سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل : یکی از اهداف بزرگ دیگر یوسرن این است که جوانان و آنهایی که فعالیت های علمی ارزشمندی دارند جایزه های شبیه جایزه نوبل در خدمت این جوانان قرار گیرد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : همزمان با اولین سالگرد فعالیت یوسرن و با حضور دانشمندان مازندرانی یک درصد دنیا ، دومین دفتر مرکز علمی و پژوهشی یوسرن کشور در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

دکتر داود دومیری گنجی سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل گفت: یوسرن تنها مرکزی است که در ایران دانشمندان یک درصد دنیا را در خودش قرارداده است و عموما از یونسکو مورد حمایت قرار می گیرد.

وی افزود: خوشبختانه استان مازندران یکی از استانهای بسیار قوی در دانشمندپروری و زبانزد می باشد که در سال 2016  از 6 دانشمندکه یک درصد برتر دنیا را معرفی کردند در دانشگاه علوم پزشکی تهران دو نفر از مازندران بودند که سن آنها کمتر از 40 سال بوده است و حدود 33 درصد مهندسین برتر کشور در این استان هستند.

وی تصریح کرد: این همایش در سال های آینده در کشورهای اوکراین ، فرانسه و آمریکا برگزار خواهد شد و آغاز کار در حوزه پزشکی زده شد و یکی از برنامه های اتحاد بین دانشمندان جهان و برای ارتقاء علمی کشور می باشد.

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ادامه داد: استان مازندران یک استان نخبه پرور و فعال درحوزه دانشمندپروری است و با توجه به قدمت شهرستان آمل که بیشترین محققان را در 800 سال قبل دارد و یازده دانشگاه برتر دنیا در 800 سال قبل  یکی از آنها در شهرستان آمل بوده است.

دمیری گنجی یادآورشد: شهرستان آمل مرکز بسیار خوبی برای محققین یک درصد برتر استان مازندران می باشد که با حمایت ها در دانشگاه تخصصی فناورهای نوین آمل تاسیس شد.

 وی عنوان داشت: یوسرن یک برنامه منظمی دارد و شعار اصلی آن دانشمندان بدون مرز هم در مرز فیزیکی و جغرافیائی و هم در حوزه مرز عملی یعنی اینکه علم مرز نمی شناسد و در گرایش های مختلف و در واحدهای مختلف یک کار واحد علمی را طی کنند.

وی اشاره کرد: باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری که علم هیچوقت زمین گذاشته نشود و علم برای کشورمان ارزشمند است و طلایه داران علمی را دور هم جمع کنیم  تا درصد دانشمندان علمی ما بالا برود.

 سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اظهارداشت: یکی از اهداف بزرگ دیگر یوسرن این است که جوانان و آنهایی که فعالیت های علمی ارزشمندی دارند جایزه های شبیه جایزه نوبل در خدمت این جوانان قرار گیرد تا با متحد کردن گروهها علم در سراسر جهان گسترش پیدا کند چراکه اعتقاد داریم جوانان سرمایه اصلی هستند.

دومیری گنجی اشاره کرد: دانشگاه فناوری نوین در واقع چندسالی است که تاسیس شده است و حمایت های اصلی از دانشمندان برتر دنیا در سرلوحه کارمان قرار دارد و تلاش ما بر این است که محققان برجسته را در این دانشگاه جمع آوری و فعالیت های آنها را در عرصه جهانی نشان بدهیم ودر چندسال آینده یکی از دانشگاههای برتر دنیا شویم.

وی عنوان داشت: دومین دانشگاه در کشور هستیم که بعداز تهران و همزمان با کشورهای فرانسه ، اوکراین و آلمان یوسرن را افتتاح می کنیم و دبیرخانه شبکه جهانی آموزش و پژوهش های علمی یوسرن در مازندران در این دانشگاه راه اندازی شده است .

لازم بذکراست که در این مراسم دکتر محمود تاج بخش ، دکتر جهانبخش رئوف ، دکتر رضا اوجانی ، دکتر حسین جعفری ، دکتر مفید گرجی ، دکتر داود دومیری گنجی و دکتر محسن شیخ الاسلامی و ساتید حضور داشتند.