شهرستان آمل از جمله شهرهای ایران اسلامی است که ظرفیتهای بسیاری در حوزه گردشگری دارد و ضروری است تا از همه فرصتها و ظرفیتها برای رونق گردشگری و ارتقای زمینه های لازم به منظور جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ، صنعت گردشگری از اهمیت بسزایی برخوردار است که می تواند در رونق اقتصادی و اشتغالزایی برکات و دستاوردهای بسیاری داشته باشد که نیاز است به این امر مهم و اساسی توجه شود.

توسعه گردشگری نیازمند برنامه ریزی مدون و سازمان دهی شده ای است تا بتوان گام های اساسی در این مسیر برداشت و با توسعه زیرساختها، زمینه توریسم پذیری را در نقاط مختلف فراهم نمود.

شهرستان آمل از جمله شهرهای ایران اسلامی است که ظرفیتهای بسیاری در حوزه گردشگری دارد و ضروری است تا از همه فرصتها و ظرفیتها برای رونق گردشگری و ارتقای زمینه های لازم به منظور جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی استفاده شود.

نیاز است بتوانیم زمینه جذب سرمایه گذاران را فراهم نماییم و از این فرصت برای توسعه زیرساخت های گردشگری شهرمان استفاده کنیم که ضرورت دارد سرمایه گذارانی امثال دکتر حمید طاهری پورها مورد حمایت قرار گیرند.

همه مسئولین باید در راستای منویات مقام معظم رهبری و برای شکوفایی اقتصاد مقاومتی به این عزیزان کمک و همراهی لازم را داشته باشند و همه بسترها برای سرمایه گذاری مطمئن در شهرستان آمل فراهم باشد تا سرمایه گذاران با خیالی آسوده در این امر وارد شوند که از مسئولان می خواهیم به جای سنگ اندازی و تضعیف پروژه های سرمایه گذاری، بیایند در عمل برای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن کنند.

سرمایه های تاریخی بسیاری از جمله خانه های تاریخی و و مواهب طبیعی خدادادی در شهر آمل وجود دارد که نیاز است نسبت به حفظ و رونق آنها عزم جدی وجود داشته باشد که رسیدن به این امور می تواند زمینه ساز جذب گردشگران بسیاری باشد.

آژانس های گردشگری باید از فرصت های تبلیغاتی و رسانه ای بهره گیری شایسته ای داشته باشند و نسبت به معرفی جاذبه های گردشگری کهن شهر آمل استفاده درستی صورت دهند.

توسعه صنعت حمل و نقل در شهرستان آمل از ضرورت ویژه ای برخوردار است که نهایی شدن عملیات اجرایی طرح چهاربانده کردن محور هراز می تواند با تسهیل عبور و مرور در رونق صنعت گردشگری اثرگذاری بسیاری داشته باشد.

پارکهای جنگلی که در شهرستان آمل وجود دارد تا حدود زیادی به حال خود رها شده است که ضرورت دارد ضمن آسیب شناسی مشکلات موجود در این پارکها، برای رونق زیرساخت های گردشگری تلاش شود.

بوم گردی می تواند به عنوان بخش مهمی از گردشگری منجر به تقویت و رونق اقتصاد و اشتغال محلی و روستایی و همچنین باعث حفاظت از طبیعت و سبک زندگی بومی در روستاها شود که ضرورت دارد نسبت به ایجاد مراکز بوم گردی توجه اساسی صورت گیرد.

جلسه ستاد تسهيلات سفر شهرستان آمل به رياست سيد جعفر رسولي معاون استاندار مازندران و فرماندار ويژه شهرستان آمل برگزار گرديد.

سيد جعفر رسولي معاون استاندار و فرماندار ويژه شهرستان آمل در جلسه ستاد تسهيلات سفر شهرستان آمل گفت: رضايت بخشي در ستاد نوروزي پر رونق ديده شد و نقاط ضعف شناسايي گرديد و با برگزاري جلسات پي درپي که در دستور کار قرار دارد بتوانيم اين مشکلات پيش رو را حل نماییم.

وی افزود: در بحث گردشگري آمل بايد حرف اول را در سطح استان بزند و در بحث بوم گردي و گردشگري بايد تمام زمينه ها را براي حضور گردشگران و مسافران آماده نمایيم تا بتوانيم نقش سازنده اي در اين زمينه داشته باشيم.

فرماندار ويژه شهرستان آمل اظهارداشت: 18 درصد افزايش اقامت نسبت به سال قبل در تعطيلات نوروزي داشته ايم که نسبت به سنوات قبل رضايت بخش بوده و بايد اين درصد را افزايش دهيم و شهرستان آمل را به گردشگران و مسافران داخلي و خارجي بشناسانيم و با ايجاد تورهاي آمل گردي آنها را نسبت به آمل آشنا سازيم.

امید است شاهد شکوفایی و رونق صنعت گردشگری در شهرستان آمل باشیم که می تواند در رشد و توسعه روزافزون شهرستان آمل برکات بسیاری داشته باشد.