ضرورت علاج واقعه قبل از ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان آمل

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز امری مهم و اساسی است که تحقق آن ضرورت بسیاری دارد و نیاز می رود دستگاههای متولی نظارت و دقت ویژه و شایسته ای داشته باشند تا قبل از وقوع و ساخت و ساز نسبت به آن جلوگیری بعمل آید.

سید جعفر رسولی، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل در جلسه ستاد مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان آمل اظهارداشت: چرا باید کار به پایان برسد و سپس بیان شود خدمات آب، برق و گاز نباید به این افراد داده شود که ضرورت دارد نظارت شایسته ای باشد تا کار به این مرحله نرسد.

وی تصریح کرد: قصوری دارد صورت می گیرد که این اتفاقات رخ می دهد و نشان می دهد کم کاری در این بخش دارد انجام می شود که ضرورت دارد اقدامات شایسته ای انجام شود.

رسولی اظهارداشت: این رویه دارد در بسیاری از روستاها صورت می گیرد و نباید خودمان را توجیه و قانع کنیم که طرح دعوی در دادگاه می شود و کار تا به نتیجه برسد ساختمان ساخته است که نیاز می رود از ابتدای امر جلوی کار را بگیریم.

معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل با بیان این که همه ما به نوعی در این قضیه دخیل هستیم، گفت: فرمانداری بالاترین مقام شهرستان است که اگر از این نهاد نامه ای برای دادن خدمات آب، برق و گاز نوشته شده است را اعلام کنید.

وی خاطرنشان کرد: همیشه توصیه به رعایت قانون داریم که ضرورت دارد تا دستگاههای نظارتی وارد شده و اهتمام و تلاش شایسته ای در این قضیه داشته باشند.

رسولی ادامه داد: همه ما می توانستیم کمک کنیم این اتفاقات صورت نگیرد و باید بر روند ساخت و سازها نظارت شود که این پروانه ساخت و مجوز را چه کسی داده و همه امکانات لازم را هم دارند.

معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل تصریح کرد: تاکید ما این است از ابتدا نگذاریم این اتفاق بیافتد و از همه ظرفیتها استفاده شود تا جلوی این کار گرفته شود تا با ساخت و سازهای غیرمجاز مقابله شود.

وی خاطرنشان کرد: ماموران دولتی باید به هر شیوه و شکلی در این قضیه ایستادگی داشته و از روند انجام کار جلوگیری کنند تا شاهد ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهرستان آمل نباشیم.

معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: تغییر کاربری های جای تاسف دارد و به موقع کار صورت نمی گیرد و در این قضیه دچار مشکلات مورد نظر می شویم.

رسولی افزود: پیگشیری درست چاره کار جلوگیری از گسترش ساخت و سازهای غیرمجاز است که ضرورت دارد عزم جدی و نظارت شایسته از سوی دستگاههای متولی صورت گیرد.

سید اسماعیل علوی، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آمل در جلسه ستاد مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز که در فرمانداری ویژه آمل برگزار شد اظهارداشت: روند تهیه طرح های هادی روستایی را داریم که 90 درصد روستاهای ما مهاجرفرست بودند و بقیه روند عادی دارند.

وی تصریح کرد: مشاور می آید براساس معیار یکسری از اراضی را با کاربری مسکونی اضافه می کند و هرکسی می تواند آن را بخرد که ضرورت دارد دقت لازم وجود داشته باشد.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آمل ادامه داد: شورای اسلامی روستاها و دهیاری ها نظارت داشته و هوشیار باشند تا این زمین ها به افراد غیربومی فروخته نشود.

علوی افزود: در حوزه روستایی و ورود افراد غیربومی به روستاهای شهرستان آمل شاهد هستیم که این افراد بیشتر به دنبال زمین های موجود حاشیه روستاها و خارج از بافت هستند.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آمل ادامه داد: بیشتری آسیب از کمیسیون ماده 99 است و به جای اینکه فرد پروانه ساخت بگیرد می سازد و به این کمیسیون می رود که اشتباه است.

وی از طرح هادی مصوب در 279 روستای شهرستان آمل خبرداد و تصریح کرد: مجموع روستاهای شهرستان آمل بیش از 10 هکتار شده است و از این میزان بیش از 6 هکتار مصوب شده می باشد.

علوی خاطرنشان کرد: طرح هادی زمین های کشاورزی را از بین نمی برد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کار را محکم گرفته است و دقت و توجه شایسته ای دارد.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آمل اظهارداشت: در حوزه ساخت و سازهای غیرمجاز باید از ابتدای امر جلوی کار گرفته شود تا شاهد ساخت و سازهای غیرمجاز نباشیم.

کیانی، معاون اداره جهاد کشاورزی آمل در این جلسه افزود: در سال 95، 129 مورد دهگردشی در سطح روستاهای شهرستان آمل صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: در این تعداد از دهگردشی ها 235 فقره تشکیل پرونده داشتیم که 5 مورد اجرای حکم قطعی بوده است.

معاون جهاد کشاورزی آمل ادامه داد: در سالجاری 105 مورد تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز صورت گرفته است و 65 مورد رای قطعی را نیز داریم.

امید می رود شاهد اقدام به موقع دستگاههای متولی در مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز باشیم تا این روند در شهرستان آمل گسترش پیدا نکند.