فرماندار ویژه آمل : مدیران دستگاه ها در واقع کارگزاران نظام و دولت هستند وتمامی توان خود را به کار گیرند و از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ سید جعفر رسولی معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان آمل در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال شهرستان آمل بر عزم جدی ادارات این شهرستان برای تحقق، تعهدی که برای ایجاد فرصت شغلی در این شهرستان داده بودند، تاکید شدوگفت : مدیران دستگاه ها در واقع کارگزاران  نظام و دولت هستند و می بایست تابع سیاستهای دولت بوده و در راستای تحقق دستورات دولت محترم، تمامی توان خود را به کار گیرند و از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

وی با اشاره به انتخاب اولویت "اشتغال" برای 57 درصد مردم در نظر سنجی عمومی کشور، مقوله "اشتغال" را حتی از "معیشت" که در رده دوم نظرسنجی قرار گرفت، مهم تر دانست و عنوان کرد: مدیرانی که اکنون مسئولیت امور را پذیرفته اند، در واقع آمادگی و همسویی خود را با سیاستهای دولت اعلام نموده اند و لذا می بایست به این اهداف و سیاستها پایبند باشند و با اجرای تعهدی که برای تحقق سهم اشتغال زایی از سوی ادارات خود داده اند، می بایست در جهت شکوفایی و رونق اشتغال که از اهم منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و تدابیر خیراندیش و امید آفرین ریاست محترم جمهوری است، مجدانه بکوشند.

فرماندار ویژه آمل با قدردانی از کمک و مساعدت بانکها برای پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، از آنها خواست تا در پذیرش ضامن از سوی متقاضیان نهایت همکاری را به خرج داده تا اعتباراتی که در این بخش به شهرستان آمل اختصاص یافته به سهولت محقق گشته تا مشکل بخشی از بیکاران جامعه سریع تر رفع گردد.

رسولی  همچنین خواستار حمایت بانکها در بحث تمدید تسهیلات و بهین یاب برای واحدهای فعال شد تا با کمک به این واحدها، اشتغال موجود را حفظ نمایند.

وی با تاکید بر ظرفیت مناسب صنایع دستی، گردشگری و مشاغل خانگی در تولید اشتغال و همچنین اختصاص اعتبارات و تسهیلات چشم گیر به این بخش از سوی دولت محترم، از مسئولین اداره کار خواست تا با بکارگیری فارغ التحصیلان این حوزه، صنایع دستی و گردشگری و همچنین مشاغل خانگی را در شهرستان آمل توسعه بخشند.

معاون استاندار با اعلام اختصاص اعتبار 110میلیارد ریالی تسهیلات اشتغال به شهرستان آمل در سال جاری، از همه دستگاه ها خواست تا با همکاری و ایجاد تحول در بخش تولید اشتغال، زمینه جذب حداکثری این اعتبار را فراهم آورند.

نورالدین علا الدینی معاون اشتغال بهزیستی مازندران گفت: اعتبارات حوزه اشتغال این سازمان در سال گذشته بیش از ۱۴ میلیارد تومان بوده که ۱۲ میلیارد تومان آن اختصاص یافت.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری امسال به  سال تولید و اشتغال اعتبارات حوزه اشتغال در سال جاری قریب به ۴۲ میلیارد تومان رسیده که درمجموع اعتبارات این بخش  رشد سه برابری داشته است.

معاون اشتغال بهزیستی مازندران پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و خوداشتغالی را در این سازمان مورداشاره قرارداد و گفت: سقف پرداختی در بخش مشاغل خانگی ۵ میلیون و خوداشتغالی ۱۵ میلیون تومان بوده است که امسال این سقف در بخش خوداشتغالی به ۲۰ میلیون تومان رسیده است.

علاء الدینی اشاره کرد: تمام تلاش بر این است درشهرهایی که روسای بهزیستی توانمند عمل می کنند متقاضیان اشتغال در پشت نوبت نداشته باشیم و بیمه قسمت اعظم این عزیزان توسط بهزیستی پرداخت می شود.