براساس بند های اولین جلسه کنترل جمعیت و ساماندهی سگ های بی سرپرست در استان مازندران مقررشد که تمام دستگاههای ذیربط برای اجرائی شدن آن درامر عقیم سازی٬ درمان و کنترل جمعیت این حیوانات همکاری لازم راداشته باشند.

کمال آنلاین : درسالهای اخیر به واسطه وجود سگهای ولگرد در شهر و روستاهای شهرستان آمل و تلاش های انستیتور پاستور ایران آمل جهت کنترل هاری در منطقه دشت سر اقدامات خوبی با همکاری بخشداری و دهیاران بخش صورت گرفته که به عنوان پایلوت عمل می کردند که درهمین راستا فرمانداری ویژه آمل براساس دستورالعمل های استانداری مازندران مامور تشکیل کارگروهای دراینخصوص نموده است که وظایف هریک از دستگاهها را مشخص کرده است.

همانطوریکه که مستحضرید شهرداری آمل با محوریت سازمان پسماند شهرداری آمل براساس بند 15 ماده 55 قانون شهرداری‌ها و دستورالعمل ابلاغیه جدید وزارت کشور مبنی بر دفع حیوانات مبتلا به امراض ساریه بلاصاحب و مضر در شهر به‌عنوان دبیر کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان، عهده دار مسئولیت شد که با تشکیل جلسات واتخاذ راهکارهای برای کنترل سگهای بلا صاحب رانموده است.

براساس بند های اولین جلسه کنترل جمعیت و ساماندهی سگ های بی سرپرست در استان مازندران مقررشد که تمام دستگاههای ذیربط برای اجرائی شدن آن درامر عقیم سازی٬ درمان و کنترل جمعیت این حیوانات همکاری لازم راداشته باشند.

دوستان عزیز انجمن حمایت از حیوانات امل : متاسفانه این حمایت جنبه سیاسی پیدا کرد که بجای پیگیری مصوبات با رویکرد شیوه خاص تبلیغاتی ومظلوم نمائی قصد کم کاری را داشته وسنگ اندازی می کنید درحالی که شواهد امر این را بیان می کند که متولیان امور اعم از شهرداری وانستیتو پاستور شمال به فکر اتخاذ تصمیمی عاقلانه وکارشناسی  هستند که راه رفته را دوباره از اول شروع نکنند.

تنها متولی این امور شهرداری ها نمی باشند که تیر رابطرف آنها گرفته اید بلکه دیگر سازمان هم دخیل هستند ولی متاسفانه اینکه طی ماههای اخیر هیچ مشکلی رادرشهر براثر گزدیدگی سگهای هاری مشاهده نشده تا اینکه مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری آمل درخبری اعلام نمود انجمن حمایت از حیوانات شهر آمل با نام‌های متفاوت مدعی است می‌تواند کار جمع‌آوری، نگه داری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب را انجام دهد که مسئله گزیدگی با یک برنامه حساب شده مطرح شد.

دوستان عزیز :

شهرداری آمل با انتخاب زمین های مناسب قصد ایجاد مراکز همانند شهرهای تبریز و شیراز را دارد که بارها توسط این عزیزان درخصوص نحوه نگهداری بازدیدهای بعمل آمده وهر بار برای اجرا دچار مشکل شدند ومدیرعامل سازمان اعلام نمود در حال تهیه زمین هستیم و چندین گزینه جهت معرفی به کارگروه اعلام شد که متاسفانه نهادهای ذیربط مورد تایید قرار ندادند و پیگیری های لازم در این مساله همچنان ادامه دارد تا ابتیاع زمین انجام شود و بتوانیم مرکزی را برای نگه داری سگ‌های بلاصاحب راه‌اندازی کنیم.

جناب آقای وشتانی در جلسه مورخه 26 مهر 94 درجلسه فرماندار ی آمل که درسایت خبری سفیر هراز درج شده است این بیان شما نیست که فرمودید تنها وظایف شهرداری نیست که برای جمع‌آوری سگ‌های بی سرپرست اقدام کنند و همه براساس دستورالعمل موظف هستیم برای کنترل سگ‌های بی سرپرست همکاری کنیم.

و درجای دیگر نفرمودید در بعضی از مناطق شهر آمل توله سگ به فروش می‌رسد و دادستانی باید راسا وارد عمل شود و دستور توقیف و پلمپ این مکان‌ها را صادر کند.

آقای وشتانی درهمان جلسه اشاره کردید " باید اقدامات جدی از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط در بحث فرهنگ‌سازی نگهداری از حیوانات خانگی انجام شود و نسبت به اجرای وظایف مشخص شده خود تلاش کنند.

خوب با این صحبت های جنابعالی مشخص می شود که شهرداری تنها متولی نمی باشد و فرمانداری ویژه آمل باید تلاش و همت کند و جلسات را بگذارد تا دستگاههایی که کم کار هستند پاسخ گو باشند.

دوستان عزیز بجای محکوم کردن دیگران بخاطر کم کاری خودمان ببینیم چه کاری انجام دادیم.

شهروند آملی دوستدار حیوانات