سرکار خانم شهین رجایی آملی، موسس دبیرستان دارالفنون آمل : همیشه بر این باور بودم به عمل کار برآید به سخندانی نیست و حال تا چه حد توانستم برای تحقق بخشیدن باورم موفق باشم قضاوت را به عهده خداوند متعال و مردم شهرم می گذارم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : به مناسبت بیست و پنجمین سال تاسیس دبیرستان غیردولتی دخترانه دارالفنون آمل، همایش نخبگان این دبیرستان با حضور مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل و معاونین آموزش و پرورش مازندران، مدیر و معاونین آموزش و پرورش آمل، اعضای شورای اسلامی شهر، مجموعه مدیران و عوامل دبیرستان دارالفنون، مدیران مدارس، خیرین، دانش آموزان و خانواده هایشان در سالن همایش های اریکه آریایی آمل برگزار شد.

سرکار خانم سیده نرگس هاشمی، مدیر دبیرستان غیردولتی دارالفنون آمل افزود: افتخار بنده این است در مجموعه دارالفنون نقش کوچکی دارم و این دبیرستان میزبان فرزندانی بوده که در جای جای کشور خوش می درخشند.

وی بیان داشت: سرکار حاج خانم شهین رجایی آملی برای دارالفنون مسیر درستی را در پیش گرفتند و در تمام خوشی ها و ناملایمات پناه این خانواده بزرگ بودند و مایه مباهات می باشد مدیریت این مجموعه در اختیار بنده است.

مدیر دبیرستان غیردولتی دارالفنون آمل ادامه داد: شاهد هستیم اهداف دارالفنون چون گذشته به صورت جدی پیگیری می شود و روند صعودی آن فروکش نکرده است و این افتخارات مرهون اتحاد و همدلی مجموعه دارالفنون می باشد که با تمام قوا برای رسیدن تعالی دختران شهر تلاش کردند و خانواده ها نیز با حسن اعتماد فرزندان عزیز خود را به این مرکز سپردند.

هاشمی بیان داشت: عزیزان ما در آینده نامشان تمام شهر را پر می کند که از مدیریت کارکنان اداره آموزش و پرورش، کادر اداری دارالفنون، همسر و فرزندانم و دیگر عزیزان سپاس ویژه دارم و به امید اینکه این نقش آفرینی های پرافتخار با حمایت های مسئولین استمرار پیدا کند.

سرکار خانم شهین رجایی آملی، موسس دبیرستان دارالفنون آمل افزود: همیشه بر این باور بودم به عمل کار برآید به سخندانی نیست و حال تا چه حد توانستم برای تحقق بخشیدن باورم موفق باشم قضاوت را به عهده خداوند متعال و مردم شهرم می گذارم.

وی بیان داشت: حاصلی که طی 25 سال فعالیت این مدرسه داشت نتیجه اش حضور فرزندان عزیزم در جایگاههای بالای علمی و اجتماعی کشور و خارج از کشور است و امروز به عنوان یک معلم، مدیر و مادر در مقابل تک تک دخترانم سرتعظیم و احترام فرو می آورم و با تمام وجود می گویم ممنون هستم که از حمایت های همه عزیزان و همسر گرانقدرم نهایت سپاس را دارم.

دکتر عباس مرزبند، مدیر آموزش و پرورش آمل افزود: سرکار خانم رجایی، استاد علی مقدم و همه افتخارآفرینان این دبیرستان بعد از 25 سال همچنان پرافتخار هستند که به وجود آنان می بالیم.

وی گفت: خانم رجایی و معلمان گرانقدر بی تردید نگاه و دیدی ارزشمند در شما دانش آموزان دیروز و مادران شایسته امروز ایجاد کردند که جای قدردانی دارد.

دکتر محمد قنبری، معاون پژوهشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران افزود: خانم رجایی و آقای مقدم از مفاخر علمی و مدیریتی این شهر هستند و خوشحال هستیم در برنامه ای با هدف تجلیل از علم، فرهنگ و فرهیختگان حضور داریم.

