مدیر بسیج سازندگی شهرستان آمل : در سال 95، تسهیلات 2 میلیارد و 400 میلیون تومانی به 148 نفر از متقاضیان در بخش های مختلف پرداخت شد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ چند سالی مقام معظم رهبری توجه به تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی را راز برون رفت از محرومیت مناطق مختلف کشور بیان فرمودند و در سالهای اخیر یکی از نهادهایی که به صورت ویژه جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری پای کار آمد و به دل روستا و مناطق محروم زد، بسیج سازندگی بود که در خیلی از عرصه ها تاکنون کارنامه موفقی داشت.

مهندس احمد علی یگانه مدیر بسیج سازندگی سپاه ناحیه شهرستان آمل در آستانه هفته دفاع مقدس در نشست خبری با خبرنگاران با تشریح اقدامات صورت گرفته در عرصه تولید، اشتغال و محرومیت زدایی در راستای تحقق اقتصادمقاومتی با اشاره به حضور فعال این نهاد در عرصه محرومیت زدایی، به خصوص در حوزه عمران، فرهنگ و اشتغال، گفت: در حال حاضر هر پروژه ای که توجیه اقتصادی داشته باشد و در راستای تولید و اشتغال در شهرستان باشد، توسط بسیج سازندگی حمایت می شود.

وی با اشاره به اینکه بسیج سازندگی آمل همیشه در رفع محرومیت و کمک به مناطق محروم در آمل پیشتاز است افزود: این نهاد با ساماندهی گروه های جهادی داوطلب، توجه خود را بر روی خدمت دهی به روستاها و مناطق محروم شهرستان متمرکز کرده است.

مدیر بسیج سازندگی شهرستان آمل خاطرنشان کرد: اردوهای جهادی ما به صورت منظم و ساماندهی شده، با سرکشی از روستاها خدماتی مانند کمک به مردم در ساخت و تزئین مدارس، مساجد و سایر اماکن عمومی و همچنین ساخت مسکن برای محرومان، پای کار هستند.

مهندس یگانه اشاره کرد: در عرصه های اردوهای جهادی سال ۹۶ و ۶ ماهه اول آن اردوی جهادی ۱ روزه به تعداد ۲۳۹۷  نفر در قالب ۱۳۹ گروه جهادی، اردوی جهادی  ۳ روزه به تعداد  ۱۰۸ نفر و اردوی جهادی ۷ روزه به تعداد ۵۸۹ نفر در قالب ۳۶ گروه جهادی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی در محرومیت زدایی و ایجاد مجمع خیرین در شهرستان آمل اقدامات مثبتی را انجام داده است، گفت: در سال 95، تسهیلات 2 میلیارد و 400 میلیون تومانی به 148 نفر از متقاضیان در بخش های مختلف پرداخت شد.

وی به بیان اقدامات دیگر از قبیل آزاد سازی 3 نفر از زندانیان، معرفی 6 نفر به اداره میراث فرهنگی و معرفی 5 نفر به صندوق زنان روستایی براساس تفاهم نامه امضا شده اشاره کرد.

مدیر بسیج سازندگی شهرستان آمل با بیان اینکه برای کمک به تولید کنندگان جهت عرضه محصولات تفام نامه ای با اتاق اصناف شهرستان منعقد شد، افزود: تاکنون در بخش قارچ 32 نفر، پرورش زنبور عسل، پرورش مرغ بومی 21 نفر، صنایع تبدیلی 4 نفر، پرورش بلدرچین 9 نفر، صنایع دستی 25 نفر، پرورش دام سنگین 20 نفر، پرورش گیاهان دارویی 2 نفر، پرورش ماهی گرم آبی و سردآبی 7 نفر، پرورش شترمرغ 3 نفر، گلخانه 10 نفر و کود هیدروپونیک 1 نفر تسهیلات پرداخت شد.

مهندس یگانه درخصوص ساخت خانه برای محرومین در آمل گفت: با تشکیل مجمع خیرین، محرومیت زدایی در ساخت خانه برای 16 نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و 17 خانه محروم برای مددجویان تحت پوشش بهزیستی در دستور کار قرار گرفت.

 وی همچنین از ساخت دوخانه محرومین در روستاهای پاشاکلا و ورامده خبرداد و اظهارداشت: در هفته دفاع مقدس دو خانه محرومین در روستاهای گنگرج کلای چلاو و وسطی کلا افتتاح خواهد شد.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با بهزیستی آمل گفت: برای ساخت خانه محرومین تحت پوشش این نهاد 10میلیون تومان وام بلاعوض و 5میلیون تومان از محل دریافت زکات پرداخت می شود.

وی همچنین از انعقاد قرارداد با بهزیستی شهرستان آمل خبرداد و تاکید کرد: برای ساخت هر خانه محروم 10میلیون وام بلاعوض پرداخت خواهد شد که برای خانواده های دو معلول، سه معلول، نابینا و رهایی از اعتیاد انجام خواهد شد.

مدیر بسیج سازندگی شهرستان آمل اشاره کرد: بنیاد مسکن شهرستان آمل قول پرداخت وام برای 32 واحد از خانه های محروم که دارای پروانه ساختمانی داشته باشند را داده است.

مهندس یگانه از کمک به دولت در ساخت پروژه های عمرانی در شهرستان خبرداد و عنوان داشت: ساخت خانه بهداشت در روستاهای تمسک عطایان و اسپاهی کلا ، بازسازی بیمارستان امام خمینی، بهسازی و بازسازی 12 مدرسه ، آبرسانی و کانال کشی، ساخت خانه محرومین و غیره توسط بسیج سازندگی آمل صورت گرفته است.

وی همچنین از انعقاد تفام نامه با مرکز آموزش فنی و حرفه ای با تخقیف 50 درصدی و جهاد کشاورزی برای آموزش در رشته های مختلف بصورت رایگان برای بسیجیان خبرداد.

وی اضافه کرد: شهرستان آمل به عنوان قطب صنایع تبدیلی از سوی سازمان بسیج سازندگی استان مشخص شد و در امر خشک کردن میوه و سبزیجات که برای خرید دستگاه وام 5 میلیون پرداخت می شود.