فرماندار ویژه آمل : تنها متکدیان نیستند که قانون را زیر پا می گذارند و با ارتکاب این عمل به نظم اقتصادی و اجتماعی آسیب می زنند، علاوه بر این برخی از سازمان هایی که در این خصوص دارای وظایفی هستند و قانون برای آنها تکالیفی مقرر کرده است هم چشم بر وظایف قانونی خود بسته اند و دچار تخلف می شوند.


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : سید جعفر رسولی معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل در جلسه رسیدگی به وضعیت متکدیان در شهرستان آمل با اشاره به ماده۷۱۲ قانون مجازات اسلامی افزود: بر اساس این ماده قانونی، هر فرد که تکدی را شغل خود قرار داده و از آن طریق امرار معاش کند، به مجازات حبس و مصادره اموال محکوم می‌ شود.
وی با بیان این که اکثر متکدیان معتاد هستند تصریح کرد: اگر با تکدی گری در سطح شهر مبارزه نشود این معضل اجتماعی به سمت ایجاد باند و ساختار تشکیلاتی می ‌رود.
فرماندار ویژه آمل نقش شهروندان در حذف تکدی گری از اجتماع را بسیار مهم عنوان و تاکید کرد: اگر شهروندان به جای کمک به متکدیان سطح شهر، به مراکز خیریه کمک کنند از طریق آن‌ ها در رفع فقر و بیکاری جامعه نقش ایفا کنند، شهر بدون متکدی شکل می‌گیرد.
رسولی با اشاره به نامطلوب بودن پدیده تکدی گری در جامعه، اظهار داشت: این پدیده زمینه ساز انواع بزهکاریها بوده و باید با فرهنگ سازی و لزوم آشنایی مردم با اثرات نامطلوب تکدی گری، زمینه را جهت جلوگیری از حضور متکدیان در سطح شهرستان فراهم سازیم.
وی با اشاره به تقسیم متکدیان به دو دسته بومی و غیر بومی گفت: در این راستا متکدیان غیر بومی، حرفه ای و به صورت سازمان دهی شده فعالیت می نمایند که این امر نیازمند توجه و برخورد جدی می باشد.
معاون استاندار با اشاره به اینکه شهرستان آمل به عنوان مدخل ورودی استان مازندران می باشد گفت: شایسته نیست که در مدخل ورودی شهرستان شاهد حضور متکدیانی باشیم که با بدترین شیوه تکدی گری می کنند و چهره شهر را بدجلوه می دهند.
رسولی با انتقاد از همکاری شورای شهر و شهرداری آمل در انتخاب پیمانکار افزود: از دوسال قبل تاکنون فقط شعار است و عمل نمی کنند و امروز باز هم همان حرف های گذشته را تکرار می کنند.
فرماندار ویژه آمل تاکید کرد: تنها متکدیان نیستند که قانون را زیر پا می گذارند و با ارتکاب این عمل به نظم اقتصادی و اجتماعی آسیب می زنند، علاوه بر این برخی از سازمان هایی که در این خصوص دارای وظایفی هستند و قانون برای آنها تکالیفی مقرر کرده است هم چشم بر وظایف قانونی خود بسته اند و دچار تخلف می شوند.
وی تصریح کرد: بنابراین حل مشکل تکدی گری فقط با برخورد با متکدیان حل نمی شود، سازمان های درگیر در این موضوع هم باید به صورت جدی به تکالیف خود در این حوزه عمل کنند.
وی ادامه داد: اقشار مختلف مردم در ترویج تکدی‌گری در جامعه نقش شایان توجهی دارند و با این تصور باطل که در صورت کمک نکردن به افراد سائل دچار حادثه بدی می‌شوند، موجب رونق گرفتن فعالیت مذموم این قبیل اشخاص می‌شوند.
وی اظهارداشت: یک عده قلیل سود‌جو از اعتقادات مذهبی مردم ما سو‌ءاستفاده کرده و با تحریک عواطف و روحیه پاک زنان و مردان برای خود کیسه  دوخته‌اند، به طوری که ما مهاجرت یک عده از سایر شهرستان‌های استان به آمل را برای تکدی‌گری شاهد هستیم.
حسین احسانی معاون سیاسی فرمانداری ویژه آمل گفت: جمع آوری متکدیان در شهر آمل حدود دوسال به علت عدم همکاری بین شورا و شهرداری آمل سرگردان می باشد.
وی اشاره کرد: علیرغم اینکه پیمانکاری از سوی این فرمانداری در امر جمع آوری متکدیان در شهر به شهرداری معرفی شد ولی شهرداری آمل مدعی است که عدم همکاری از سوی شورا می باشد.
معاون سیاسی فرمانداری ویژه آمل اشاره کرد: مردم از وضعیت تکدی گری در سر چهار راه های شهر بسیار متعرض هستند و نباید بخاطر کوتاهی درانتخاب پیمانکار شهر را به حال خود رها کنیم و شاهد حضور متکدیان در شهر باشیم.