شرکت فوق با داشتن ۳۰۰ مترمربع سالن آزمایشگاهی و دفتر مدیریتی و۱۵۰۰ متر مربع گلخانه آدابتیشن از واحد های پیشرو کشورمحسوب میگردد که باحمایت دولت تدبیر و امید با اخذ ۷/۷ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و ۷میلیارد ریال آورده شخصی افتتاح گردید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ در دهه فجر و با حضور فرماندار ویژه آمل، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل، بخشدار مرکزی، معاون مدیریت باغبانی استان و مدیران، پژوهشکده تخصصی کشاورزی و بیوتکنو لوژی هیرکان آزما فناور شمال کشور در آمل و در روستای بامتی افتتاح شد.

دکتر نگهدار مدیرعامل پژوهشکده تخصصی کشاورزی و بیوتکنو لوژی هیرکان آزما فناور آمل با بیان اینکه مازندران قطب تولید گل و گیاه زینتی کشور محسوب می گردد و آمل با داشتن تولید کنندگان برتر کشور رتبه اول تولید گل و گیاه استان را دارد افزود: تولید نهال کشت بافتی علاوه‌ بر قطع وابستگی از دیگر کشورها و کاهش خروج ارز، موجب ارتقاء بهره‌وری در تولیدات گلخانه ای می گردد.

وی ضمن قدردانی از حمایت های مدیریت جهاد کشاورزی آمل در راه اندازی این پژوهشکده گفت: با راه اندازی این پژوهشکده می توانیم نقش ارزنده و موثری در بخش کشاورزی در حمایت از گل و گیاه داشته باشیم.

مدیرعامل پژوهشکده تخصصی کشاورزی و بیوتکنولوژی هیرکان آزما فناور آمل با بیان اینکه علیرغم همه کم لطفی ها تعدادی از ادارات خدمت رسان جهت راه اندازی این مجموعه همکاری داشتند عنوان داشت: با توجه به مشکل برق، 80 میلیون تومان فقط ژانرتور برق خریداری کردیم که بتوانیم این مجموعه را افتتاح و به بهره برداری برسانیم.

سید جعفررسولی فرماندار ویژه آمل با قدرشناسی از اقدام بی نظیر دکتر نگهدار در راه اندازی این پژوهشکده گفت: امروز برایم روزی خوبی است که می بینیم جوانان عزیز همچون دکتر نگهدار در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و اقتصاد مقاومتی گام خوبی را برداشتند.

 وی با اشاره به اینکه شهرستان آمل قطب کشاورزی و گل وگیاه می باشد عنوان داشت: راه اندازی این پژوهشکده می تواند بخش کشاورزی شهرستان را تقویت کند.

 وی با ابراز تاسف از مدیرانی که برای اجرای چنین پروژه هایی سنگ اندازی می کنند تاکید کرد: هنر مدیران این است که در راستای تولید و اشتغال دست این عزیزان را‌بگیریم.

مهندس سید حسین اسلامی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه پژوهشکده تخصصی کشاورزی هیرکان با بومی سازی پروتکل تعدادی از گونه های گیاهان زینتی در آغاز مسیرعلمی خود قرار دارد، بر پژوهشهایی در زمینه گیاهان دارویی تاکید‌کرد و افزود: شرکت فوق با داشتن ۳۰۰ مترمربع سالن آزمایشگاهی و دفتر مدیریتی و۱۵۰۰ متر مربع گلخانه آدابتیشن از واحد های پیشرو کشورمحسوب میگردد که باحمایت دولت تدبیر و امید با اخذ ۷/۷ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و ۷میلیارد ریال آورده شخصی افتتاح گردید.