باحضور مدیرکل آموزش های فنی وحرفه ای وزارت آموزش وپرورش ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل آیت الله آملی، معاون متوسطه اداره کل آموزش وپرورش مازندران و مسئولین ، مجتمع های هنرستانی سما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل آیت الله آملی در زمینی به مساحت ۵ هزار متر مربع افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ باحضور مدیرکل آموزش های فنی وحرفه ای وزارت آموزش وپرورش ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل آیت الله آملی، معاون متوسطه اداره کل آموزش وپرورش مازندران و مسئولین ، مجتمع های هنرستانی سما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل آیت الله آملی در زمینی به مساحت ۵ هزار متر مربع افتتاح شد.

دکترفاضل لاریجانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل آیت الله آملی با اشاره به اینکه فرصت مناسبی فراهم شد از پتانسیل دانشگاه آزاداستفاده کنیم و بتوانیم کیفیت کار و مهارت آموزی را ارتقاء دهیم، افزود: این مهم برای دانشگاه یک فرصت مناسبی است تا بتوانیم از روند کاهش جمعیت دانشجو جلوگیری کنیم و حضور دانش آموزان در محیط دانشگاه نقش موثری در جذب دانشجو دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل آیت الله آملی با بیان اینکه بحث اشتغال یکی از موضوعات مهم در مبحث آموزش محوری است، ادامه داد: در کشورهای مختلف، نظام آموزش محوری را در نظر گرفتند و هنرجویان باید بر اساس نیاز کار فنی آموزش ببینند و تا نیاز شغلی برآورده شود.

لاریجانی با اشاره به اینکه تا چند دهه آینده متوسط شغلی منسوخ می شود و سطوح دیگری جایگزین می شوند، ادامه داد: در طراحی نظام آموزشی فنی حرفه ای به آینده باید نگاه کرد تا بازار کار چه چیزی را می خواهد.

لاریجانی گفت: ساخت این هنرستان یک شروع کار برای مجموعه ما بود و در آینده ای نزدیک در تظر داریم تا این مهم را به یک شهرک آموزشی تبدیل کنیم.

محسن حسینی مقدم مدیرکل آموزش های فنی وحرفه ای وزارت آموزش وپرورش با اشاره به اینکه نگاه ما به هنرستان ها نگاه به نیاز بازار کار است، افزود: رشته های مختلفی را در یک تا دو سال گذشته به رشته های فنی و حرفه ای اعم از حمل و نقل، گردشگری و غیره را اضافه کردیم و کارآفرینی بر اساس سند بنیادی دنبال می کنیم و یکی از سیاست های این وزارتخانه بنیادی کردن سند تحول است.

حسینی مقدم بااشاره به اینکه یکی از کار های این سند بنیادی مشارکت پذیری از بیرون است، افزود: تحقق بخشیدن به این مهم نیاز به همکاری دانشگاه ها دارد و لازم است تا به کمک آموزش و پرورش بیایند.

وی با بیان اینکه انتخاب آینده تحصیلی و شغل دانش آموزان بسیار مهم است، افزود: دانش آموزان فنی و حرفه ای پس از پایان تحصیلات قادر خواهند بود به کار و تولید و کارآفرینی روی بیاورند به این دلیل که مهارت لازم را در فرا گرفتند.

اسفندیار نظری معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه یکی از چالش های آموزش و پرورش «بخوان، حفظ کن و امتحان بده است»، افزود: یکی از مهمترین ها در این اداره تعلیم و تربیت است و ملت هایی می توانند موفق باشند که از گذشته خود به خوبی با خبر باشند.

وی اظهار کرد: رشته های خدماتی در حال منسوخ شدن است که در حال حاضر دانش آموزان ۵۴ درصد در رشته خدمات، ٣٢ درصد صنعتی و ما بقی در رشته های کشاورزی در حال تحصیل هستند.

نظری با بیان اینکه سالیانه بیش ازیک میلیون دانش آموز فارغ التحصیل می شوند، افزود: رشته های تحصیلی ۴۵ درصد از دانش آموزان در بازار کار نیرو نمی خواهد و بیکار مطلق خواهند بود.