نهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان آمل در سالن اجتماعات شهید رجایی آموزش و پرورش آمل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : نهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان آمل با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل، مدیر و معاونین آموزش و پرورش آمل، نایب رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان مازندران و رئیس مجمع خیرین شهرستان آمل ، قربان پور و روشن از مجمع خیرین استان، خیرین مدرسه ساز، معاونین و کارشناسان و جمعی ازفرهنگیان در سالن اجتماعات شهید رجایی آموزش و پرورش آمل برگزار شد.

احمد منفرد فرماندار ویژه شهرستان آمل با اشاره به اینکه در سال جاری ۲۶ هزار متر مربع زمین توسط مجمع خیرین برای ساخت مدرسه در این شهرستان اهدا شد، افزود: در سال ۹۵ بیشتر ۲ هزار فضای آموزشی با کمک خیرین ساخته شد.

وی با بیان اینکه خیرین بار بزرگی را از دوش آموزش و پرورش کم می کنند، ادامه داد: اگر مجاهدت و تلاش و ایثارگری خیرین در نهضت مدرسه سازی نبود، امروزه بیشتر مدارس باید ۲ شیفت به دانش آموزان آموزش می دادند.

معاون استاندار مازندران با بیان اینکه این شهرستان در بین شهرهای مازندران با کمک خیرین در این امر مهم شاخص است، افزود: قدرت بزرگی به عنوان مجمع خیرین داریم که نزدیک به یک دهه در این امر مهم تلاش می کنند.

وی با اشاره به اینکه پایه های آموزش و پروش را با حمایت مردم استوار بسازیم، گفت:امروزه خیرین در کنار دولت و آموزش و پرورش نقش بسزایی را می آفرینند.

منفرد با بیان اینکه زیر بنای توسعه کشور، فرهنگ آن کشور است که رشد توسعه محقق می شود، ادامه داد: تنها از آموزش و پرورش فرهنگ عبور می کند که در آینده ای نه چندان دور ، شاهد تحقق توسعه کشور خواهیم بود.

حاج حسین بیک مهدوی نایب رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان مازندران گفت:  خیرین افرادی خوش فکر و ایثارگر هستند که با بخشش مال و صرف وقت در این جلسات نام و شهره خوب و زیبای خیر را برای همیشه جاودان می سازند و این افتخار بزرگ را نصیب خود نمودند.

    رئیس مجمع خیرین شهرستان آمل  ضمن خیرمقدم به میهمانان ، همراهی مسئولین را مایه قوت قلب خیرین دانست و روش ، منش و فکر روحانیت معزز را برنامه راه خیرین برشمردو یادآورشد : درسال 96 با تمکن مالی اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز ومسئولین بستر خوبی را برای دانش آموزان فراهم کنیم .

عباس مرزبند مدیر آموزش و پرورش شهرستان آمل با اشاره به اینکه  در قرآن در مورد انفاق تاکیداتی داشته است گفت: در قرآن کریم در مورد کسانی که انفاق می کنند خداوند مزدش را وعده داد که اگر یک گام برداشتید خداوند پاداش بزرگتری می دهد.

وی افزود: بی تردید شما خیرین در این راه قدم برداشتید اجر و پاداش شما با حضرت حق خواهد بود  که در این راه خیلی ها هستند که اموال دارند ولی قادر به انجام خیر نیستند.

مدیرآموزش و پرورش آمل اشاره کرد: قدم شما در این راه خداپسندانه ما را وادارمی کند دست یکایک شما را بوسیم که برای شهرستان عزت و افتخار آفریدید.

مرزبند در پایان با بیان اینکه شهر آمل به وجود شما مردان بی ادعا افتخار می کند از مسئولین درخواست نمود که در امر مدرسه سازی یار و یاور آموزش و پرورش باشند.

غلامعلی داداشی رئیس مشارکت های مردمی اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل از کمک یک میلیارد و 800 میلیونی خیرین مدرسه ساز شهرستان آمل خبرداد و گفت: درمجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان آمل بیش از 75 خیر مدرسه ساز عضو هستند.

وی از ساخت 4 مدرسه توسط خیرین در سالهای اخیر خبرداد و اشاره کرد: ساخت 12 نمازخانه و سالن چند منظوره، خرید چندین دستگاه کامپیوتر برای هوشمند سازی کلاس ها، خرید دستگاه فتوکپی برای مدارس و قبول مسئولیت دانش آموزان بی بضاعت تا دانشگاه را جزو اعم کارهای اقدام شده خیرین مدرسه ساز شهرستان آمل برشمرد.

گفتنی است در پایان این همایش از ده نفر از خیرین شهرستان آمل  آقایان حاج عبدالله داودی ، مهندس بزرگمهر دادگر ، غدیر حیدری ، سید مجتبی حسینی و خانمها حاج خانم ناهید آنجوی ، مهین هدایتی ، سهیلا هادی پور ، صفیه بهرام نیا ، فاطمه طهماسبی و صدیقه مهدی نژاد تقدیر به عمل آمد.