رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، مشکلات خوابگاه این شهرستان به طور موقت برطرف شده و حتی تلاش هایی برای ساخت خوابگاه 250 تختخوابی دائمی دراین این دانشگاه نیز انجام دادند که کمک خواهیم کرد تا بزودی شاهد آغاز عملیات و ساخت این خوابگاه باشیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ ذوالفقار یزدان مهر رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع رییس و مدیران دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین شهرستان آمل با قدردانی از تلاش و همت درجهت ارتقای سطح دانشگاهها در همه زمینه ها گفت: با تحرک، انسجام و همتی که در این دانشگاه وجود دارد شاهد تحولات خوبی هستیم.

وی افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه، منع خوابگاه سازی در دانشگاه ها برداشته شده و دانشگاه هایی که کمبود خوابگاه داشته باشند براساس اولویت در آنها خوابگاه ساخته می شود.

یزدان مهر اعتبار اختصاص داده شده امسال برای ساخت خوابگاه های دانشجویی را حدود 500 میلیارد تومان اعلام کرد که این اعتبار متناسب با تورم کشور هرسال افزایش خواهد یافت تا در پایان برنامه ششم 200 خوابگاه ساخته شود.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هم اکنون بیش از 50 هزار دانشجو در کشور از خوابگاه های دانشجویی محروم هستند و کمبود در دانشگاه ها وجود دارد، افزود: پیش بینی می شود با 200 خوابگاهی که هم اکنون درحال ساخت است، بخشی از این کمبودها جبران شود.

یزدان مهر ادامه داد: مدیران واحدهای دانشگاهی می توانند با اختصاص اعتبار حمایتی دولت و نیز استفاده از توان مشارکت های خیران و بخش خصوصی در ساخت خوابگاه های دانشجویی به روند ساخت این فضاها نیز شتاب ببخشند.

وی همچنین از اختصاص 2 میلیارد ریال اعتبار برای کمک به دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل برای رهن کامل خوابگاه دانشجویی در این شهرستان خبرداد وگفت: با همکاری خوبی که مدیران دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با مدیران این شهرستان داشتند، مشکلات خوابگاه این شهرستان به طور موقت برطرف شده و حتی تلاش هایی برای ساخت خوابگاه 250 تختخوابی دائمی دراین این دانشگاه نیز انجام دادند که کمک خواهیم کرد تا بزودی شاهد آغاز عملیات و ساخت این خوابگاه باشیم.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به افزایش وام ودیعه مسکن دانشجویی اشاره کرد و گفت: در بخش وام ودیعه مسکن در تهران از 7 میلیون تومان به 14 میلیون تومان امسال افزایش یافته و در کلان شهرها از 6 میلیون به 12 میلیون تومان افزایش یافت.

یزدان مهر اضافه کرد: در سایر شهرها نیز وام مسکن از 4 میلیون و 500 هزار تومان به 9 میلیون تومان رسیده و آمادگی داریم پوشش مناسبی در این زمینه داشته باشیم.

وی افزود: ما امسال با یکی از بانک ‌های دولتی هم افزایی داشته‌ایم تا وام قرض‌الحسنه بیشتری به دانشجویان ارائه دهیم، سال گذشته وام شهریه‌ای که پرداخت شد 73 میلیارد تومان بود و امسال اعتبار وام شهریه به بیش از 158 میلیارد و 600 میلیون تومان افزایش یافته و می‌توانیم دانشجویان بیشتری را پوشش دهیم.

یزدان مهر به وام ازدواج دانشجویی اشاره و خاطرنشان کرد: سال گذشته 11 میلیارد و 700 میلیون تومان عملکرد وام ازدواج داشته‌ایم که امسال به 19 میلیارد و 300 میلیون تومان افزایش یافته است.

دکتر داود دومیری گنجی رییس دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل با اشاره به اینکه تعداد 1129 دانشجو در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند گفت: دراین دانشگاه 40 عضو هیئت علمی مشغول به تدریس هستند که بزودی مجوز 10 عضو هیئت علمی دیگر صادر خواهد شد.

 وی عنوان داشت: اولین همایش یوسرن را با حضور دانشمندان یک درصد دنیا با موفقیت برگزارکردیم که دو همایش دیگر را در برنامه کاری خودمان داریم.

رییس دانشگاه دولتی تخصصی فناوری های نوین آمل با تاکید بر اینکه ما به دنبال انجام کارهای بزرگ هستیم ادامه داد: اعتقاد داریم داشتن فضای فیزیکی نمی تواند دلیل بر این باشد که کارهای بزرگ صورت می گیرد بلکه در فضای کوچک هم می توان کارهای بزرگی انجام داد.

 وی همچنین از ساخت وسازهای کارهای عمرانی با کمک خیرین دانشگاه اشاره کرد و گفت: نگاه وزارت علوم به مجوعه پایین دست را به فال نیک می گیریم که درحال امضای تفاهم نامه با بعضی از دانشگاههای مطرح دنیا هستیم.

دومیری گنجی اضافه کرد: این تفاهم نامه در قالب تبادل استاد و دانشجو، استاد به استاد و چاپ کتاب های بین المللی می باشد.

 وی همچنین به مشکلات دانشگاه در زمینه خوابگاه، نداشتن زمین ورزشی مناسب و رفع مشکلات سالن غذاخوری اشاره کرد و گفت: انتظار داریم وزارت علوم دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل را همانند دانشگاههایی که حمایت می نماید نگاه کند تا حداقل مشکلات دانشگاه را رفع کنیم.