مهندس سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: جهاد، نهال نوظهور انقلاب که با فرمان حضرت امام (ره) شکل گرفت و در قالب جهاد کشاورزي به بالندگي و رشد خود ادامه مي دهد.

کمال آنلاین ، همزمان با 21 الی 27 خرداد بنام هفته جهاد کشاورزی است که فرصتی دست داد تا درخصوص عملکرد جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفتگویی با مهندس سید حسین اسلامی مدیر جوان، خوش فکر و با انگیزه جهاد کشاورزی شهرستان آمل داشته باشیم.

 مهندس سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: جهاد، نهال نوظهور انقلاب که با فرمان حضرت امام (ره) شکل گرفت و در قالب جهاد کشاورزي به بالندگي و رشد خود ادامه مي دهد.

وی با اشاره به توجه دولت تدبیر وامید درتخصیص اعتبارات لازم برای تقویت جهاد کشاورزی در روستاهای شهرستان افزود: جهاد کشاورزی از بخش های مهم و اثرگذار و تحول آفرین در حوزه اقتصاد کشور می باشد و امید داریم با همان روحیه جهادی همچون زمان جنگ در خدمت رسانی به مردم شریف تلاش کنیم.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آمل ادامه داد: در سال 96 برای 56 پروژه کل مصوب اعتبارات 4 میلیارد و 416 میلیون تومان که درطرح های آبی و خاکی از قبیل شن ریزی جاده دسترسی بین مزارع 9 پروژه، احداث کانال و لاینیگ 5 پروژه، طرح های کوچک تامین آب 23 پروژه و پروژه های نظارتی 19 پروژه بوده است.

وی اشاره کرد: درسال 96 از کل اعتبارات 3/94 درصد به مبلغ 2 میلیارد و 398 میلیون تومان تخصیص پیدا کرد.

 اسلامی ضمن قدردانی از پیگیری های نماینده مردم آمل درمجلس و فرماندار ویژه آمل در تخصیص و جذب اعتبارات در بخش کشاورزی اظهارداشت: با پیگیری های نماینده مردم آمل درمجلس، 500 میلیون تومان به بخش کشاورزی اعتباراتی در نظر گرفته شد که تاکنون 50 درصد تخصیص پیدا کرد و در روستاهای کمدره، ناییج آباد، ولیک علیا، ولیسده و اوجاک در حال انجام هستیم.

وی به امر مکانیزاسیون کردن ماشین آلات کشاورزی برای ارتقاء در بخش کشاورزی اشاره کرد و عنوان داشت: در سال 96 در خط اعتباری مکانیزاسیون برای شهرستان آمل سهمیه ای بالغ بر 5 میلیارد و400 میلیون تومان درنظر گرفته شد که جمع کل پرداختی 14 میلیارد و 983 میلیون تومان برای 371 نفر قرارداد بسته شد یعنی یک رشد 278 درصدی جذب را شاهد بودیم.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل درخصوص خط اعتباری 6 مکانیزاسیون درسال 97 گفت: برای سال 97 بالغ بر 4 میلیارد و 400 میلیون تومان درنظر گرفته شد که تا به امروز 4 میلیارد و 500 میلیون تومان برای خرید کمباین و تراکتور به بانک عامل معرفی شدند.

اسلامی از تجهیز وبروز کردن کارخانه نجات شالیکوبی در شهرستان خبرداد وافزود: تاکنون از محل صندوق، تجهیز و نوسازی کارخانه های شالیکوبی، 8 میلیارد و 500 میلیون تومان برای 16 فقره پرداخت شد.

وی همچنین از بیمه برنج برای 4 هزار و 50 هکتار خبرداد.

اسلامی با اشاره به ظهور اولین خوشه برنج مازندران در شهرستان آمل اشاره کرد و گفت: به حول قوه الهي اولين خوشه برنج، رقم طارم هاشمي در مزارع شهرستان آمل در سطح 1 هکتار از زمين شاليزاري روستاي کچپ سفلي از حوزه عمل جهاد کشاورزي سورک اين شهرستان به بار نشست.

