جشن فارغ التحصیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران با حضور معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، امام جمعه آمل، فرماندار ویژه آمل، دادستان آمل، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، روسای مراکز علمی کاربردی مازندران، روسای ادارات، حاج آقا اردشیر و فارغ التحصیلان به اتفاق خانواده در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی فذا آمل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ جشن فارغ التحصیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران با حضور معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، امام جمعه آمل، فرماندار ویژه آمل، دادستان آمل، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، روسای مراکز علمی کاربردی مازندران، روسای ادارات، حاج آقا اردشیر و فارغ التحصیلان به اتفاق خانواده در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی فذا آمل برگزار شد.

در این مراسم پس از اجرای برنامه های موسیقی و شاد، دکتر ناصر جعفری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران با قدردانی و تشکر از میزبانی مرکز علمی کاربردی فذا آمل گفت: در استان مازندران 35 مرکز علمی کاربردی وجود دارد که تمام تلاشمان بر این است بتوانیم تحصیل و مهارت آموزی را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به راه اندازی دفاتر کارآفرینی با کمک مسئولین دانشگاه در تمامی مراکز افزود: مشکل اساسی کشور عدم منابع نیست بلکه نیروی انسانی کارآمد است و متاسفانه علاقمند به کار و عاشق کشور کم داریم تا بتوانند دانش های خود را بعد از فارغ التحصیلی به کار بندند.

دکتر ابراهیم صالحی عمران سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه مهمترین انگیزه فارغ التحصیلان دستیابی به اشتغال است گفت: بر این اساس دانشجویان پا به دانشگاه می گذارند و به واسطه مشاغلی درآمدهای بیشتر نصیب آنها خواهد شد.

 وی تاکید کرد: همه دانشجویان براساس هزینه، نوع آموزشی و رشته تحصیلی را انتخاب می کنند و ورود به بعضی از رشته های خاص با انگیزه اقتصادی است.

 سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر دولت کسی را استخدام نمی کند عنوان داشت: در جهان امروز مهارت از همه مهمتر است و کسی که مهارت و تکنیکی بلد باشد می تواند درآمد بیشتری داشته باشد.

 حجت الاسلام والمسلمین سید جلیل مرتضوی امام جمعه آمل با اشاره به اینکه دین مبین اسلام به علم و سواد آموزی اهمیت زیادی قائل است گفت: امروز در جامعه ما کسی نباید به دنبال میز و صندلی و استخدام دولتی باشد که دین اسلام به صنعت و تلاش اعتقاد داشته و از تنبلی بسیار بیزار است.

 وی ادامه داد: دین اسلام با سرمایه داری مخالف و با سرمایه گذاری که بتواند درجهت  اشتغال و رشد اقتصادی جامعه تلاش کند موافق است.

دکتر بهزاد بهرامی نسب معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با قدردانی از برگزارکنندگان این جشن باشکوه گفت: همه مسئولین برای اشتغال دانشجویان دغدغه دارند و دلسوز شما جوانان هستند که بتوانید خوب در صحنه های سیاسی و اجتماعی حضور پیدا کنید.

 وی با اشاره به برنامه های فرهنگی سال 97 اشاره کرد وادامه داد: امیدواریم در سال 97، تمام مراکز استانی در برپایی اینگونه جشن های دانشجویی همت کنند تا بتوانیم توانمندی دانشگاه را خوب معرفی کنیم.

 بهرامی نسب اظهارداشت: شما عزیزان در تمام عرصه ها و صحنه های اجتماعی حضور فعال تر و چشمگیری داشته باشید و امیدواریم که بتوانیم با پیونددادن دانشگاه جامع علمی کاربردی با دانشگاه فنی وحرفه ای کشور دغدغه اشتغال جوانان را حل کنیم.

 وی همچنین از تشکیل کانون دانش آموختگان در آینده در تمام مراکز خبرداد.

 در ادامه این مراسم پس از خواندن سوگند نامه توسط فارغ التحصیلان، یکی از فارغ التحصیلان مرکز علمی کاربردی فذا به نیابت از دیگران درخصوص مهارت آموزی و استفاده از تجربیات در ایجاد شغل و رهایی از هرگونه وابستگی به بیگانگان مطالبی را عنوان داشت و در پایان کیک جشن فارغ التحصیلی برش داده شد.