امام جمعه آ مل : متاسفانه اشاعه فرهنگ نماز و کارهای فرهنگی به سبب موازی کاری غریب واقع شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : با حضور امام جمعه آمل، رییس اداره اوقاف و امور خیریه آمل، مدیر و معاونین آموزش و پرورش آمل، ائمه جماعات برادران و خواهران مدارس شهرستان آمل و مسئول حوزه علمیه خواهران آمل، اولین گردهمایی ائمه جماعات مدارس شهرستان آمل در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی قرآنی بصیرت آستان امامزاده ابراهیم(ع) آمل برگزار شد. 

حجت الاسلام والمسلمین سید جلیل مرتضوی، امام جمعه آمل با قدردانی از برپایی چنین جلسه ای به همت اداره آموزش و پرورش درجهت رفع موانع و مشکلات پیش روی ائمه جماعات مدارس آمل گفت: متاسفانه اشاعه فرهنگ نماز و کارهای فرهنگی به سبب  موازی کاری غریب واقع شده است.

 وی با انتقاد از مسئولین فرهنگی شهرستان که در جهت پیگیری های فرهنگی بی تفاوت هستند، افزود: در این شهر برای یک موسیقی بنرهای بسیاری می زنند و برای گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن مسئولین درخواب هستند.

 امام جمعه آمل افرود: اگر دراین شهر کارها خوب پیش رود صاحبان بسیاری پیدا می کند و اگر خدایی ناکرده خوب نشد به گردن دیگران می اندازند.

 حجت الاسلام مرتضوی با اشاره به اینکه ما مخالف موسیقی نیستیم، اظهارداشت: ما آن موسیقی را می خواهیم که برمبنای شرع مقدس اسلام باشد که مورد حمایت قراردارد و در این شهر میان مدیران وحدت و یکپارچگی وجود دارد اما اغلب مسئولین بی تفاوت درکار هستند و هیچ دغدغه ای برای دین و نظام ندارند.

 وی ادامه داد: آمل را بعنوان دارالمومنین می شناسند اما متاسفانه اگر مدیران شهرستانی دغدغه داشتند حماسه اسلامی ششم بهمن را به عنوان نماد ملی و بین المللی می کردند و این نشان می دهد برای خودمان ارزش قائل نیستیم.

 امام جمعه آمل با اشاره به اینکه بخشی از وظایف شورای اسلامی شهر و شهرداری کار فرهنگی است، گفت: شورای اسلامی شهر برای همه چیز به جز کارهای فرهنگی مصوبه دارد که همه مقصر هستند.

 حجت الاسلام مرتضوی تصریح کرد: اگر امروز نتوانیم دانش آموزان را مدارس نماز خوان به بار بیاوریم انتظار نداشته باشیم که بتوانیم در امر تعلیم وتربیت حرکتی صورت دهیم.

وی افزود: ترویج نماز برکات و دستاوردهای بسیاری داشته و سبب اصلاح در جامعه می شود و بسیاری از دغدغه های فکری موجود را برطرف می کند.

 امام جمعه آمل با بیان این که نماز نخستین سووال روز قیامت و محور همه قبولی ها ، گفت: همه باید برای رفع مشکلات تربیتی دانش آموزش گام برداریم تا آموزش و پرورش اثرگذار باشد.

 وی بیان داشت: آموزش وپرورش در همه عرصه می تواند نقش اثرگذاری داشته باشد و نماز جماعت در مدارس می تواند در روحیه دانش آموزان اثربخشی شایسته ای ایفا کند.

 امام جمعه آمل با تاکید بر اینکه درجامعه امروزی بی حجاب نداریم اما بی توجه به حجاب داریم، گفت: اگر می خواهیم تبلیغ کنیم تبلیغ دوستی را صورت دهیم و برای گسترش مسائل فرهنگی و دینی درمدارس انحمن خیرین فرهنگی را راه اندازی کنیم تا بتوانیم آن چیزی که در توان داریم برای اشاعه فرهنگ قرآنی و نماز در آموزش و پرورش انجام دهیم.

