فرمانده سپاه کربلا مازندران : ما گام به گام براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری درحال حرکت هستیم و تلاشمان این است که در این مسیر ازتمام ظرفیت ها استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : سردار محمد حسین بابایی، فرمانده سپاه کربلا مازندران در جلسه کارگروه اقتصادی بسیج سازندگی شهرستان آمل که در سالن اجتماعات ششم بهمن سپاه ناحیه آمل برگزارشد با بیان اینکه 4 سال است که وارد عرصه اقتصاد مقاومتی شدیم، گفت: خوشبختانه در هر سال با بیانات مقام معظم رهبری و با برنامه مدونی درحال جلو رفتن هستیم و امسال گامهای بعدی را طراحی کردیم.

وی افزود: موضوع خوشه بندی و قطب بندی تولیدات با هدف توسعه اشتغال و کمک به تولید کننده در حوزه افزایش راندمان و کمک در امر بازاریابی صورت می گیرد که برنامه های امسال ادامه برنامه های سالهای گذشته است.

 فرمانده سپاه کربلا مازندران اشاره کرد: ما گام به گام براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری درحال حرکت هستیم و تلاشمان این است که در این مسیر ازتمام ظرفیت ها استفاده کنیم.

سردار بابایی تاکید کرد: متاسفانه در ادامه مسیر دچار مشکل هستیم و اقداماتی که انجام می دهیم نیازمند ماهنگ بودن سیاست های کلی دولت با این موضوع است که دچار مشکل هستیم.

وی ادامه داد: ما درحال تبلیغ و ترویج تولیدات داخلی هستیم اما مدیران و دست اندرکاران بصورت جدی جلوی واردات و قاچاق را نمی گیرند که تولید داخلی با محصولاتی که با ارزان ترین قیمت وارد کشور می شود مواجه شده و تولید کننده زیان می بیند.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با انتقاد از سیاست بانک های کشور در پرداخت تسهیلات گفت: سیاست های بانکی باید در مسیری قرار گیرد تا به تولید کننده وام صفر درصد و یا وام درصدی بسیارارزان دهد اما سیاست بانکی کشورمان در این مسیر قرار ندارد.

سردار بابایی تصریح کرد: به دلیل اینکه تصمیمات بالا دستی در دولت با سیاست های اقتصاد مقاومتی فاصله دارد توفیق ما صددرصد نیست اما عادت داریم به مقاومت و خستگی ناپذیر بودن و ادامه دادن که این راه را با استقامت پیش می رویم تا به نتیجه برسیم.

وی با بیان اینکه از سال 91 تا پایان سال 95 بیش از 18 هزار مشاغل پایدار خانگی ایجاد شده است، گفت: ایجاد 18 هزار شغل خانگی برای سال 96 نیز در دستور کار سپاه قرار دارد

سرهنگ غلامرضا شریعتی مسؤول بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران اظهارداشت: مهمترین چالش در این بخش متوجه واحدهای تولیدی به ‌ویژه در حوزه بازار فروش و عرضه است که برای حل این موضوع با شناسایی شرکت ‌های پشتیبان و تقویت آن، سبب حمایت واحدهای خرد زیر مجموعه این شرکت‌ ها می‌شود.

شریعتی ادامه داد: عمده فعالیت سازمان بسیج سازندگی مازندران در ایجاد اشتغال در بخش‌ های کشاورزی و روستایی، آبزیان، پرورش قارچ، دامپروری، زعفران، زنبورعسل، صنایع تبدیلی و محصولات گلخانه‌ای است که در سالجاری تسهیلات به کارآفرینان تحت حمایت این سازمان با سود 4 درصد و تا سقف 30 میلیون تومان تعلق می گیرد.

سرهنگ حکت داجلیری، فرمانده سپاه ناحیه آمل در ادامه نشست با بیان اینکه بسیج سازندگی در محرومیت زدایی و ایجاد مجمع خیرین در شهرستان آمل اقدامات مثبتی را انجام داده است، گفت: در سال 95، تسهیلات 2 میلیارد و 400 میلیون تومانی به 148 نفر از متقاضیان در بخش های مختلف پرداخت شد

وی به بیان اقدامات دیگر از قبیل آزاد سازی 3 نفر از زندانیان، معرفی 6 نفر به اداره میراث فرهنگی و معرفی 5 نفر به صندوق زنان روستایی براساس تفاهم نامه امضا شده اشاره کرد.

فرمانده سپاه ناحیه آمل با بیان اینکه برای کمک به تولید کنندگان جهت عرضه محصولات تفام نامه ای با اتاق اصناف شهرستان منعقد شد، افزود: تاکنون در بخش قارچ 32 نفر، پرورش زنبور عسل، پرورش مرغ بومی 21 نفر، صنایع تبدیلی 4 نفر، پرورش بلدرچین 9 نفر، صنایع دستی 25 نفر، پرورش دام سنگین 20 نفر، پرورش گیاهان دارویی 2 نفر، پرورش ماهی گرم آبی و سردآبی 7 نفر، پرورش شترمرغ 3 نفر، گلخانه 10 نفر و کود هیدروپونیک 1 نفر تسهیلات پرداخت شد.

در پایان بازدیدی از مراکز تولیدی تحت پوشش بسیج سازندگی سپاه آمل صورت گرفت.صورت گرفت