رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی آمل در جمع خبرنگاران : تا زمانی که کارگران ساختمانی حاضر می‌شوند با دریافت دستمزدهای پایین تن به هر کار پرخطری بدهند؛ نمی‌توان نسبت به بهبود معیشت و آبرومندانه زیستن برای آنان دل بست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : مسلم مکاری  رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی شهرستان آمل در جمع خبرنگاران آمل که با حضور اعضای هیئت مدیره برگزار شد ضمن ارج نهادن به هفته رسانه و روز خبرنگار گفت: امروز شما عزیزان که واقعیت های جامعه را منعکس می کنید بدانید که بهبود معیشت و زندگی آبرومندانه مطالبه اصلی کارگران ساختمانی می باشد.

وی افزود: تا زمانی که کارگران ساختمانی حاضر می‌شوند با دریافت دستمزدهای پایین تن به هر کار پرخطری بدهند؛ نمی‌توان نسبت به  بهبود  معیشت و آبرومندانه زیستن برای آنان دل بست.

بازرس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور افزود: در این شرایط کارگر قید ایمنی شغلی خود را می ‌زند و اساسا ایمنی را از کارفرما مطالبه نمی‌کند؛ چرا که می‌داند در صورت اعتراض به این مسئله کارفرما به راحتی کارگران دیگری که حاضر هستند با دستمزدهای پایین‌تر کار کنند را جایگزین آنها می‌ کند.

مکاری با بیان اینکه در تمام کمیسیون های کارگری عضو هستیم عنوان داشت: متاسفانه به خاطر رکود اقتصادی بیشتر شرکت ها در حال تعدیل نیرو هستند که متاسفانه اولین نفراتی که اخراج می شوند قشر زحمتکش کارگر می باشند.

 وی تاکید کرد: رکود و بحران صنعت ساختمان باعث شد که در سال 95 فقط 50 درصد کارگران دارای کار بودند و مابقی بیکار و سرگردان بودند و روزانه شاهد حضور کارگران در تمام رشته ها جهت تقاضای کار در این انجمن بودند.

وی درباره تاکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با ترویج فرهنگ کار و تامین امنیت و معیشت کارگران با بیان اینکه امنیت و معیشت از جمله دغدغه های مهم قشر کارگری است، گفت: متاسفانه کارگران با مشکلات اقتصادی زیادی روبه رو بوده و حقوق آنها مکفی و کافی نبوده و نیازهای روزمره آنها را رفع نمی کند.

 رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی شهرستان آمل با اشاره به اینکه انجمن صنفی کارگران بخاطر نداشتن مکانی مناسب خانه بدوش می باشد اظهارداشت: باپیگیری های نماینده مردم آمل درمجلس و دستور وزیر راه و شهرسازی قرار بود که زمینی را به مساحت 700متر مربع در اختیار ما برای ساخت ساختمان انجمن بدهند.

وی یادآوردشد: متاسفانه این زمین در مجاورت منزل مسکونی یکی از مسئولین قرار داشت و قرار شد مکان دیگری را به ما بدهند.

 وی اشاره کرد: برای گرفتن حق و حقوق خود بالغ بر 5 میلیون تومان به وکیلی دادیم که پیگیر باشد و با پیگیری های متعدد 300 متر زمین را مبلغ 150میلیون تومان از ما مطالبه می کنند.

 مکاری با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم تا به کارگران ساختمانی هویت بدهیم گفت: تاکنون بیش از 2400 نفر آموزش ایمنی را فرا گرفتند که الان تعداد 300 نفر در نوبت قرار دارند.

بازرس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور یادآورشد: ما با سیاست کاری نداریم و به دنبال خدمت به قشر محروم جامعه کارگران هستیم که بخاطر پیگیری های هیئت مدیره انجمن دو سال متوالی به عنوان تشکل کارگری نمونه در مازندران انتخاب می شویم.