 دکتر عباس مرزبند مدیر آموزش و پرورش آمل با اشاره به اینکه همه باید در مسیر خدا حرکت کنیم، گفت: وقتی همه با خدا باشیم بی تردید در این مسیر دوستان خوبی را پیدا می کنیم.

 وی افزود: کسی که رو به خدا ندارد نمی تواند دوست خوبی داشته باشد و بهترین دوست دوستدار خدا بودن است و اگر روزی با شما دوستی کند یک انتظاراتی سبب دوستی می شود.

 مدیر آموزش وپرورش آمل اظهارداشت: جامعه بی ولی نیست و قطع یقین این نقش ولی در جامعه است که حیات دوباره و آبرو می بخشد که بی تردید شما و همه کسانی که نقش ولی را در جامعه دارید اثربخشی بسیاری را دارا هستید.

 مرزبند بیان داشت: ما بعنوان الگوهای جامعه و نمادهای دینی و تربیتی جامعه نقش بی بدیل داریم می توانیم در اثرگذاری جامعه به ویژه آموزش و پرورش در تعلیم وتربیت اثرگذارباشیم و حضور در برپایی نماز جماعت از اصول دین ما است که باید تاثیر گذار بوده و در عرصه تعلیم و تربیت به دوستی بپردازیم.

 وی ادامه داد: بی تردید می توانیم در این مسیر ارزنده اثرگذاری شایسته ای داشته باشیم که اگر در مسیر حق گام برداریم می توانیم به مراتب والایی دست پیدا کنیم.

حجت الاسلام محمد هادی بهرامی دونچالی، رییس اداره اوقاف و امور خیریه آمل با تاکید بر اینکه برپایی نمازجماعت در مدارس امر بسیار مهم و شرعی بوده که بر گردن طلبه ها است، گفت: وظیفه خطیر ما این است امروز کودکان را با مفاهیم قرآنی آشنا کنیم و اگر قرار باشد در مدارس کارهای فرهنگی انجام شود مدیران پرورشی را به چشم موانع در مدارس نگاه نکنیم.

 وی افزود: ضرورت دارد در مدارس دغدغه ایجاد شود تا مدیر و معلمان در صفوف نماز حضور داشته باشند که می تواند در دانش آموزان اثرگذاری بسیاری صورت دهد.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه آمل با انتقاد از تالیف بعضی کتابهای دینی که از اهل آن استفاده نمی شود، گفت: در امر تالیف کتابهای دینی مدارس کمتر از روحانیون استفاده می شود و از اساتید دانشگاهی غیر روحانی بهره گیری صورت می گیرد.

حجت الاسلام بهرامی ادامه داد: ما موظف هستیم براساس نیات واقفان عمل کنیم اما متاسفانه موقوفاتی که نسبت آنها نیت قرآنی ومباحث دینی باشد نداریم تا در این مسیر گام های برداشته شود.

 قاسم زاده، معاون پرورشی وتربیت بدنی آموزش وپرورش آمل اظهارداشت: در حوزه پرورشی و فرهنگی فعالیت های مختلف و متعددی صورت می گیرد که از جذاب ترین و موثرترین فعالیت ها تلاش در زمینه ترویج فرهنگ نماز جماعت مدارس است.

وی با بیان این که نماز در تعالیم والای دینی جایگاه ویژه ای دارد، گفت: بر اساس احادیث، نماز اساس عبادات و ترازوی سنجش اعمال و در صورت قبولی نماز است که سایر اعمال هم سنجش می شود و با توجه به همین جایگاه نماز است که این موضوع در آموزش و پرورش از اهمیت بسیاری برخوردار می شود.

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش وپرورش آمل ادامه داد: در حال حاضر در کلیه مدارس شهرستان نماز جماعت برگزار می شود که در 70 مدرسه نماز جماعت بصورت دائمی صورت می گیرد.