فرماندار ویژه آمل : حرکت شما در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی ، تولید واشتغال می باشد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : سید اسماعیل یزدان پناه مدیرعامل مرکز بین‌ المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران باتفاق اعضای هیئت مدیره با سید جعفر رسولی معاون استاندار مازندران و فرماندار ویژه آمل دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به جهت انتصاب رسولی به عنوان فرماندار ویژه آمل صورت گرفت، سید اسماعیل یزدان پناه مدیرعامل مرکز بین‌المللی تجارت برنج ایران ضمن تشکر از فرماندار ویژه آمل که درطول مدت شروع به کار این مرکز یاریگر بودند گفت: محبت و پشتیبانی های جنابعالی هرگز فراموش نخواهد شد که ازبدو شروع این مرکز و بنکداران پشت سرمان بودید و زمانی که نیاز به حمایت و کمک داشتیم شخص حضرتعالی و فرمانداری پشتیبانی کردند.

ساخت کارخانه بسته بندی برنج به ظرفیت ۲۴۰۰۰ تن را در دستورکار داریم

وی اشاره کرد: در زمان کلنگ زنی جهت ساخت پروژه نیاز به آب داشتیم و برای ساخت وساز و تسریع کار خصوصا در کارگروههای مختلفی که جنابعالی حضور داشتید مستقیما ورود پیدا می کردید که یک اطمینان قلبی برایمان بودید.

مدیرعامل مرکز بین ‌المللی تجارت برنج ایران گفت: در ادامه کار از راهنمایی و پیشنهادات شما بی بهره نبودیم و برای ما قابل لمس بود که این کار برای کشور باعث افتخارمی باشد که اعضای هیئت مدیره بدون هیچ چشمداشت مالی در این مسیر گام برداشتند و تاکنون برای ادامه پروژه ریالی از هیچ بانکی وام دریافت نکردیم.

یزدان پناه با قدردانی از حمایت و پیگیری های دکتر یوسفیان نماینده مردم آمل در مجلس و فرماندار ویژه آمل درخصوص آسفالت محوطه مرکز اضافه کرد: در چند روز آینده آسفالت مرکز به همت و پیگیری های جناب آقای دکتر یوسفیان شروع خواهد شد که آخرین مرحله از فاز اول می باشد. لازم به ذکر است که  قرعه کشی تحویل انبار به صاحبان آن انجام شد که مشغول نصب دستگاه‌های  بوجاری و بسته بندی هستند.

وی اظهارداشت: دغدغه اصلی آب، گاز و برق بود که به حمدالله به اتمام رسید و منتظر نصب کنتور هستیم.

یزدان پناه با بیان این که امیدواریم تا دو ماه آینده در فصل زراعی تمام کارهای فاز اول به اتمام برسد، گفت:  تیم مهندسی و هیئت مدیره تمام سعی خود را می کنند تا در اول فصل زراعی برنج، فاز اول به پایان برسد. خداوند متعال را شاکرهستیم که اگر روزی شاید تصور می شد این پروژه به ثمر نرسد اما امروز دغدغه این است که پروژه ظرف دو ماه آینده به بهره برداری برسد .مدیرعامل مرکز بین‌ المللی تجارت برنج ایران تصریح کرد: یک کارخانه بسته بندی برنج به ظرفیت ۲۴۰۰۰ تن را در دستورکار داریم که کلیه استانداردهای بین المللی در آن دیده شده است  و آمادگی داریم برای صادرات برنج اقدام کنیم  که بودجه ساخت آن از فروش مازاد غرفه ها تامین می شود.

یزدان پناه یادآورشد: همواره خواهان هستیم که این پشتیبانی ادامه داشته باشد چراکه دراین مسیر کسانی هستند خواهان ادامه کار ما نمی باشند و به دنبال سنگ اندازی هستند و نام این مرکز خود مبین پشتیبانی ازکشاورزان می باشد و در قیمت برنج با کار کارشناسی که صورت گرفت و به وزارت جهاد کشاورزی و استان ارسال شد امیدداریم که برای تعیین نرخ برنج دقت بیشتری صورت گیرد.

وی تاکید کرد: اگر در بخش کشاورزی به دنبال خودکفایی هستیم باید به بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و تحقیقات به ویژه به بخش بازرگانی توجه کنیم و برای اینکه بتوانیم کشاورزان را راغب کنیم تا به کارشان ادامه دهند آموزش درسر مزارع را شروع کردیم.

 یزدان پناه همچنین از ساخت نرم افزار و یا اپلیکیشن موبایل که در حال اقدام کارشناسی می باشد که با گرفتن از عکس دانه برنج اصالت آن مشخص می شود در آینده نزدیک خبرداد.

حرکت شما در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی ، تولید واشتغال  می باشد

سید جعفر رسولی معاون استاندار مازندران و فرماندارویژه آمل در این دیدار با قدردانی از تلاش و زحمات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره مرکز بین‌ المللی تجارت برنج ایران و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص اقتصاد مقاومتی گفت: این حرکت شما در جهت فرمایشات مقام معظم رهبری می باشد که امسال را بنام سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کردند.

وی اشاره کرد: در زمان کلنگ زنی هیچ کس تصور نمی کرد این مرکز بدون دریافت ریالی وام از بانکها با سرعت بتواند پروژه را به اتمام برساند.

 رسولی گفت: در کارگروه ساماندهی صنوف و آلاینده های مزاحم همیشه دغدغه ما این بود که چطور بتوانیم این صنوف را متقاعد کنیم که درخارج از شهر برای خودشان مجتمع هایی ایجاد کنند و امروز خوشبختانه اتحادیه برنج فروشان و بنکداران این کار را انجام دادند و بزودی دیگر صنوف به خارج از شهر هدایت خواهند شد.

معاون استاندار مازندران با بیان اینکه آرزوی دیرینه کشاورزان وجود چنین مرکزی بود که مامنی برای آنها باشد عنوان داشت: این مرکز پشتیبانی برای کشاورزان است که دسترنج خود را با مدیریت این مرکز سریعتر و با قیمت مناسب بفروش برسانند.

 رسولی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت تدبیر و امید توجه به کشاورزان می باشد تصریح کرد: در دو سال گذشته و با پیگیری های نماینده مردم آمل درمجلس و حمایت های دولت، دولت تصمیم به خرید برنج طارم  نموده است که یک بارقه امیدی برای کشاورزان شد که به کارشان ادامه دهند.

وی اشاره کرد: مرکز بین‌المللی تجارت برنج ایران در سه استان شمالی نمونه و بی نظیر می باشد که با این روندی که وجود دارد شاهد این باشد تا کشاورزان استانهای همجوار وشهرهای مجاور برای استفاده از برند این مرکز محصولات خود را به مرکز بیاورند.

رسولی به صنایع تبدیلی و بسته بندی اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه به جهت نبود بسته بندی خوب و استاندارد نتوانستیم محصولات خود خصوصا برنج را به کشورهای همسایه صادر کنیم.