جوانان در انتظار اقدام مسئولان برای بهبود وضعیت نابسامان اشتغال

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین :

امروز اشتغال به عنوان دغدغه اساسی در جامعه تبدیل شده است که شاهد بیکاری جمع کثیری از جوانان هستیم و ضرورت دارد اقدام اساسی برای رفع آن صورت پذیرد.

سال 96 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نام گذاری شده است که نشان می دهد وضعیت اشتغال در کشور مناسب نیست و باید تلاش های شایسته ای در این مسیر انجام شود.

شهرستان آمل از جمله نقاطی است که با وضعیت نابسامان اشتغال روبرو می باشد و نیاز است مسئولان شهرستان با این ظرفیت و پتانسیل بالایی که در آمل وجود دارد برای توسعه اشتغال گام های ارزنده ای بردارند.

جوانان آملی در انتظار اقدام اساسی مسئولان برای بهبود وضعیت اشتغال هستند و امیدواریم مدیران مرتبط در این عرصه تلاش های شایسته داشته باشند.

سید جعفر رسولی، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل در گفتگو با خبرنگار ما افزود: بسیاری از سرمایه گذاران ما به شهرهای دیگر می روند که باید چاره اندیشی لازم صورت گیرد تا در شهر خودمان سرمایه گذاری کنند.

وی بیان داشت: شرکت های صنعتی تعطیل در شهرکها، واحدهای نیمه کاره و تمام کاره رهاشده باید شناسایی و ساماندهی لازم انجام پذیرد.

رسولی با بیان این که حفظ اشتغال موجود ضرورت دارد، گفت: نیاز است نسبت به اجرایی کردن مصوبات اقدام لازم انجام شود و آمار بیکاری واقعی در شهرستان نیز موجود باشد.

معاون فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: انتظارات موردنظر باید برآورده شود و در شهرستان آمل می توانیم بهتر از این ها کار کنیم و نیاز است در کنار صنعت در حوزه های کشاورزی، گردشگری، شیلات و دیگر عرصه ها ورود شود.

ولی اله چلابی، رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل در گفتگو با خبرنگار ما افزود: امسال از سوی مقام معظم رهبری بعنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نام گذاری شد که باید به صورت ویژه در این عرصه گام برداریم.

وی بیان داشت: اشتغال جدید باید در شهرستان ایجاد شود که عقب ماندگی زیاد می باشد و رفع این امر نیز همراهی همه دستگاهها را طلب می کند و بررسی وضعیت بازار کار منطقه در جهت کاهش بیکاری ضرورت دارد.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل تصریح کرد: باید امکانات و محدودیت های آموزش های فنی و حرفه ای شناسایی شود به سمت هدفمندکردن آموزش ها برویم.

وی افزود: باید نسبت به ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایه گذاری بخش غیردولتی و رفع موانع سرمایه گذاری تلاش شود که تثبیت اشتغال نیز بسیار مهم می باشد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل با بیان این که نتوانستیم شهرک های صنعتی موجود را توسعه دهیم، گفت: نیاز است 46 هکتار زمین مازاد دیزل داده شود تا شهرک های موجود را توسعه دهیم که در ایجاد فرصت های شغلی کمک می کند.

حجت الاسلام مهدی تقی زاده آملی، امام جمعه دابودشت و دشت سر آمل در گفتگو با خبرنگار ما افزود: شاهد بیکاری جوانانمان هستیم که باید تلاش ارزنده ای برای گسترش اشتغال صورت گیرد.

وی تصریح کرد: نیاز است دولت برنامه ریزی دقیق و مدونی داشته باشد تا از این وضعیت نابسامان خارج شویم که توسعه اشتغال می تواند برکات بسیاری داشته باشد و شایسته نیست جوانان ما در بیکاری به سر برند.

مسعود سیفی جوان جویای کار آملی در گفتگو با خبرنگار ما خاطرنشان کرد: بیکاری معضلی در شهرستان آمل شده است که از مسئولان می خواهیم چاره ای برای این مشکل بیاندیشند.

وی بیان داشت: غالب بیکاران در شهرستان آمل را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند که جوانانی از شهرمان با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد چندین سال جویای کار هستند اما نتیجه ای حاصل نمی شود و این زیبنده شهر بزرگ آمل نیست.

امیرحسین محمدزاده، دانشجوی ترم آخر کارشناسی حقوق در گفتگو با خبرنگار ما تصریح کرد: تمام دغدغه دانشجویان این است که فرصت های اشتغال برایمان فراهم باشد تا پس از پایان تحصیلات دانشگاهی بتوانیم با کمترین مشکل وارد بازار کار شویم.

وی افزود: یک جوان بهترین لحظه های عمر خود را برای تحصیل صرف می کند و انتظار دارد تا مسئولان تدبیر و اقدام درستی صورت دهند تا بتواند حاصل این آموخته ها را در محیط کاری به منصه ظهور برساند.

گفتنی است؛ امیدواریم وضعیت اشتغال در سراسر کشور و شهرستان آمل رونق و گسترش پیدا کند که این امر می تواند برکات و دستاوردهای بسیاری داشته باشد و زمینه توسعه اقتصادی و ترویج نشاط اجتماعی را فراهم کند.

گزارش : عبدالرضا عزیز کمالی