وی افزود: عمليات شخم و شيار و نشاء در 36 هزار و 50 هکتار از اراضي شاليزاري شهرستان آمل انجام شد که از اين سطح، چهار هزار و 900 هکتار کشت مکانيزه و 31 هزار و 150 هکتار آن به صورت کشت سنتي بود.

 مدير جهاد کشاورزي آمل درباره توزيع بذر بين کشاورزان بيان کرد: 170 هزار و 415 تن بذر مصرفي محلي  و 228 هزار تن بذر پرمحصول در سال جاري بين کشاورزان شاليکار اين شهرستان توزيع شد.

اسلامی یادآورشد: امسال بیش از 201 هزار تن شلتوک در مرحله اول کشت برداشت خواهد شد که پیش بینی می شود 130 هزارتن برنج سفید تحویل داده شود که خوشبختانه درسطح و تولید در مازندران مقام دوم را دارا هستیم.

وی همچنین از خرید 500 تن محصول کلزا توسط شرکت غله منطقه 9 با قیمت 2 هزار و866 هزارتومان خبرداد وگفت: خوشبختانه کل مبلغ به کشاورزان پرداخت شد.

اسلامی با اشاره به اینکه منطقه لاریجان مستعد برای کشت گیاهان دارویی و سیاه بیشه است تصریح کرد: 135 هکتار جهت کشت گیاهان دارویی و سیاه بیشه به شرکت ها و تعاونی ها واگذار شد و مابقی در قالب ماده 3 منابع طبیعی جهت عقد قرارداد کشت گیاهان دارویی وعلوفه واگذار خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به اینکه تقویت بخش کشاورزی، اشتغالزایی را درپی خواهد داشت اضافه کرد: در سال 96 در طرح بهین یاب در امر پرداخت تسهیلات برای 34 فقره مبلغ 11 میلیارد و 935 میلیون تومان پرداخت شد که برای 239 فقره اشتغالزایی ایجاد گردید.

اسلامی اشاره کرد: این تسهیلات در قالب  پرورش مرغ گوشتی، پرورش جوجه گوشتی، کارخانه لبنیات، زنبورداری، جوجه کشی، شالیکوبی، گل وگیاه، مرغ مادر و... پرداخت شد.

وی در خصوص متقاضیان دریافت وام  گفت: این وام در دو بخش توسعه روستایی که از 156 پرونده  75 پرونده مورد تایید شهرستان از این تعداد 52 پرونده مورد تایید استان قرارگرفت که بالغ بر 5/28 میلیارد تومان برای اشتغال 313 نفر درنظر گرفته شده است که در دست اقدام می باشد.

وی اشاره کرد: دو پرونده به مبلغ یک میلیارد و 550 میلیون تومان تاکنون توسط بانک عامل پرداخت شد.

وی تاکید کرد : کلیه فارغ التحصیلان بخش کشاورزی هرگونه طرحی دارند می توانند به مراکز خدمات کشاورزی ویا مدیریت جهادکشاورزی آمل مراجعه کنند تا ضمن ثبت نام درسایت کارا سریعترپرونده سازی صورت گیرد 

مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به وام اشتغال فراگیراظهارداشت: از 110 پرونده مطرح، تاکنون 66 پرونده در شهرستان مورد تایید قرار گرفت که از این تعداد 40 پرونده در استان به مبلغ 14 میلیارد و 322 میلیون تومان برای اشتغالزایی 118 نفر مورد تایید قرار گرفت.

اسلامی به برنامه های هفته جهاد کشاورزی از قبیل دیدار با خانواده های معظم شهدا و جانباران، دیدار با مسئولین شهری، حضور در گلزارشهدا و تجدید میثاق با شهدا، شرکت در نماز جمعه، گردهمایی و تجلیل از همکاران بازنشسته و دیگر برنامه ها مطالبی را عنوان داشت.

وی در پایان ازهمراهی خوب دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی آمل، معاونین، کارشناسان، همکاران اداری و روسای مراکز خدماتی در جهت تقویت و اجرا نمودن برنامه های دولت تدبیر و امید در بخش کشاورزی قدردانی بعمل آورد.