سومین نمایشگاه کشاورزی گل و گیاه، مبلمان شهری، ماشین آلات و تجهیزات وابسته در آمل گشایش یافت +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : با حضور فرماندار ویژه آمل، معاون تولیدات گیاهی، رئیس مکانیزاسیون، مدیر حفظ نباتات و رئیس حوزه دفتر رییس سازمان جهادکشاورزی مازندران، مدیر و معاونین جهادکشاورزی شهرستان آمل، روسای ادارات، تولیدکنندگان گل و گیاه ، اتحادیه های گل وگیاه شهرستان، مدیرعامل سازمان فضای سبز شهرداری آمل، اعضای شورای شهر آمل و دیگر مدعوین، سومین نمایشگاه کشاورزی گل و گیاه، مبلمان شهری، ماشین آلات و تجهیزات وابسته با حضور شرکت های برتر تولیدی استان های کشور در محل دائمی نمایشگاههای تخصصی شهرستان آمل گشایش یافت.

سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: هدف از برپایی این نمایشگاه معرفی تولیدات و ظرفیت های استان های مختلف کشور و ایجاد ارتباط مستقیم میان تولید کننده و مصرف کننده بدون واسطه و دلال می باشد.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه بیش از 40 شرکت و واحد تولیدی بخش گل و گیاه ، مبلمان شهری و ماشین آلات از استان های کشور در فضایی به مساحت حدود 2 هزار متر مربع ، توانمندی های و تولیدات خود را به نمایش گذاشتند.

وی افزود: شهرستان آمل با تولید سالانه بیش از 76 میلیون اصله گل و گیاهان زینتی و آپارتمانی، رتبه نخست مازندران را در اختیار دارد.

وی  به حمایت های این مدیریت در بخش مکانیزاسیون بخش کشاورزی اشاره کرد و ادامه داد: در سال جاری و تاکنون به منظور افزایش ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی حدود پنج میلیارد تومان تسهیلات به کشاورزان این شهرستان پرداخت شده و 6 میلیارد تومان دیگر نیز در مرحله تکمیل پرونده برای دریافت قرار دارد.

اسلامی با بیان اینکه با برگزاری این نمایشگاه به دنبال تحقق دو دستاورد مهم اقتصادی و بخش آموزشی آن هستیم، گفت: با این اقدام به نوعی در تلاش هستیم تا فضای خالی و حلقه گم شده بین دانشگاه ، صنعت و بازار برای افراد جویای کار برطرف و پر شود.

وی افزود: حضور بیش از 20 شرکت تولیدی و فعال بخش گل و گیاهان زینی و ماشین آلات از آمل در این نمایشگاه که برندهای ملی هستند، نشان از جایگاه ویژه و بالای این شهرستان در رشد و ارتقاء این صنعت در سال های اخیر دارد که نوید بخش آینده خوب در این بخش در مازندران خواهد بود.

مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به مقام اول این شهرستان در تولید برنج استان گفت: این شهرستان با بیش از 379 هزار هکتار اراضی شالیزاری وتولید 254 هزار تن برنج که برنج بیش از 4 میلیون نفر در کشور را تامین می کند.

اسلامی با بیان اینکه در این شهرستان 8 هزار هکتار محصولات باغی تولید می شود افزود: 124 هزار تن مرکبات در آمل تولید می شود.

 احمد منفرد فرماندار ویژه آمل با اشاره به 175 هکتار زیرکشت گل وگیاه در این شهرستان گفت: 50 درصد فضای سبز در اختیار کشت گل و گیاه صنعتی مدرن قرار دارد.

وی ادامه داد: با تنوع اقلیمی شهرستان و داشتن مزیت نسبی در تولید گل وگیاه می توانیم فضای بی نظیری را در مازندران داشته باشیم که می تواند در اشتغال زائی تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه مجموعه وزارت جهادکشاورزی همت و حمایت کنند تا سطح زیرکشت و عرضه زیرکشت افزایش پیدا کند بیان داشت: در حوزه بخش لاریجان در زیر دامنه های قله دماوند شاهد رشد گیاهان داروئی که در یک دهه اخیر بصورت کاشت گیاهان داروئی بصورت صنعتی درآمده است هستیم که خوشبختانه در گل های شاخه بریده در مازندران مقام اول و در گلدانی مقام دوم را داریم.

فرماندارآمل توجه به دشت وسیع شقایق در منطقه رینه لاریجان را مهم دانست و عنوان داشت: حفظ و گسترش گل شقایق می تواند در جذب گردشگر تاثیر گذار باشد.

منفرد تاکید کرد: در کنار برگزاری نمایشگاه، برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور اساتید می تواند در جهت ارتقا سطح علمی و همفکری کمک کند تا بتوانیم در استفاده از ابزارهای مدرن روز بیشتر آشنا شویم.

وی همچنین خواستار تولید بیشتر تولید کنندگان در امر صادرات و راه اندازی پایانه صادرات گل و گیاه در این شهرستان شد.

عزیز الله شهیدی فر معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ضریب کشت کشاورزی در کشور ۰.۷ دهم و ضریب کشت در مازندران ۱.۵ درصد است و از ۱۷ میلیون هکتار اراضی کشاورزی کشور، کمتر از ۲۵ درصد مربوط به بخش گل و گیاه است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه ۷.۵ درصد از تولیدات کشاورزی کشور در مازندران تولید می‌شود، گفت: ضریب کشت کشور ۰.۷ دهم است که ضریب کشت در مازندران ۱.۵ درصد است.

وی گفت: اگر تولید مکانیزه را افزایش دهیم می‌توانیم ضریب بهره‌وری را به بیشتر از ۲ درصد برسانیم که با به‌کارگیری دانش و تکنولوژی این مهم دور از انتظار نیست.

وی اشاره کرد: در 3 سال اخیر ناوگان مکانیزاسیون استان با 170 میلیارد تومان بکار گرفته شده است که در سال 95 بیش

از 51 میلیارد تومان درنظر گرفته شد که تاکنون 120 درصد جذب شد.

وی با اشاره به اینکه مازندران بیش از هزار کارگاه و مرکز خدمات توزیع سم و کود کشاورزی دارد، افزود: این مراکز در حال ساماندهی است تا سلامت امنیت غذایی را تأمین کنیم و شهرستان آمل در این بخش حائز اهمیت و شاخص می باشد.

وی یادآورشد: 50 درصد گل های تولیدی و شاخه های بریده در داخل و خارج کشور مورد استقبال قرار دارد.

شهیدی فر با بیان اینکه آمل در برنج پیشتاز است، گفت: آمل به‌تنهایی ۲۵۴ هزار تن برنج تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه گل و گیاه را مورد حمایت قرار می دهیم، افزود: در حمایت از تولیدات داخلی واردات هرگونه گل و گیاه ممنوع شده است.

لازم بذکراست این نمایشگاه تا 17 دی ماه صبح و عصر در محل دائمی نمایشگاههای تخصصی شهرستان آمل برای بازدید علاقه مندان برپا است.