سالهاست مسئولان آمدند و حرف های زیبایی زدند اما واقعیت کار این است اگر ظرفیت های گردشگری مازندران در استان های دیگر وجود داشتند قطعا پیشرفت های بسیاری می کردند و محور توسعه آن استان به گردشگری اختصاص پیدا می کرد اما باید مسئولان استان پاسخ دهند گردشگری در کجای محور توسعه مازندران قرار دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛صنعت گردشگری از اهمیت بسزایی برخوردار است که می تواند در رونق اقتصادی و اشتغالزایی برکات و دستاوردهای بسیاری داشته باشد که نیاز است به این امر مهم و اساسی توجه شود.

توسعه گردشگری نیازمند برنامه ریزی مدون و سازمان دهی شده ای است تا بتوان گام های اساسی در این مسیر برداشت و با توسعه زیرساختها، زمینه توریسم پذیری را در نقاط مختلف فراهم نمود.

استان مازندران از جمله استان های کشور است که ظرفیت های بسیاری برای توسعه گردشگری دارد و وجود مواهب ارزنده طبیعی و خدادادی زمینه ساز پیشرفت و توسعه برای استان خواهد بود.

وجود پتانسیل های بسیار در حوزه گردشگری دریایی، گردشگری طبیعت، گردشگری روستایی، گردشگری ورزش، گردشگری تاریخی، گردشگری مذهبی و بسیاری مواهب دیگر در استان نیازمند می باشد تا توجه شایسته ای به آن صورت پذیرد و برای تقویت تاسیسات زیربنایی گردشگری برنامه های خوبی وجود داشته باشد اما واقعیت چیز دیگری است و به میزان ظرفیت هایی که در استان وجود دارد نتوانستیم بهره گیری شایسته ای داشته باشیم و به نوعی این جاذبه های گردشگری مغفول مانده است.

سالهاست مسئولان آمدند و حرف های زیبایی زدند اما واقعیت کار این است اگر ظرفیت های گردشگری مازندران در استان های دیگر وجود داشتند قطعا پیشرفت های بسیاری می کردند و محور توسعه آن استان به گردشگری اختصاص پیدا می کرد اما باید مسئولان استان پاسخ دهند گردشگری در کجای محور توسعه مازندران قرار دارد.

مسئولین باید در راستای منویات مقام معظم رهبری و برای شکوفایی اقتصاد مقاومتی به سرمایه گذاران کمک و همراهی لازم را داشته باشند و همه بسترها برای سرمایه گذاری مطمئن در استان مازندران فراهم باشد تا سرمایه گذاران با خیالی آسوده در این امر وارد شوند که از مسئولان می خواهیم به جای سنگ اندازی و تضعیف پروژه های سرمایه گذاری، بیایند در عمل برای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن کنند.

نمونه فعالیت هایی که نقش بسزایی در توسعه صنعت گردشگری استان مازندران خواهد داشت؛ راه اندازی مرکز سیتی سنتر اکسین شمال در شهرستان آمل است که با اتمام کلیه فازهای آن به عنوان نگینی درخشیده و مایه افتخار خواهد بود که ضرورت دارد مسئولان استان تلاش کنند مجموعه هایی مانند اکسین در مازندران راه اندازی شده و در معنای واقعی کلمه از چنین سرمایه گذاری هایی حمایت شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه استان از نظر آموزش گردشگری عقب مانده است گفت: برخی مصادیق از جمله گردشگری دریایی در استان کمرنگ است.

سیف اله فرزانه در مراسم پاسداشت روز جهانی جهانگردی در سلمانشهر با بیان اینکه مازندران به لحاظ آموزش گردشگری عقب مانده است، گفت: در نظر داریم آموزش پرسنل و توانمند سازی پرسنل را در دستور قرار داده و برای آن برنامه ریزی کنیم.

 وی با اشاره به نوسانات ارزی در کشور آن را بهترین فرصت برای جذب گردشگر دانست و افزود: مدیریت یکپارچه و آموزش گردشگری می تواند به رونق گردشگری مازندران کمک کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان برخی ظرفیت های مازندران، اظهارداشت: گردشگری دریایی، گردشگری ورزشی و بسیاری از دیگر شاخه های گردشگری در مازندران علیرغم وجود پتاسیل های بسیار آن، یا وجود ندارد و یا بسیار کمرنگ است.

فرزانه رشد گردشگری استان مازندران را در گرو مساعدت و همکاری همه ادارات دانست و خاطرنشان کرد: گردشگری و تقویت آن در وضعیت فعلی اقتصادی کشور، می تواند از نظر ایجاد درآمد گل سرسبد باشد و همه این ظرفیت ها می توانند با برنامه ریزی درست جهانی شوند.

در پایان امید است عزم ویژه از سوی استاندار مازندران، نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران و کلیه ادارات و نهادهای مرتبط وجود داشته باشد تا بتوانیم استان مازندران را به معنای واقعی کلمه در حوزه گردشگری توسعه دهیم.