مردم آمل با فدا کردن 40 شهید در این حماسه ماندگار درس ایثار و فداکاری را برای همگان تداعی نموده و به این مساله تاکید کردند که به منظور حفظ و حراست از آرمان های والای انقلاب حاضر به فدا نمودن جان های خود هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : /عبدالرضا عزیز کمالی

زمانی که بخواهیم هر شهر و دیاری را مورد شناسایی قرار دهیم باید به شناسنامه آن توجه نموده که چه ویژگی های ارزنده و والایی در میان مردم آن نمایان است که موجب تمایز آن دیار نسبت به نقاط دیگر می شود.

انقلاب اسلامی ایران شاهد حوادث و وقایع گوناگونی بوده است که دشمنان به منظور مقابله با نظام اسلامی تدارک دیدند که یکی از آن ها حادثه 6 بهمن سال 60 بود.

در 6 بهمن سال 60 که به عنوان برگ زرینی بر تاریخ پر افتخار ایران اسلامی به ثبت رسید، مردم ولایت مدار آمل با عشق به آرمان های والای انقلاب اسلامی و دلدادگی به رهبرشان به مقابله با منافقان پرداخته و با ایثار وصف ناپذیرشان درس مناسبی را به آنان دادند و به همگان آموختند که مردم ایران اسلامی هیچ گاه در برابر توطئه های دشمنان تسلیم نشده و با اراده و ایمانی استوار در راستای تثبیت ارزش های ارزنده انقلاب اسلامی ثابت قدم هستند.

در روز 6 بهمن سال 60 حضور آحاد مردم در میدان دفاع از حریم ارزش های انقلاب و مقابله با منافقان سبب گردید تا نامی ارزنده چون هزارسنگر برای مردم این خطه به یادگار ماند و سندی از مقاومت مردم ایران در دیار علویان شکل گیرد.

مردم آمل با فدا کردن 40 شهید در این حماسه ماندگار درس ایثار و فداکاری را برای همگان تداعی نموده و به این مساله تاکید کردند که به منظور حفظ و حراست از آرمان های والای انقلاب حاضر به فدا نمودن جان های خود هستند.

نقش حماسه اسلامی مردم آمل با درج در وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی(ره) به اوج خود رسید که معمار کبیر انقلاب اسلامی از شهر آمل و مردم فداکار آن به نیکی یاد کردند.

امروز و در شرایط کنونی که دشمنان درراستای تهاجم فرهنگی از هر حربه ای به منظور آسیب رساندن ارزش ها بهره می گیرند همگان وظیفه دارند با تبیین ارزنده حماسه های ماندگار انقلاب هم چون 6 بهمن سال 60 آمل از داشته های گران قدر خود که می تواند نقش بی بدیلی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد بهره گیرند.

متاسفانه این میراث ماندگار دیار علویان آمل مظلوم واقع شده است که ضرورت دارد تلاش ها و عزم شایسته ای برای ترویج دستاوردها و ماندگاری شایسته آن صورت گیرد که ضرورتی مهم و اسای است.

حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی، امام جمعه آمل در گفتگو با خبرنگار ما افزود: حماسه ششم بهمن افتخاری برای استان مازندران و شهرستان آمل شده که امام راحل در وصیت نامه سیاسی الهی خود ، از شهر آمل و مردم فداکار این شهر تشکر کردند.

وی بیان داشت: آمل را به عنوان دارالمومنین می شناسند اما متاسفانه اگر مدیران شهرستانی دغدغه داشتند حماسه اسلامی ششم بهمن را به عنوان نماد ملی و بین المللی می کردند و این نشان می دهد برای خودمان ارزش قائل نیستیم.

امام جمعه آمل تصریح کرد: حماسه ششم بهمن یادآور خلق حماسه ارزشمند و ماندگار در تاریخ کهن ایران اسلامی است که مردم این دیار حماسه و ایثار ارزنده ای از خود صورت دادند و باید به پاس خدمات شایسته و از خودگذشتگی حماسه سازان این رویداد بزرگ تلاش کنیم.

عزت الله یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما افزود: به فضل الهی مردم آمل با ایستادگی در مقابل ضد انقلاب درسی فراموش نشدنی به آنها دادند که برای همیشه تاریخ ماندنی شده است که باید به عنوان الگویی ارزنده معرفی شود.

