مدیریت دبیرستان دخترانه کوثر آمل : بازارچه سنتی شامل 17 غرفه و نمایشگاه دست ساخته ها شامل 16 غرفه می باشد که 5 کلاس شامل 3 پایه هشتم، 1 پایه هفتم و 1 پایه نهم در این برنامه حضور دارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : ناهید دهپناه، مدیریت دبیرستان دخترانه کوثر آمل در حاشیه برگزاری این بازارچه و نمایشگاه به خبرنگار ما گفت: هر ساله این نمایشگاه برگزار می شود که در درس مطالعات مبحثی مبنی بر بازارچه های سنتی داریم و در فناوری نیز بحث کارآفرینی وجود دارد که دانش آموزان می آیند و دست ساخته های خود را در نمایشگاه ارائه می دهند.

وی تصریح کرد: هدف اصلی برگزاری بازارچه سنتی و نمایشگاه دست ساخته های دانش آموزان این است با بازارچه سنتی آشنایی پیدا کرده و در دست ساخته ها مهارت پیدا کنند و بیاموزند چگونه باید وارد بازار کار شوند.

دهپناه اظهارداشت: بازارچه سنتی شامل 17 غرفه و نمایشگاه دست ساخته ها شامل 16 غرفه می باشد که 5 کلاس شامل 3 پایه هشتم، 1 پایه هفتم و 1 پایه نهم در این برنامه حضور دارند.

مدیریت دبیرستان دخترانه کوثر آمل ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه ها سبب می شود تا دانش آموزان کارهایی را در کلاس انجام می دهند می دانند می توانند آن را به فروش برسانند که انگیزه آنان بیشتر می شود.

وی با بیان این که استقبال دانش آموزان و خانواده های آنان رضایت بخش بوده است، گفت: این نمایشگاه در طول سال و به صورت مرحله ای استمرار دارد و در سال گذشته نمایشگاه نرم افزار و گل و گیاه برگزار شد و براساس نظرسنجی دانش آموزان آثار برتر انتخاب شدند.

دهپناه با اشاره به این که اینجانب در برنامه تعالی مدیریت استانی بعنوان برتر انتخاب شدم که از شهرستان آمل دو مدرسه نمونه معرفی گردیدند، بیان داشت: دانش آموز ستایش اسحاقی در برنامه احساس واژه ها رتبه برگزیده استانی و دانش آموز فاطمه امیرپور رتبه اول استانی رشته انشای نماز را کسب کرده است.

مدیریت دبیرستان دخترانه کوثر آمل اظهارداشت: در حوزه همکاران در بخش درس پژوهی قرآن و زبان منتخب استانی شدیم و پوشه کار زبان و تربیت بدنی ما نیز در سطح استان اول شده است و در جشنواره تجارب برتر انجمن اولیاء و مربیان منتخب شهرستانی شده و به استان معرفی شدیم.

نجمه رضایی، معاون پرورشی دبیرستان دخترانه کوثر آمل در ادامه از برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و محلی مازندرانی همزمان با بهمن ماه سالجاری در این دبیرستان خبرداد و تصریح کرد: این جشنواره سال گذشته با استقبال خوبی مواجه گردید که در سه مرحله برگزار شد.

وی افزود: این نمایشگاه می تواند جنبه آموزشی داشته باشد و نیاز می رود دانش آموزان در آن مشارکت کنند و با گسترش فرهنگ استفاده از غذای سنتی می توانیم سبب کاهش مصرف فست فودها و استفاده غذای سالم توسط دانش آموزان شویم.