شهردار آمل : بودجه شهرداری آمل درسال 97 ، ۱۵۰ میلیارد تومان بسته شده و تلاش نکردیم که بودجه حجیم و غیرواقعی ببندیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ احمد امیرسلیمانی شهردار آمل درجمع خبرنگاران  با بیان اینکه  در سال ۹۶ مشکلات بسیار زیادی در حوزه های درآمدی به دلیل بحران های اقتصادی و حوزه صنعت ساختمان وجودداشته است گفت : این مشکلات  گریبان شهرداری آمل را گرفته بود اما به لطف الهی در ۲۶ اسفندماه تمامی حقوق و مزایای پرسنل پرداخت و عملا مطالبات پیمانکاران در حد صفر شده است.

وی افزود: در سالی که سپری شد مشکلات خاص و بحران های غیرقابل حلی در شهرداری آمل وجود نداشته به این دلیل که تلاش شده در حوزه پروژه های عمرانی مقداری محتاط تر عمل کرده و سعی نشده که شهرداری بدهکار شود، از این منظر که نسبت به آینده و درآمدهای آتی شهرداری خوش بین نبودیم و احتیاط کردیم تا مقروض نشویم.

وی با بیان اینکه متاسفانه در برنامه ششم توسعه برخلاف برنامه پنجم، عوارض ارزش افزوده به صورت استانی توزیع می شود که با این اتفاق در حدود هشت و نیم میلیارد تومان پول از دست رفته و با این کسری بودجه مشکلاتی در حوزه درآمدی بر شهرداری آمل تحمیل شده است گفت: با این وجود پروژه های عمرانی قابل توجهی در سال ۹۶ در شهرداری آمل اجرایی شده است و یکی از پروژه های قابل اعتنا در این حوزه که امروز مردم نمی توانند آن را لمس کنند اما کارهای حقوقی و مالی آن در حد بسیار مناسب و منظم پیش می رود بلوار ولایت جنوبی است و حدود نصف مسیر تملک شده و امیدواریم که در سه ماهه نخست سال ۹۷ عملیات عمرانی آن آغاز شود.

امیرسلیمانی ادامه داد: با اجرای این پروژه اتفاق خوبی در حوزه عمرانی شهر آمل رخ می دهد؛ تسهیل در عبور و مرور ترافیکی در شهر با اجرای این پروژه رخ می دهد و علاوه بر این شرایط منطقه ای به گونه ای مهیا می شود که سرمایه گذاری توجیه اقتصادی داشته باشد.

بودجه ۱۵۰ میلیارد تومانی شهرداری آمل

شهردار آمل درباره وضعیت بودجه شهرداری آمل نسبت به شهرهای اطراف افزود: بودجه شهرداری آمل در سال ۹۶ بدون احتساب سازمان ها با آخرین اصلاح، ۱۲۵ میلیارد تومان بوده است و این عدد تا پایان سال مالی ۹۶ باید محقق شود و نیز بودجه سال آینده شهرداری آمل ۱۵۰ میلیارد تومان بسته شده و تلاش نکردیم که بودجه حجیم و غیرواقعی ببندیم.

وی افزود: بودجه شهرداری آمل در سال آینده انقباضی اما یک بودجه کاملا عمرانی در نظر گرفته شده است، ۶۵درصد بودجه ها در سال آینده برای شهرداری آمل عمرانی بسته شده است و امید داریم در سال ۹۷ اتفاقات خوبی در حوزه توسعه شهری رخ دهد.

شهردار آمل درباره سرنوشت کارخانه زباله سوز شهرداری آمل گفت: در حوزه نیروگاه زباله سوز اتفاق خوبی رخ داده، ۱۵ میلیارد تومان هزینه تهیه زمین در تعهدات شهرداری است و درباره مرتع پاساکش و انتخاب سرمایه گذار یقینا تا اردیبهشت ۹۷ تعیین تکلیف خواهد شد زیرا این پروژه یکی از حیاتی ترین پروژه ها در حوزه های زیست محیطی و بهداشتی شهر آمل و استان مازندران خواهد بود.

امیرسلیمانی ادامه داد: اینکه گفته می شود این پروژه پیوست زیست محیطی و بهداشتی ندارد را قبول ندارم، از این باب که محیط زیست تایید اولیه برای احداث زباله سوز در منطقه را داده است و شرایط بهتر از پاساکش در منطقه وجود ندارد.

وی تصریح کرد: همچنین یکی از مهم ترین مباحث در حوزه راه اندازی کارخانه زباله سوز در آمل تعهدات و وعده های وزارت کشور است که قرار شده ۴۰ میلیارد تومان بودجه ملی به این پروژه اختصاص یابد، از این رو چشم انداز بسیار مناسبی برای پروژه زباله سوز در منطقه وجود دارد و معتقدم این پروژه فارغ از دغدغه های دیگر باید مورد حمایت قرار گیرد.

