بیائیم حرف را به عمل تبدیل کنیم و ما که مدعی خدمت گذاری بمردم هستیم در این روزهای باقی مانده از تبلیغات به طرفداران خود بگوئیم که ما راضی نیستیم که شهرمان کثیف شود.

به گزارش پایگاه خبری کمال آنلاین، تبلیغات رسمی کاندیدای انتخابات شورای اسلامی شهر آغاز شد که در این ایام برخی از طرفداران کاندیداها در هر جایی پوسترهای تبلیغاتی نصب می کنند که هر یک از این پوسترها زخمی بر چهره شهر می شود.

در شهر آمل هم حال و هوای انتخاباتی با آغاز رسمی تبلیغات به خود گرفته و کاندیدای شوراهای اسلامی و طرفداران آنها هم در آمل  گوشه ای از داشته های تبلیغاتی خود را رو کردند.

متاسفانه در زمان تبلیغات شاهد چسباندن پوسترهای تبلیغاتی در هر جایی از شهر هستیم و کاندیداها و طرفدارانشان سعی دارند برای تبلیغات و معرفی بیشتر کاندید مورد نظر هر جایی که می شود پوستر بچسبانند.

با توجه به اینگونه حرکتهای تبلیغاتی مدتی بعد از انتخابات وقتی در و دیوار شهر را نگاه می کنی چهره ای زخمی به خود گرفته و پوسترهایی کنده شده، اما آثار به جا مانده بر روی در و دیوار نمایان می شوند.

با توجه به نیاز شور، نشاط و هیجان انتخاباتی بایستی این مساله را در نظر گرفت که این شور و هیجان با چسباندن پوسترها به در و دیوار شهر و رقابتهای اینچنینی به وجود نمی آید و این خود نمونه ای از نقض حقوق شهروندی است.

حامیان کاندیدای شوراها بایستی این مطلب را فراموش نکنند که این زیاده روی طرفداران، گاهی شهر را زشت می کند و شهر را به آواره ای به جا مانده از هجومی سخت و غارتگر تهی از آرامش و زیبایی تبدیل می کند.

در قانون انتخابات و آیین نامه های آن به صراحت به این نکته اشاره شده است که باید در تبلیغات محیطی مواردی خاص رعایت شود.

طبق ماده ۶۹ قانون انتخابات ریاست جمهوری و ماده ۶۲ ایین نامه اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر مصوب ۸۴/۴/۱۶ هیات وزیران« الصاق هرگونه آثار تبلیغاتی نامزدها بر علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوی بیمارستان ها، تابلوی مدارس، و سایر موسسات آموزشی و تابلوی منصوبه در معابر عمومی توسط بخش دولتی و وابسته به دولت و همچنین تاسیسات دولتی و صندوق های پست باجه های تلفن، پست های برق و تلفن و تابلوها و املاک بخش خصوصی» ممنوع و متخلفین تحت پیگیرد قانونی قرار خواهند گرفت.

اما نباید این نکته را فراموش کرد که کاندیدایی که امروز با رعایت نکردن قانون ، حق رفتگران را ضایع می کنند نمی توانند حق این قشر را مطالبه کنند چرا که خود برای این قشر زحمت کش درد سر ایجاد کرده و با چسباندن عکس وپوستر رمق را از کارگران در هنگام پاکسازی می گیرند و دستان خسته و پینه بسته این کارگران را چند برابر مجبور به کار می کنند.

حال باید دید از 128 کاندید شورای شهر آمل که دربیشتر برنامه های ارائه شده توجه به زیباسازی و مبلمان شهری را مورد توجه خود قرارمی دهند آیا فکر این را نکردند که برای پاکسازی پوسترها بر دیوارهای شهر نیازمند بودجه میلیونی می باشد که بار دیگر شهر را به حالت اولیه دربیاورند و آیا این احساس را ندارند که چسباندن پوستر تبلیغاتی بروی کیوسک های تلفن ، برق و غیره  که شهرداری زحمات زیادی کشیده و با هزینه هنگفت نسبت به رنگ آمیزی آن اقدام نموده از پول پرداخت عوارض همین شهروندانی که امروز ما مدعی به طرفداری آنها هستیم انجام شده است.

بیائیم حرف را به عمل تبدیل کنیم و ما که مدعی خدمت گذاری بمردم هستیم در این روزهای باقی مانده از تبلیغات به طرفداران خود بگوئیم که ما راضی نیستیم که شهرمان کثیف و زشت شود!!!