امضای تفاهم نامه بهزیستی آمل و نهضت سواد آموزی / اجرای طرح غربالگری برای 14500 کودک / رشد 100 درصدی کمک خیرین

وحید حسین زاده رئیس اداره بهزیستی شهرستان آمل در گفتگوی اختصاصی با کمال آنلاین با اشاره به برگزاری جلسه ای با حضور رئیس اداره سوادآموزی آموزش وپرورش آمل درخصوص ریشه کنی بیسوادی درآمل وبا بیان اینکه در بهزیستی شهرستان آمل نزدیک به 200 نفر بیسواد و کم سواد تحت پوشش هستند گفت: یکی از ابزارهای مهم توانمندسازی برای جامعه هدف بهزیستی داشتن تحصیلات می باشد که مددجو باید تحصیلات مقدماتی را داشته باشد تا بتوانیم مهارت زندگی و حرفه آموزی را به او آموزش بدهیم و او را بازتوان کنیم.

وی افزود: در این جلسه مقرر شد مربیانی از تحصیلکردگان جامعه هدف بهزیستی به کار آموزش مددجویان بپردازند وهر مددجو و معلولی که در این طرح شرکت نمایند بهزیستی مبلغ یک میلیون ریال تشویقی بصورت سالانه به او پرداخت مینماید.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان آمل ادامه داد: این بهترین فرصت برای اشتغال افراد تحصیلکرده جامعه هدف بهزیستی است که در این طرح مشارکت کنند.

وی اشاره کرد: در حال حاضر برای افراد بیسواد عادی درطول 4ماه 400 آموزش برگزار می شود و برای هر مربی که از بهزیستی معرفی شوند به ازای هر مددجوی بیسواد مبلغ یک میلیون تومان درطول 4 ماه دستمزد پرداخت میشود.

حسین زاده  اشاره کرد: برای هر مربی که بتواند افراد کم سواد در مقطع ابتدایی را آموزش بدهد به ازای هر ده نفر در طول 7ماه مبلغ 8 میلیون تومان حقوق پرداخت میشود مضاف بر اینکه مربی توسط نهضت سوادآموزی بیمه هم میشود.

 وی افزود: دراین طرح زمان  ومکان تدریس(صبح و شب و عصر) توسط مربی انتخاب میشود لذا از کلیه فارغ التحصیلان رشته های مختلف بهزیستی دعوت میشود در این طرح مشارکت کنند.

وی درخصوص اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان زیر 6سال در تمام مهدهای شهری و روستایی وخانه های بهداشتی توسط کارشناسان بهزیستی در آمل گفت: سازمان بهزیستی درراستای اجرای برنامه پیشگیری از معلولیت هاهمه ساله از اول مهرماه طرح ملی غربالگری تنبلی چشم آمبیلیوپی از کودکان 6_3سال را انجام می دهدو در سال95 تعداد 14500کودک طرح غربالگری اجرا شد.

 وی افزود: در سه سطح غربالگری با Eچارت توسط مربیان مهدهای کودک شهری و روستایی و مدارس وموسسات قرآنی و خانه های بهداشتی با هماهنگی موسسه همیاران سلامت روان انجام می پذیرد.

وی ادامه داد: در صورت مشکوک بودن ارجاع به سطح دوم غربالگری بادستگاه توسط اپتومتر طرف قراداد با سازمان انجام می پذیرد درصورت تشخیص به بیماریهای چشمی و عمل جراحی وعینک به سطح سوم غربالگری توسط چشم پزشک ارجاع‌ می‌شود برای کودکان خانواده های نیازمند جهت تهیه عینک وجراحی مساعدت مالی ازسوی سازمان انجام می پذیرد تعرفه سازمان درسطح اول مبلغ 2000 تومان می باشد غربالگری بادستگاه مبلغ 5000تومان می باشد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان آمل  عنوان داشت: برای اطلاعات بیشتر درصورت جاماندن از غربالگری به پایگاه سلامت اجتماعی واقع در ضلع جنوبی میدان 17 شهریور از 9صبح تا12ظهر مراجعه فرمائید.

حسین زاده به نقش برجسته خیرین ومشارکت در برنامه های این اداره گفت: امروز جامعه بیش از گذشته نیازمند خیر جمعی است خیرین سرمایه های معنوی  شهرستان هستند و کارهایی که برای رضای خدا و محرومین و همچنین بهبود معیشت خانوادهای معتادین انجام میشود غیر از جهاد نیست و نوعی ایثارگری اجتماعی است.

وی گفت: ما در 6 ماه اول سال بیش از 96 میلیون تومان مشارکت نقدی ومبلغ 590میلیون تومان مشارکت غیر نقدی توسط خیرین  آمل جذب نمودیم که بیش از 100درصد رشد داشتیم.

وی عنوان داشت: حدود 1600نفر در 6 ماه اول سال در مراکز درمان اعتیاد و کمپهای بهزیستی جهت درمان اعتیاد مراجعه کردند که حدود  8 درصد از بیماران خانمها میباشند وحدود 45 درصد زیر 29سال هستند و از بهزیستی خدمات دریافت میکنند.