امیرسلیمانی درباره دیگر پروژه های شهرداری گفت: کشتارگاه صنعتی آمل نیز در برنامه سال ۹۷ شهرداری قرار دارد و عرصه برای احداث این پروژه به ارزش ۳.۵ میلیارد تومان خریداری شده و مجوزها در حال انجام است و از مدیرکل دامپزشکی مازندران و مدیر شهرستان قدردانی می کنم و این پروژه نیز در ابتدای سال ۹۷ عملیاتی خواهد شد. همچنین در سال ۹۷ حدود ۲۰میلیارد تومان برای آسفالت معابر شهر آمل در نظر گرفته است که رقم خوبی برای توجه به خواست شهروندان خواهد بود.

وی ادامه داد: در حوزه بستر رودخانه هراز از ابتدای پل مقابل شورای شهر تا شهرک ایثار نیز مشاور شهرداری طرح تهیه کرده است. این پروژه در حوزه گردشگری و جذب مسافران موثر خواهد بود، مجری اجاره بهای بستر را به وزارت نیرو  پرداخت کرده است و به زودی برنامه عملیاتی آن اجرایی می شود.

احداث تقاطع غیرهمسطح علامه میرحیدر

سی و هفتمین شهردار آمل در پاسخ به اینکه سال آینده در زمینه پروژه های کاهش ترافیک شهری چه برنامه ای در دستور کار دارید گفت: در زمینه برنامه های کاهش ترافیک با توجه به مشاورانی که در این حوزه با شهرداری در ارتباط هستند، طرح های بسیار خوبی در دست تدوین است و یکی از پروژه هایی که قطعی نشده اما برای شهر آمل نیاز است، احداث تقاطع غیرهمسطح در میدان علامه میرحیدر است.

وی افزود: نیاز به این پروژه از این جهت وجود دارد که با توجه به احداث تقاطع غیرهمسطح شمال به جنوب هزارسنگر که وزارت راه با پیگیری های نماینده مردم آمل در دست اجرا دارد، در حوزه حرکت شرق به غرب مشکل ترافیک میدان هزارسنگر رفع و سرعت تردد به سمت میدان میرحیدر آملی افزایش می یابد و طبیعتا وسایل نقلیه با سرعت بیشتری به این میدان می رسند که نیاز دارد یک تقاطع غیرهمسطح در این منطقه احداث شود.

امیرسلیمانی تصریح کرد: درباره میدان ۱۷ شهریور واقعا فعلا برنامه ای در شهرداری آمل وجود ندارد زیرا هزینه های تملک در این مسیر بسیار سرسام آور است.

وی با اشاره به تعریض خیابان امام رضا گفت: درباره بازگشایی خیابان امام رضا نیز طی نشستی که اخیرا با نماینده مردم آمل صورت گرفته است، ایشان تقریبا اختصاص ۲۰ میلیارد تومان به این پروژه را قطعی کرده اند درحالی که برای تعریض خیابان امام رضا ۳۰۰میلیارد تومان بودجه نیاز است و حضور سرمایه گذار نیز چاره ساز نیست زیرا سرمایه گذار شرایطی درخواست می کند که در توان شهرداری نیست.

وی افزود: همچنین ۲۰ میلیارد تومان در سال ۹۷ با وعده های سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای خیابان امام رضا در نظرگرفته شده که امیدواریم با اختصاص آن بتوانیم بخش دیگری از این مسیر را تملک کرده و بازگشایی کنیم اما در حوزه هایی تملک خواهیم کرد که بیشترین منافع را برای زیباسازی و روان سازی ترافیک منطقه در پی داشته باشد.

شهردار آمل با بیان اینکه آمل از پیشرو ترین شهرهای مازندران در راه اندازی سازمان های جدید بوده افزود: شهرداری آمل در سال ۹۶، در حوزه سازمان ها اقدامات خوبی انجام داد، سازمان حمل و نقل ترافیک شهری تشکیل شده که متشکل از دو سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی است، سازمان مشاغل و فرآورده های کشاورزی تشکیل شده و نیز سازمان فرهنگی ورزشی و اجتماعی و سازمان عمران و بهسازی شهرداری آمل نیز راه اندازی شده است.

وی گفت: راه اندازی سازمان سرمایه گذاری نیز یکی از مهم ترین سازمان های شهرداری است که در نیمه اول سال ۹۷ در دستور کار قرار دارد و با توجه به مشکلات اقتصادی که شهرداری ها با آن مواجه هستند این سازمان در این حوزه می باید شاهد اتفاقات موثری باشیم.