کشور ـ وزارت کشور به مدت 4 سال، ‌عضویت در ستاد بحران کشور و کمیته دائمی سازمان پدافند غیرعامل، ‌عضویت شورای عالی هواپیمایی کشور،‌ عضو شورای عالی معماری و شهرسازی ایران، ‌عضویت هیئت امنای دانشگاه صنعتی اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از سال 1385 ـ 1382،‌ رئیس هیئت مدیره شرکت ملی ساختمان وابسته به بنیاد مسضعفان از سال 1390 ـ 1391،‌ رئیس هیئت مدیره شرکت عمران و مسکن ایران 1395 ـ 1391، ‌عضو انجمن هوافضا ایران و عضویت در نظام مهندسی ساختمان به مازندران رسید.

محمد اسلامی به عنوان بیست و دومین استاندار مازندران به این استان آمد تا با برنامه های خود و کوله باری از تجربه بتواند ضعف ها و سوء مدیریت ها و مشکلات موجود در استان را رفع نماید و مازندران ما را در مسیر توسعه قرار دهد.

محمد اسلامی اصفهانی در اندازه کمتر از یک سال مدیریت بر استان نشان داد می شود کارهای بسیاری انجام داد که نمونه آن می توان به حضور و بازدید میدانی مستمر از شهرستان های غرب تا شرق استان، ارتباط مستقیم با اقشار مختلف مردم، پیگیری جدی حل معضل پسماند، راه اندازی ایرلاین اختصاصی به نام مازندران، تلاش ویژه برای رفع معضلات و مشکلات استان، پیگیری ویژه حل مشکلات واحدهای صنعتی، طرح ریزی برنامه توسعه ای مازندران و... از جمله اقدامات وی بود که نشان داد می شود بومی نبود و برای مردم این دیار کارهای بزرگی انجام داد.

در روزهای اخیر خبری رسید استاندار مازندران به سمت سرپرست وزارت راه و شهرسازی منصوب گردید که خبری خوب بود و این انتصاب را به مهندس اسلامی تبریک می گوییم اما تاسف ما به سبب این است مازندران، اسلامی را از دست خواهد داد.

ای کاش اسلامی در استان بود و برنامه های خود را استمرار می داد و نمایندگان مجلس مازندران کاری می کردند تا بیست و دومین استاندارمان به فعالیت خویش ادامه دهد اما گویا اسلامی باید به تهران برود.

اسلامی یک روز پس از انتصاب خویش به سمت سرپرست وزارت راه و شهرسازی، تمشیت امور جاری استانداری مازندران را به احمد حسین زادگان معاون سیاسی امنیتی استانداری محول کرد.

بلافاصله پس از انتصاب سرپرست وزارت راه و شهرسازی، چالش جدیدی در استان آغاز گردید که موضوعش انتصاب بیست و سومین استاندار مازندران می باشد.

مازندرانی که می رفت روزهای خوبی در انتظارش باشد باز با حاشیه ای جدید همراه شد که قطعا به ضرر استان خواهد بود مگر اینکه تفکری دیگر اندیشیده شود.

این روزها نشست های گروه ها و جریان های سیاسی داغ داغ است و هر طیفی سعی می نماید گزینه ای برای انتصاب سمت استاندار مازندران داشته باشد.

تجربه انتصاب محمد اسلامی در سمت استاندار مازندران نشان داد مازندران مدیری می خواهد تا با روحیه جهادی، عزم شبانه روزی و به دور از هرگونه سیاسی بازی تنها به فکر خدمت باشد که اگر بومی هم نباشد اشکالی نخواهد داشت.

امید است مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان و جریان ها و گروه های سیاسی بیایند به دور از منافع و برنامه های سیاسی خود، مدیری شایسته مازندران انتخاب نمایند که این استان و مردمش لایق بهترین توسعه و امکانات هستند زیرا ظرفیت های بی نظیری در ابعاد مختلف در مازندران عزیز ما وجود دارد.