رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام اینکه چهار رشته فوق لیسانس سیستم‌های انرژی برای نخستین بار در شمال کشور، شبکه‌های مخابراتی و دیجیتالی، دامپزشکی و زیست فناوری میکروبیولوژی در این دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: به فکر ایجاد رشته‌های نوین و جدید هستیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال انلاین ؛ پروفسور داود دومیری گنجی رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل در نشست تجلیل از خبرنگاران فعال این شهرستان با بیان اینکه اصحاب رسانه کار بسیار بزرگی برعهده دارند، اظهار کرد: فعالیت رسانه باعث شفاف‌سازی تلاش مدیران و مسؤولان می‌شود که این امر با جلوگیری از انواع فساد اجتماعی، مالی، اداری و اقتصادی به سود جامعه است.

وی با اعلام اینکه مدیری موفق است که بتواند عملکرد خود را به نمایش بگذارد تا جامعه و دیگر افراد از آن بهره گیرند، افزود: دانشگاه فناوری های نوین آمل دارای پروژه‌های مهم ملی است که یکی از این پروژه‌ها ایجاد دانشکده دامپزشکی است.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با تاکید بر پیشرفت بیش از 50 درصدی ساخت دانشکده دامپزشکی، تصریح کرد: این پروژه با سرعت در حال پیشرفت بوده و با حمایت نماینده مردم آمل در مجلس، سازمان برنامه و بودجه و دیگر نهادها روبرو است.

وی با اعلام اینکه در این زمینه نیاز به برخی تفکیک‌ها داریم، بیان کرد: اعتبار سال جاری این مهم یک میلیارد و 670 میلیون تومان است ولی برای تکمیل دانشکده دامپزشکی در مجموع بیش از 4 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

دومیری گنجی با بیان اینکه دانشکده دامپزشکی آمل تنها مرکز علمی دامپزشکی در شمال کشور است، اعلام کرد: مازندران در حوزه دام و طیور حرف نخست را می‌زند و بیشترین هیئت علمی در آن حوزه فعال می‌شود البته با روند پیشرفت تحقیقاتی صاحب‌نظران در آن تلاش دارند.

وی با تاکید بر ایجاد کلینیک دامپزشکی و دام و طیور در این شهرستان، یادآورشد: با آموزش لازم می‌خواهیم امر همگانی را در پیش بگیریم.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با اعلام فعالیت یک سوم دانشجویان این دانشگاه در حوزه دام و طیور، یادآور شد: در تلاش برای ایجاد دکترای دامپزشکی هستیم همچنین هدف از ایجاد دانشکده دامپزشکی ایجاد ساختار، سازمان و فضای فیزیکی مناسب است تا در زمینه‌های عمرانی، آموزش و پژوهش و روابط بین‌الملل به اهداف خود برسیم.

این مسؤول با اشاره به ایجاد دانشکده زیست فناوری گیاهی و دارویی، دانشکده فناوری‌های نوین، فنی و مهندسی و جای گرفتن آن در برنامه‌های آینده، گفت: این پروژه‌ها در آینده نزدیک اجرایی می‌شود.

دومیری گنجی بیان کرد: با اجرای برنامه‌ها حدود 400 دانشجو و 10 عضو هیئت علمی در این مجموعه جذب خواهد شد.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام رویداد مهم بین‌المللی و علمی یوسرن، ادامه داد: به دنبال ایجاد تفاهم‌نامه با دانشمندان بین‌المللی هستیم البته انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با دانشگاه‌های بزرگ، حضور فیزیکی اساتید در دانشگاه‌های معتبر و چاپ کتاب‌های مشترک و برگزاری کنفرانس‌های مشترک با پروژه‌های بزرگ، تبادل اساتید و دانشجو از تعاملات بین‌المللی است.

وی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با یکی از معتبرترین دانشگاه‌های ایتالیا، ادامه داد: با امضای تفاهم‌نامه دانشمندان این کشور در کنفرانس علمی دعوت شدند و ورکشاپ برگزار کردند.

دومیری گنجی با بیان انتقال تجهیزات آزمایشگاهی از کشور آلمان در زمینه سلول‌های بنیادی به داخل کشور و به نتیجه رسیدن با دو دانشگاه بزرگ فرانسه دارای بزرگترین لابراتوآر تحقیقاتی، اظهار کرد: آبان ماه امسال شهرستان آمل میزبان دومین کنفرانس بین‌المللی تکنولوژی نوین در علوم است.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام اینکه چهار رشته فوق لیسانس سیستم‌های انرژی برای نخستین بار در شمال کشور، شبکه‌های مخابراتی و دیجیتالی، دامپزشکی و زیست فناوری میکروبیولوژی در این دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: به فکر ایجاد رشته‌های نوین و جدید هستیم.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه فناوری‌های نوین آمل دارای 16 رشته کارشناسی و چهار رشته کارشناسی ارشد با یک هزار و 100 دانشجو است.