زنگ نمادین پروژه مهر با حضور فرمانده سپاه ناحیه آمل، مدیر و معاونین آموزش وپرورش آمل، خانواده خیر نیک اندیش مرحوم حاج قنبری و مدیران مدارس در دبیرستان حاج قنبری آمل نواخته شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ، زنگ نمادین پروژه مهر با حضور فرمانده سپاه ناحیه آمل، مدیر و معاونین آموزش وپرورش آمل، خانواده خیر نیک اندیش مرحوم حاج قنبری و مدیران مدارس در دبیرستان حاج قنبری آمل نواخته شد.

دکتر عباس مرزبند مدیر آموزش وپرورش شهرستان آمل با اشاره به شعار امسال پروژه مهر مدرسه محور، مهارت آموزی و توسعه مشارکت ها گفت: چگونه انسان به والاترین مقام برسد و این بدون شک در سایه تعلیم وتربیت انجام خواهد شد.

 وی با بیان اینکه تغییرات و تحولات در آموزش و تربیت دیده و خواهیم دید عنوان داشت: معلمان موفق می توانند مدیران موفق باشند و مهمترین ویژگی که مدیر باید داشته باشد خلاقیت است که فکر را از پس اندیشه ها خلاق کند.

مدیرآموزش وپرورش آمل تاکیدکرد: بهترین مدیر همواره محیطی را برای کارکنان و مخاطبان خودش آماده می کند که همه در آن مشارکت داشته باشند که نباید از توانمندی مدیران غافل باشیم.

 مرزبند یادآورشد: در حوزه تربیت همه نگاهها به آموزش وپرورش است و پروژه مهر اتفاق نمی افتد مگر باداشتن مدیران خلاق که خوشبختانه در شهرستان آمل مدیران خلاق و مبتکر خود قبل از اجرای پروژه مهر در امر بازسازی و نوسازی مدارس اقدام کردند که واقعا باید به این عزیزان دست مریزاد گفت.

وی درپایان از تلاش و زحمات سرکار خانم سلمانپور مدیریت دبیرستان حاج قنبری در جهت آماده سازی دبیرستان برای استقبال از دانش آموزان در سال تحصیلی جدید تقدیر و تشکر کرد.

 مهندس حسین رضایی معاونت متوسطه آموزش و پرورش شهرستان آمل و دبیر ستاد پروژه مهر شهرستان گفت: آغاز مهرماه شروع مجدد بهار تعلیم و تربیت، نشاط ، شادابی و امید به آینده روشن را در ذهن متبادر می سازد و شروع سال تحصیلی فرصت مغتنمی است تا با الهام از پیام ارزشمند مقام معظم رهبری در نام گذاری سال جاری به نام سال حمایت از کالای ایرانی، روحیه تفکر، مهرورزی و همکاری در کلیه امور جاری به عنوان الگو مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پروژه مهر، نماد مدیریت (برنامه ریزی، سازماندهی، هماهنگی، راهبری و ارزشیابی) است افزود: پروژه مهر مظهر بهره وری است (کارایی و اثربخشی) و پروژه مهر به منظور ارتقای کمی و کیفی فعالیت های آموزش و پرورش در آستانه بازگشایی مدارس می تواند نقش کاملا مؤثر و مفیدی داشته باشد.

رضایی تصریح کرد: بر این اساس هدف پروژه مهر، برنامه محور شدن همه فعالیت ها و برنامه ریزی به منظور فراهم نمودن زمینه های مناسب و تمهیدساز و کارهای لازم جهت بازگشایی هرچه با شکوه تر مدارس به نحوی که دانش آموزان برای ورود به مدرسه در روز اول مهر که یک روز ملی و نوروز دانش و آگاهی است، لحظه شماری کنند.

سرکارخانم زهرا سلمانپور فیروزجاه مدیریت دبیرستان حاج قنبری گفت: این دبیرستان در سال ۱۳۶۰ تاسیس شد که زمین توسط خیر نیک اندیش و پدرشهید مرحوم حاج غلامحسن قنبری به مساحت ۵۰۰۰ هزار مترمربع اهدا شد.

وی ضمن قدردانی از فرزندان این مرحوم که نگاه ویژه ای به دبیرستان دارند عنوان داشت: این دبیرستان ۲۷۰دانش آموز با ۹ کلاس دارد که متقاضی ثبت نام زیاد داریم اما متاسفانه بخاطر نداشتن حداقل جا از پذیرش بیشتر معذور هستیم.

مدیریت دبیرستان حاج قنبری که سابقه ۲۱ سال مدیریت درشهرهای بابل، بندپی شرقی، گنبد، آزادشهر و آمل رادارد اظهارداشت: امسال دانش آموزان ما درمسابقات فرهنگی وهنری و جشنواره خوارزمی کسب رتبه های اول تاسوم را در رشته های مختلف بدست آوردن و درمسابقات جهاد انرژی هم به مرحله استانی راه پیدا کردیم.

خانم سلمانپور گفت: چهار دانش آموز ما در رشته تکواندو، کاراته و ووشو به مرحله کشوری راه پیدا کردند که دونفر از این عزیزان در ماه آینده به کشور گرجستان اعزام می شوند.

وی باقدردانی از تلاش دبیران دبیرستان و اولیاء دانش آموزان که توجه ویژه ای به امر تعلیم و تربیت دارند ادامه داد: برنامه خوبی برای پروژه مهر دارم که از جمله آن ساخت دوکلاس درس، اتاق مشاور، سالن اجتماعات، تعمیر دیوار حیاط، سقف و تعویض کامل شوفاژها، رنگ آمیزی کلاسها و... است که نیاز به توجه ویژه مسئولین داریم و به تنهایی نمیتوانیم کاری انجام دهیم.

مدیریت دبیرستان حاج قنبری با تشکر از همکاری بسیج دانش آموزی سپاه ناحیه آمل گفت: تلاشمان اینست که بتوانیم این آموزشگاه را با کمک همه عزیزان از لحاظ آموزشی به رتبه های بالاتری برسانیم.