غلامرضا علوی قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل(فذا): یکی از مهم ترین نیازهای بنگاه های اقتصادی، دانش و فناوری است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ، غلامرضا علوی قائم مقام شرکت فولادین ذوب آمل(فذا)در رویداد ملی شتاب؛ فناوری های تقاضا محور طبری که با حضور رییس مرکز توسعه فناوری ‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استاندار مازندران، مسؤولان استانی و شهری که به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی فذا آمل برگزار شد اظهارکرد: یکی از مهم ترین نیازهای بنگاه های اقتصادی، دانش و فناوری است.

وی با اشاره به اینکه افق 1404 ترسیم شده و جهش علمی از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مدل های بزرگ اقتصادی در دنیا با رو آوردن به سمت فناوری، نیازهای خود را برطرف می کنند.

پلت فرم های جدید ایران خودرو توسط شرکت فولادین ذوب آمل طراحی می شود.

قائم مقام شرکت دانش بنیان فولادین ذوب آمل(فذا)با تاکید بر اینکه شرکت های بزرگ دنیا برای برآورد نیازهای خود به سمت مدل های پیشرفته روی آوردند تصریح کرد: به زودی در راستای توسعه فناوری در صنایع قطعات موردنیاز در پلت فرم های جدید ایران خودرو توسط شرکت فولادین ذوب آمل طراحی می شود.

علوی با بیان اینکه این همایش ها در ارتباط فناوری با صنعت بسیار موثر است، یادآورشد: یکی از راه های برطرف کردن نیازهای صنعت، برگزاری این همایش هایی همانند شتاب است.

وی با اشاره به اینکه این شرکت به عنوان یکی از حامیان برگزارکننده همایش می باشد یادآورشد: تمام تلاش و سعی ما بر این است در شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی پژوهشی، افکار و برنامه های جدید بیاورند تا کار جدید کسب وکار راه بیافتد و به صنعت کشور کمک شود.

راه اندازی دبیرخانه دائمی رویداد ملی طبری

علوی تاکیدکرد: راه اندازی دبیرخانه دائمی این رویداد ملی باعث خواهد شد که نیازها را مطرح کنیم و شرکت های دانش بنیان با نیازها آشنایی پیدا کنند و درجهت رفع آن، ایده های جدید ارائه دهند.

 قائم مقام شرکت دانش بنیان فولادین ذوب آمل(فذا)اشاره کرد: برگزاری این رویداد ملی  بصورت سالانه و یا دوسالانه، گام مهمی درجهت رفع نیازهای مجموعه فولادین ذوب آمل خواهد بود.

بازدید 20 هزارنفر ازسایت  همایش رویداد ملی شتاب؛ فناوری های تقاضا محور طبری

دکتر محمدباقر لیمویی رییس دانشگاه علمی وکاربردی فذا آمل و دبیر همایش رویداد ملی شتاب؛ فناوری های تقاضا محور طبری اظهارکرد: سایتی برای برگزاری این رویداد ایجاد شد که تعداد 20 هزار مخاطب از آن بازدید کردند.

وی با اشاره به اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مکاتبات متعددی با مراکز دانشگاهی داشته است، خاطرنشان کرد: 95 مرکز دانشگاهی، 180 مرکز رشد، 42 پارک علم و فناوری، 26 پژوهشگاه و حدود 3 هزار شرکت دانش بنیان از جمله مراکزی بودند که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سه ماه گذشته با آن ها برای حضور در این رویداد ملی مکاتبه انجام داده است.

ارسال 75 طرح به دبیرخانه جشنواره

رییس دانشگاه علمی وکاربردی فذا آمل با بیان اینکه در مجموع 75 طرح به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است تصریح کرد: طرح ها درخصوص 50 فناوری تقاضا محور بوده که از چندین شرکت صنعتی و مرکز تحقیقاتی استان مازندران ارائه شد.

دبیر همایش رویداد ملی شتاب؛ فناوری های تقاضا محور طبری با اشاره به اینکه داوری طرح ها انجام گرفته است، افزود: بخش عمده ای از داوران از نخبگان و حوزه کارخانجات استان مازندران هستند.

لیمویی گفت: تعداد 135 طرح در این جشنواره شرکت کردند که پس از بررسی، 75 طرح ارسال و 15 طرح نهایی برای داوری به کمیته ها و پنل های مختلف ارسال گردید.

وی افزود: طرح های منتخب در سه گروه صنعتی با حضور داوران مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت پنج طرح برگزیده، امروز در پایان جشنواره توسط هیات منتخب داوران انتخاب می شوند.

صنعت باید به صورت مستقیم با فناوری مواجه شود

رییس دانشگاه علمی وکاربردی فذا آمل با تاکید بر اینکه صنعت باید به صورت مستقیم با فناوری مواجه شود، یادآور شد: هدف این جشنواره گره گشایی از مشکلات در حوزه صنعت بوده زیرا یکی از دغدغه های دانشگاهیان وصل کردن صنعت با دانشگاه است.

در این همایش رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استاندار مازندران، رییس پارک علم وفناوری مازندران، مدیران عامل شرکت های دانش بنیان و مدیران 5 طرح برگزیده، درخصوص ارتباط بین دانشگاه و صنعت و مسائل و مشکلات پیش روی شرکت های دانش بنیان مطالبی را عنوان داشتند.