ثبت اختراع ارائه روشی جهت تصفيه كاملا فيزيكی برای خطوط توليدی قند پختی توسط مهندس علی امینی

مهندس علی امینی، مدیرعامل شرکت تکامل غذا (قند کاترین آمل) در گفتگو با پایگاه خبری کمال آنلاین از ثبت اختراع ارائه روشی جهت تصفيه كاملا فيزيكی برای خطوط توليدی قند پختی خبرداد و اظهارداشت: این روش از سوی اینجانب در اداره ثبت اختراعات کل کشور به ثبت رسیده است.

امینی تصریح کرد: موفقیت در ثبت اختراع ارزشمند با عنوان ارائه روشی جهت تصفيه كاملا فيزيكی برای خطوط توليدی قند پختی گام مهمی در تحقق علمی کشور می باشد.

مدیرعامل شرکت تکامل غذا (قند کاترین آمل) افزود: این موفقیت را به تمامی مشتریان، مصرف کنندگان و پرسنل خود تبریک اعلام داشته و امیدواریم در سایه خداوند متعال و با تکیه بر دانش و پشتکار خود همواره در زمینه ارتقاء سلامت جامعه و اعتلای علمی و پژوهشی صنعت قند گام برداشته و موفق و پیروز باشیم.

گفتنی است؛ شرکت تکامل غذا (کاترین آمل) به عنوان واحدی پیشرو در صنعت قند مفتخر به عناوینی چون واحد تولیدی نمونه استاندارد استان مازندران، واحد نمونه و برگزیده صنایع غذایی، تولیدکننده برتر حامی حقوق مصرف‌ کنندگان در مازندران و دیگر افتخارات در کارنامه خود است که نماد تولید محصولات سالم و با کیفیت می باشد.