وی بیان داشت: دارالفنون نماد نظم، انضباط، قانون گرایی و علم آموزی است که با افکار بلند و دقت نظر فعالیت خود را آغاز کردند و این رویکرد همچنان با قوت ادامه پیدا کرده و الگویی برای مدارس شده است.

قنبری افزود: تیم مدیریتی، معاونین و کادر اجرایی خوبی در دارالفنون وجود دارد که با همراهی اولیا این قطار را پیش می برند و همگان آن را تحسین می کنند و پیشنهاد می دهیم کارگروهی از فارغ التحصیلان این دبیرستان برای انتقال تجربیات تشکیل شود.

اسفندیار نظری، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران افزود: خانم ها رجایی و هاشمی، آقای مقدم و همه عوامل این دبیرستان عواملی چون انگیزش، قاطعیت، تصمیم گیری، پاسخگویی و رابطه سازی را سرلوحه امور خود قرار دادند.

وی بیان داشت: کاشته خانم رجایی و عوامل این دبیرستان قطعا فرهیختگانی هستند که ایران عزیز را در سرمایه های مختلف به مراتب والایی در منطقه و جهان می رسانند و امید است به سمتی برویم تا دانش آموزان خلاق، متفکر و نوآور داشته باشیم و کاری کنیم یک قدم به جلوتر برداریم.

علی قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران بیان داشت: قانون زندگی قانون باورها است که اگر باور کنیم می توانیم متفاوت زندگی کنیم و امیرکبیر باور داشت و به این جایگاه رسید.

وی اظهارداشت: کار خانم رجایی قابل وصف نیست و باید قدردان خوبانی چون ایشان باشیم و وظیفه می دانم منت خوبانی مانند خانم رجایی را بپذیرم که کاری خدایی صورت می دهند.

قاسمی ادامه داد: در بازدیدی که از این دبیرستان داشتیم فعالیت های ارزنده ای صورت می گیرد و پیشنهاد می کنیم دارالفنون می تواند پایگاهی برای فنون باشد که می شود برنامه ریزی صورت گیرد تا یک مهارت را که برای زندگی لازم است در فوق برنامه برای دانش آموزان بگذاریم.

حسن مسعودی، مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش افزود: ما انتظار داریم سایه افرادی مانند خانم رجایی سالها بر سر مدارس غیردولتی باشد که اراده ای والا دارند.

وی بیان داشت: ممنون خانم رجایی و آقای مقدم هستیم و تشکر از شما همیشگی است و نباید قطع شود که شاهراه برون رفت مدارس از وضع موجود با توسعه مدارس غیردولتی محقق می شود.

 مسعودی ادامه داد: مدرسه دارالفنون نمادی از مدرسه موفق است که توانست اولیا و دانش آموزان را از خود راضی نگه دارد.

مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اراده مدارس غیردولتی این است دانش آموزان توفیقات بیشتری داشته باشند و باید بستر را طوری فراهم کنیم این مدارس صندلی خالی نداشته و ذوق و شوق همراه با عملیاتی شدن در خانواده ها برای ثبت نام فرزندانشان در مدارس غیردولتی ایجاد شود.

مسعودی بیان داشت: رمز موفقیت دارالفنون این بود که افراد، افکار و اعمال منظمی دارند.

گفتنی است؛ این شب به یادماندنی با دلنوشته ای از مارال محمدی مقدم دختر خانم رجایی و اجرای گروه موسیقی هزاردستان همراه بود و لوح قدردانی معاون وزیر و رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی کشور، مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، مدیر آموزش و پرورش آمل و عوامل اجرایی دبیرستان به سرکار خانم رجایی اهدا شد و تندیس قدرشناسی و تجلیل به 345 نفر از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا این دبیرستان نیز اهدا گردید.