شهردار آمل : طرح آموزش خانه به خانه مدیریت تفکیک زباله (تمدید زندگی از درب منزل) در آمل آغاز گردید که این طرح با استفاده از کارشناسان مجرب و آموزش دیده در سطح شهر برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ احمد امیرسلیمانی شهردار آمل در جلسه ستاد پسماند شهرستان آمل که با حضور معاون عمرانی استانداری مازندران برگزارشد گفت: براساس ماده 12 مدیریت پسماند برای دفن زباله زمین باید براساس درخواست وزارت کشور ازسوی وزارت جهادکشاورزی، عرصه جهت دفن بهداشتی زباله در، اختیار شهرداری ها قرارگیرد که علیرغم مکاتبات صورت گرفته بی نتیجه باقی مانده است.

 وی افزود:  برای حل مشکل زباله باید استاندار ورود پیداکند وبرای نصب کارخانه نیروگاه زباله سوز تا 15 روز دیگر مناقصه از سوی وزارت کشور انجام خواهد شد.

 وی ادامه داد: مبلغ مناقصه بیش از 300 میلیارد تومان می باشد که باید دستگاه نظارتی ورود پیدا کند.

شهردار آمل با اشاره به تاکیدات استاندارمازندران در خصوص تفکیک زباله از مبدا عنوان داشت: آمل یکی از شهرهای پیشرو تفکیک زباله ازمبدا می باشد که خوشبختانه در تمام پارک ها ایستگاه بازیافت دائر ومشغول آموزش تفکیک زباله می باشند.

امیر سلیمانی اشاره کرد: طرح آموزش خانه به خانه مدیریت تفکیک زباله (تمدید زندگی از درب منزل) در آمل آغاز گردید که این طرح با استفاده از کارشناسان مجرب و آموزش دیده در سطح شهر برگزار می شود.

وی افزود: کارشناسان آموزش دیده این سازمان با حضور در درب منازل شهروندان آملی نسبت به آموزش مدیریت تفکیک زباله اقدام کرده و بسته های فرهنگی در اختیار خانواده ها قرار می دهند.

وی عنوان داشت: این اقدام نقش بسزایی در ارتقای سطح خدمات شهری و حفظ محیط زیست دارد که از شهروندان عزیز آملی درخواست داریم ما را در این مسیر یاری نمایند.

شهردار آمل همچنین از فعالیت 16 ایستگاه تفکیک زباله خشک و تر در سطح شهر آمل خبرداد.

محمد للهی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل با اشاره به اقدامات صورت گرفته درخصوص زمین منطقه پاساکش گفت: با پیگیری درخصوص نصب کارخانه نیروگاه زباله شهر در منطقه پاساکش، سازمان اوقاف کشور موافقت ضمنی خود را اعلام کردند که به بنیاد توسعه موقوفات کشور برای ادامه کار واگذارشد.

 وی ادامه داد: مسئولین بنیاد از منطقه بازدیدی داشتند که علاوه برواگذاری زمین جهت کارخانه زباله سوز خواستار واگذاری معدن از این منطقه به شهرداری آمل هستند.

 مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری آمل اشاره کرد: نیروگاه زباله سوز آمل  به مرکزیت امحا ازبابلسر تا محمودآباد که روزانه 600 تن توسط وزات کشور درطرح دیده شده است

و درکمیته فنی موافقت ضمنی صورت گرفته است که درمسیر برگزاری فراخوان برای جذب سرمایه گذار هستیم.

 للهی گفت: برای اسناد مناقصه وبرگزاری آن باید روال اداری انجام بشود که به تصویب شورای اسلامی شهر و کمیته انطباق فرمانداری ویژه آمل رسیده است.

وی اظهارداشت: درجابجائی مرکز دفن زباله طرحی به وزارت کشور ارائه شده و اوقاف اجازه بدهد ورود پیدا می کنیم.