دادستان آمل : افرادی که بدون توجه به حرمت ماه مبارک رمضان اقدام به روزه خواری در ملاعام کنند، بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، مجرم محسوب می شوند و به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه يا تا ۷۴ ضربه شلاق، محكوم خواهند شد.

علی طالبی دادستان آمل درگفتگو با کمال آنلاین ،با بیان اینکه حفظ حرمت ماه مبارک رمضان برای همگان واجب است گفت: روزه‌ داران باید در این ماه پربرکت به فریضه‌های الهی عمل کنند و ما در ماه رمضان با مشکلاتی مواجه می ‌شویم و تأکید داریم تا حرمت ماه رمضان و روزه ‌داران حفظ شود.

وی افزود: افرادی که بدون توجه به حرمت ماه مبارک رمضان اقدام به روزه خواری در ملاعام کنند، بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵،  مجرم محسوب می شوند و به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه يا تا ۷۴ ضربه شلاق، محكوم خواهند شد.

دادستان آمل اشاره کرد: برای پیشگیری و جلوگیری از روزه‌ خواری در ملأعام تا وقتی‌که تذکر لسانی همگانی به یک فرهنگ در بین اقشار مختلف و کسبه تبدیل نشده شاید به موفقیت کمی دست ‌یابیم که ضرورت دارد به این امر توجه کنیم.

وی اظهارداشت: گردشگران و مسافرانی که برای تفریح به مناطق گردشگری شهرستان آمل سفر می کنند با حفظ حرمت ماه رمضان در فضای بسته اقدام به مصرف آب و غذا نمایند.

طالبی عنوان داشت: به واحدهای صنفی، اغذیه‌ فروشی ‌ها و رستورانها توصیه شده از اذان صبح تا زمان افطار اقدام به پخت و پز نکرده و حرمت این ماه را حفظ کنند.

وی با بیان اینکه برای آسیب ندیدن فضای معنوی جامعه حفظ شعائر دینی در ماه رمضان الزامی است، تصریح کرد: روزه داری تکلیفی شرعی است و اگر کسانی به دلیل بیماری و یا داشتن عذر شرعی قادر به گرفتن روزه نیستند باید حرمت این ماه را نگهدارند و در ملاءعام روزه خواری نکنند.

وی تصریح کرد: در زمینه پیشگیری از روزه‌ خواری در ملأعام، کار مسئولان به ویژه متولیان فرهنگی خطیرتر و مضاعف است که می‌طلبد وظیفه و نقش خود را به نحو احسن انجام دهند.

دادستان آمل اظهارداشت: ماه مبارک رمضان بسیاری از نهادهای خیریه و خیران فعال‌تر شده و برای کمک به همنوع به ویژه آزادی زندانیانی که تمکن مالی ندارند و در حبس به سر می‌برند، اقدام می ‌کنند.

طالبی خاطرنشان کرد: طبق روایات و فرمایشات ائمه اطهار(ع) ثواب و اجر انجام کار خیر در ماه مبارک رمضان بیشتر از ماه‌ های دیگر است که می‌طلبد انسان از خیرات، برکات و فیوضات این ماه به نحو احسن استفاده کرده و بهره لازم را ببرد.