مدیر آموزش و پرورش شهرستان آمل : در جهت کیفی بخشی یک پایه به مجموعه ابتدائی اضافه شد و یک پایه از متوسطه کم شد که با تغییرات حدودا 200 نفر معلم در آموزش متوسطه مازاد داریم و برای 4 هزار ساعت در آموزش ابتدائی به معلم نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : عباس مرزبند مدیر آموزش و پرورش شهرستان آمل در جلسه نقش آموزش و پرورش درتوسعه روستایی که با حضور فرماندار و معاون سیاسی فرمانداری ویژه آمل، بخشداران و معاون آموزش ابتدائی آموزش وپرورش در فرماندار آمل برگزارشد با بیان اینکه آموزش وپرورش با چهارچوب های مشخص برای ساماندهی دانش آموزان و مدارس قالب خاصی دارد گفت: متاسفانه هر از چندگاهی در مسیر دچار تغییر می شود که آموزش و پرورش با چالش هایی روبرو می شود.

وی اشاره کرد: در جهت کیفی بخشی یک پایه به مجموعه ابتدائی اضافه شد و یک پایه از متوسطه کم شد که با تغییرات حدودا 200 نفر معلم در آموزش متوسطه مازاد داریم و برای 4 هزار ساعت در آموزش ابتدائی به معلم نیاز داریم.

مدیر آموزش و پرورش آمل یادآورشد: 132 مدرسه در روستاهای شهرستان وجود دارد که از این تعداد 49 مدرسه مستقل و 83 مدرسه پایه ای می باشد واز 1000 معلم موجود 550 معلم در روستاها مشغول تدریس هستند.

مرزبند اظهارداشت: از 10880 دانش آموز که در مدارس روستاها مشغول تحصیل هستند از این تعداد 5600نفر پسر مابقی دختر هستند که 34 درصد دانش آموزان شهرستانی در روستاها می باشند.

وی با اشاره به کمک بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در جهت توسعه فضای آموزشی گفت: خوشبختانه بعضی از مدارس روستائی جزو مدارس نمونه هستند که امسال برای ورود به مدرسه تیز هوشان و نمونه به دانش آموزان روستائی سهمیه 24 درصد داده شد و اکثر دانش آموزان درمدارس روستائی در مراکز تیز هوشان و نمونه قبول شدند.

وی از حضور 50 نفر از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان جهت حضور در مدارس روستائی خبرداد.

سید جعفر رسولی فرماندار ویژه آمل با تاکید برای اینکه برای توسعه فضای آموزشی نباید منتظر اعتبارات باشیم گفت: اگر میدانی کار کنیم زودتر به نتیجه می رسیم چرا که کار در آموزش و پرورش زیاد وجود دارد.

وی با تاکید برای استفاده از خیرین معتمدین روستائی جهت توسعه فضای آموزشی اظهارداشت: تمام روستاها با کمک بخشداران و آموزش وپرورش، شورای فرهنگی تشکیل شود تا در امر ساخت وساز فضای آموزشی و فرهنگی کمک کنند.

فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه برای پیشرفت در کار دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها را به عضویت افتخاری انجمن اولیا ومربیان مدارس دربیایند عنوان داشت: یکی از نقاطی که برایمان در طول خدمت ماندگار می ماند و جایگاه آموزش وپرورش می باشد.

در ادامه جلسه بخشداران شهرستان به بیان دیدگاهها و آمادگی خود در جهت توسعه فضای آموزشی و فرهنگی با کمک دهیاران، خیرین، معتمدین و آموزش وپرورش اعلام نمودند.