معاون فرماندار ویژه آمل : برای ساخت این 3 نیروگاه 60 میلیون دلار هزینه در برخواهد داشت که توسط بخش خصوصی تامین خواهد شد که جمعا 75 مگاواتی می باشد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : سید جعفر رسولی معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل در جلسه بررسی ساخت نیروگاه برق مولد مقیاس کوچک در آمل گفت: اهمیت انرژی و منابع مختلف تهیه آن در حال حاضر جزء رویکردهای اصلی دولتها قرار دارد.

وی افزود: یکی از راه حل های مصرف بهینه و کاهش تلفات برق نزدیک نمودن نقاط تولید برق به مصرف به منظور تامین برق پایدارتر مشترکین کاهش خاموشی و تلفات، افزایش راندمان و بهره وری بالاتر اقتصادی و حفاظت از محیط زیست است.

معاون فرمانداری ویژه آمل اشاره کرد: لازمه این کار فعال شدن مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری برای احداث نیروگاه های پراکنده با هدف توجیه اقتصادی توسعه صنعت برق کشور خواهد بود.

رسولی از احداث 3 نيروگاه برق مولد مقياس كوچك در آمل خبرداد و عنوان داشت: كمك به كمبود توليد شبكه سراسری و جلوگيری از اعمال خاموشي ،کاهش تلفات شبكه فوق توزيع و توزيع، به تعويق انداختن توسعه پروژه های شبكه، افزايش مشاركت بخش خصوصي در توسعه زیرساختهای استان در راستای اصل 44 قانون اساسی، افزايش پايداری شبكه و تامين برق مستمر و مطمئن منطقه، تقويت پدافند غير عامل، جبران ضعف ولتاژ و بهبود ولتاژ برق مشتركين منطقه و ايجاد اشتغال مستقيم از اهداف مهم احداث نیروگاه می باشد

وی اظهارداشت: احداث چنین نیروگاهی برای کاهش آلایندگی محیط زیست می باشد که با احداث آن مردم دیگر در فصل تابستان با خاموشی پی درپی برق مواجه نخواهند شد و ضعف ولتاژ برق برطرف می شود.

وی گفت: باتوجه به ساخت وسازها و استفاده بیشتر مردم از برق همت همه مسئولان را طلب می کند که برای احداث نیروگاه هیچ اغماضی قبول نمی باشد و تا قبل از تابستان سال 96 باید راه اندازی و افتتاح شود.

وی تصریح کرد: برای ساخت این 3 نیروگاه 60 میلیون دلار هزینه در برخواهد داشت که توسط بخش خصوصی تامین خواهد شد که جمعا 75 مگاواتی می باشد.