رئیس مخابرات شهرستان آمل: شهرستان آمل به عنوان معین شهرهای محمود آباد و بابل می باشد و در این مانور که به عنوان مانور مخابرات در فصل زمستان (طوفان و رعد و برق و... ) حدود 100 نفر نیروی عمل کننده حضور داشتند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : با حضور امام جمعه دابودشت، بخشدار دشت سر، معاون شبکه و رئیس ستاد مدیریت بحران مخابرات مازندران، رئیس حراست، مدیریت تدارکات و مدیریت سیستم های مخابراتی مخابرات مازندران، روسای ادارات  و دیگر مهمانان، چهارمین مانور مخابرات مازندران در فصل زمستان (طوفان و رعد و برق و... ) در روستای اجبارکلا بخش دشت سر آمل برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی تقی زاده امام جمعه دابودشت با اشاره به اهمیت ارتباطات در مواقع بحرانی گفت: اساس آموزش در افزايش کارايی و سودمندی کارکنان، کارشناسان و مديران در انجام وظايف کنونی و آينده بر کسی پوشيده نيست گرچه آموزش را نمی توانیم داروی همه دردها بدانیم.

وی افزود: تكنولوژی موجب ميشود كه سطوح زندگی، سطوح تهديد و سطوح امنيت تغيير كند و با اين مفهوم ما بايد متناسب با تغييراتی كه رخ  ميدهد به دنبال مفاهيم جديد در حوزه تهديد باشيم و امروز تهديد يك تهديد توسعه يافته بر مبنای تكنولوژی است.

حجت الاسلام والمسلمین تقی زاده یادآورشد: بعد از 38 سال از انقلاب خدمات قابل توجهی در روستاهای کشور صورت گرفته است و در زمینه مخابراتی برای استفاده بیشتر بستر کار آماده شود تا همه بتوانند به نحو خوب و صحیحی استفاده کنند.

امام جمعه دابودشت خواستار تقویت شبکه های مخابراتی و ارتباطی به جهت وجود جنگلهای بلیران و مناطق صعب العبور در مواقع بروز بحران شدند.

 مهندس فرهاد اسحاقی معاون شبکه و رئیس ستاد مدیریت بحران مخابرات مازندران با اشاره به بروز بحران در سالهای 94 و95 در مازندران گفت: الحمدالله شرایطی که در مازندران در بروز بحران طبیعی پیش آمد همکاران خدوم و زحمتکش در مخابرات توانستند سربلند بیرون بیایند.

وی با بیان اینکه در سیستم های مخابراتی همیشه پدافند غیرعامل را لحاظ می کنیم افزود: اکثر مراکز مخابراتی دارای ژنراتور و دیزل های پرتابل هستند که درمواقع بحران وارد عمل می شوند و باطری استند بای که حداقل 8 ساعت در مناطق دشت  و72  ساعت در مناطق صعب العبور عمل می کنند که باعث قطعی نخواهند شد.

 رئیس ستاد مدیریت بحران مخابرات مازندران اضافه کرد: در چهارمین مانور مخابرات مازندران در فصل زمستان (طوفان و رعد و برق و... ) که با وارد شدن نویز در سیستم شوند که سیستم‌های کنترل و سوئیچ از کار می‌افتد و البته تمهیداتی اندیشه شده که چنین اتفاقی نیافتد.

معاون شبکه مخابرات مازندران گفت: در این مانور فرضی بخاطر اینکه منطقه وسیعی است تا قابلیت اطمینان را به مردم منطقه بدهیم هم قطعی برق ، یوپی اس و سواچ داریم ونیروهای جایگزین در مدار را آوردیم.

اسحاقی با بیان اینکه در بحران اخیر آمل تنها مشکل قطع درازمدت برق بود که آنهم بخاطر عدم قطعی درختان و نبود تمهیدات لازم بوده است اظهارداشت: 30 تا 35 درصد در حوزه تلفن ثابت و همین مقدار هم در حوزه ارتباط سیار دیزل پرتابل داریم که در بروز چنین مواقعی منتقل می شوند و سیستم هایی داریم که در مراکز صعب العبور از آنها استفاده می کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۳۵ دستگاه دیزل ژنراتور برای پرتابل تلفن ثابت و ۳۵ دستگاه برای بی تی اس تلفن همراه داریم، ادامه داد: در بعضی مناطق کوهستانی که صعب ‌العبور هستند چندین باطری برای پوشش ارتباطی مشترکین داریم و تمام مسیرهای مهم فیبر نوری مخابرات مازندران پروژکشن دارد و از فیبر نوری نباید قطع ارتباطی داشته باشیم که منجر به قطع ارتباط بیش از یک نقطه خواهد شد که در مسیرهای جایگزین پیش بینی شده است.

رئیس ستاد مدیریت بحران مخابرات مازندران اضافه کرد: در تمام فصول براساس الزمات و افزایش کارائی همکاران و محک زدن تدارکاتی در طول سال 4 مانور برگزار می شود که خوشبختانه در سال 95 علاوه بر برگزاری این مانورها میزبان دو مانور کشوری در مازندران بودیم.

 حمیدرضا سلطانی رئیس مخابرات شهرستان آمل گفت: ما خود را موظف می دانیم در تمام زمینه های ارتباطی، طراحی مراکز و انتقال در حوزه های ثابت و دیتا در مواقع حساس، تدابیری داشته باشیم و همواره به دنبال ایجاد  مسیرهای جایگزین جهت حفظ ارتباطات در مواقع اضطراری هستیم.

وی افزود: با لطف خداوند متعال و تلاش همکاران سخت کوش  مخابراتی در بسیاری از مسیرهای ارتباطی موفق به برقراری رینگ و مسیرهای جایگزین شده ایم.

رئیس مخابرات شهرستان آمل اظهارداشت: شهرستان آمل به عنوان معین شهرهای محمود آباد و بابل می باشد و در این مانور که به عنوان مانور مخابرات در فصل زمستان (طوفان و رعد و برق و... ) حدود 100 نفر نیروی عمل کننده حضور داشتند

 سلطانی اشاره کرد: در 7 مرکز شهرستان آمل تمهیدات لازم فراهم شد که تا درمواقع بروز بحران با برقرای دیزل سیار و یو پی اس ارتباطات را برقرار کنیم.