وی خاطرنشان کرد: معرفی ابعاد حماسه اسلامی ششم بهمن آمل از اهمیت بسیاری برخوردار است که باید در این راستا کوشا بوده و تلاش های ارزنده و شایسته ای صورت گیرد تا مراسمات این روز عظیم به صورت ملی برگزار شود.

حجت الاسلام علی اصغری، رییس کمیته انقلاب اسلامی آمل در سال 60 در گفتگو با خبرنگار با بیان این که ایثارگران حماسه آمل از افرادی بودند که اخلاص و تقوای ارزنده ای داشتند، گفت: حماسه اسلامی ششم بهمن سال 60 آمل در وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی(ره) درج شد و ایشان با دیدی وسیع به این مسئله پی بردند که آن ها از کجا شروع کردند و این شکست برایشان چه فاجعه بزرگی ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: نیاز است ابعاد حماسه اسلامی ششم بهمن آمل برای آحاد مردم و نسل جوان جامعه تشریح و تبیین شود تا با این حماسه بزرگ و ماندنی در تاریخ انقلاب اسلامی آشنایی لازم را داشته باشند.

حجت الاسلام سید محمد موسوی، رییس سیاسی ایدئولوژیک شهربانی آمل در سال 60 در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به این که مردم آمل در حماسه ششم بهمن با عشق و علاقه ای وافر به تعالیم والای دینی و انقلاب به صحنه آمدند، بیان داشت: رهبران جنگلی ها برای آنان تحلیل هایی سرابی داشتند و به آن ها قول دادند اگر شما به آمل رفتید مردم با شما کنار آمده و منتظرتان هستند.

وی خاطرنشان کرد: فرماندهان به مردم اجازه درگیری ندادند ولی همین مردم در غالب اقشار مختلف برای سنگرسازی اقدام می کردند که شیعه این کار را انجام می دهد و از مسئولان می خواهیم تا زمینه گسترش معرفی این حماسه جاویدان را صورت دهند که واقعا نیاز است.

تشکیل بنیاد ششم بهمن

این حماسه بزرگ نیازمند آن است تا برای برنامه ریزی درست و فعالیت های شاخص فرهنگی، بنیاد ششم بهمن تشکیل شود تا با ایجاد فعالیت های مستمر در طول سال در راستای گرامی داشت این حماسه بزرگ بکوشد نه این که در مدت تنها یک هفته برنامه هایی صورت گیرد که مراحل تاسیس این بنیاد در حال پیگیری است و باید مسئولان شهری شتاب بیشتری به این امر مهم داده و توجه خاصی را نسبت به آن داشته باشند تا بتوانیم این حماسه بزرگ را به سراسر کشور و جهان اسلام معرفی کنیم.

انجام فعالیت های شاخص فرهنگی

در چند سال اخیر فعالیت های ستاد بزرگداشت حماسه ششم بهمن به سمت فعالیت های خوب فرهنگی چون ساخت مستند، رونمایی از کتاب، ساخت موسیقی و ... گرایش داشته است که باید در این راستا اهتمام شایسته ای صورت گرفته و شاهد فعالیت های شاخص تری چون ساخت فیلم سینمایی ، رونمایی از بازی های رایانه ای، رونمایی از کتاب های ویژه کودکان و نوجوانان باشیم که یک ضرورت در عصر کنونی است.

حضور حماسه ششم بهمن در مراکز علمی

شهرستان آمل با وجود ده ها موسسه آموزش عالی و حوزه های علمیه باید از این ظرفیت در راستای تبیین حماسه ششم بهمن و گردآوری مقالات و پایان نامه های علمی استفاده شود که می تواند نقش والایی در ماندگاری این حماسه بزرگ داشته باشد.

گردآوری خاطرات مدافعان و بازماندگان حماسه ششم بهمن

خاطرات ارزنده و شنیدنی در دل مدافعان و بازماندگان حماسه ششم بهمن وجود دارد که باید در زمان حیات این بزرگواران خاطرات جمع آوری شده و سپس در قالب کتاب و رسانه های جمعی در اختیار مردم قرار گیرد. در این عرصه نهادهایی چون سپاه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد شهید و امورایثارگران می توانند با تشکیل کمیته ای مشترک در خصوص این امر مهم تصمیم گیری کرده و از ظرفیت والای بسیجیان شهرستان در این راستا بهره گیرند.